Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Pokusavam da uplatim Netflix Visa prepaid karticom komercijalne banke ali mi ne dozvoljava. Ima dovoljno sredstava na kartici, sve sam dobro ukucao.
Izbacuje mi konstantno:
There appears to be a problem
with the payment method you are
trying to use
Druga plaćanja prolaze?

1*AjnQRaY7VFZoonX5SI36IA.png

1*gsW42hweG6RMbWwQjy1etg.png

We are now streaming HDR10+ content on our service for AV1-enabled devices, enhancing the viewing experience for certified HDR10+ devices, which previously only received HDR10 content.
To enhance our offering, we have been adding HDR10+ streams to both new releases and existing popular HDR titles.

Poslednja izmena:
Istekla mi MC virtuelna na Nigeriji i zamenio sa Visa virtuelnom bez problema, idemo dalje :)

bez VPN

meni je na nalogu MC unikredit obična ubačena bez problema, ali Intesa Visa i virtuelna viza neće i dalje, ni sa ni bez VPN

meni je na nalogu MC unikredit obična ubačena bez problema, ali Intesa Visa i virtuelna viza neće i dalje, ni sa ni bez VPN

Probaj zovi call centar i traži da ti omoguće međunarodne transakcije. Možeš slobodno i da objasniš zbog čega ti treba, nije to ništa nelegalno.

Prilikom pokušaja aktivacije netfliksa izbacilo mi je neku grešku u fazonu da je odbijena transakcija i da bi trebalo da kontaktiram banku radi omogućivanja plaćanja, pozvao ih, nakon toga prošlo.

Zvao sam banku ali kažu da je sve uredno sa njihove strane, što i ja mislim.

Ova ista Visa mi je 3 godine bila na istom netflix nalogu, ali kad sam prekinuo pretplatu da se prebacim na Nigeriju tada je obrisalo i nije hteo da je doda, a probao MC i ona je prosla.
Istu vizu koristim i za masu drugih plaćanja za striming i online kupovine po inostranstvu, i sve radi kako treba, i uvek svuda prolazi.

Meni je jedino logično da netflix moguće kod nekih naloga gde je bilo menjanja zemlje ne dozvoljava da se isti tip kartice koristi i u novoj zemlji kako bi otežali seljenje zbog jeftinije pretplate, ali naravno da to nikada neće priznati da rade, već nas upućuju da smaramo banku kako nebi smarali njih 😂

Mislim da je 5500 NGN ~ oko 400 dinara

4K 495 dinara.

Oko deljenja naloga.

Ja sam bratu dao da koristi i Slovačkoj, jednom ga pitalo da li ste na odmoru van domaćinstva, on pritisnuo da jeste i od tada ga ništa ne pita, radi njemu u Slovačkoj, meni u Srbiji.

Obojici radi na televizorima?

Oko deljenja naloga.

Ja sam bratu dao da koristi i Slovačkoj, jednom ga pitalo da li ste na odmoru van domaćinstva, on pritisnuo da jeste i od tada ga ništa ne pita, radi njemu u Slovačkoj, meni u Srbiji.
Zavisi koliki vremenski period je pominat.

Pak ce da ga pita.

Da. Bio sam na odmoru tamo pa smo probali da vidimo koliko će da traje.

To je bilo početkom februara. Od tada je samo jednom pitan i to je sve.
Zavisi koliki vremenski period je pominat.

Pak ce da ga pita.

Kolliko god da traje, ja sam napomenuo bratu da svakog trenutka može da metflix blokira ali eto, ušli u april, sve funkcioniše kako treba.

Ако би се одлучио за један налог за нетфликс на андроид боксу, да ли би неко имао једно место и која цена би била, на месечном нивоу???

Radi i meni već sigurno više od 6 meseci holandski Netflix i ovde i u Srbiji (na dve različite adrese - deca podelila sa drugarima). Jednom pitao za domaćinstvo i to je to. Gleda se samo na Android televizorima. Em što plaćam 18,99e mesečno, još samo fali da mi prave problem za domaćinstvo, tačno bi ih odj**ao.

Poslednja izmena:
Ако би се одлучио за један налог за нетфликс на андроид боксу, да ли би неко имао једно место и која цена би била, на месечном нивоу???
Citas li sta ili samo pises? Nema vise deljenja. Moze samo jedan TV uredjaj, u to spada i box, sve ostalo moze na prenosni uredjaj (telefon), ili Apple TV.

Citas li sta ili samo pises? Nema vise deljenja. Moze samo jedan TV uredjaj, u to spada i box, sve ostalo moze na prenosni uredjaj (telefon), ili Apple TV.
Читам зато и питам прочитао сам више постова овде, да једни деле да други деле да им пише да су на путу да им то није главни уређај и да даље ради како треба, зато и питам???

Читам зато и питам прочитао сам више постова овде, да једни деле да други деле да им пише да су на путу да им то није главни уређај и да даље ради како треба, зато и питам???
Mozda ce da radi a mozda i nece, nema pravila. Niko ne zna kako tacno radi njihova kontrola uredjaja koji su deo domacinstva. Nekad se desi da radi mesecima bez problema pa trazi potvrdu na email i nakon toga radi i dalje, a nekad nece od starta. Sve u svemu, nema garancija, probaj pa ces da vidis.

To bi mu došlo da onaj ko ima NAT IP adresu ako nađe 4 sa tom istom adresom i uzme premium paket za 1200 dinara i podeli troškove svi bi bili deo istog domaćinstva.

Ja stvasrno ne kapiram da po ceni od 380din/m ovde pricamo o deljenju :(

Nije da je 380 din problem vec sto mnogima ne radi vise. Ja cekam za neku alternativu jer ovo s nigerijom i zatvaranje naloga nakon nekog (kraceg) vremena mi ne odgovara. Mada imam sad 2 nove kartice pa bi mozda i proslo al opet, prosli put nije nedjelju dana izguralo

Nije da je 380 din problem vec sto mnogima ne radi vise. Ja cekam za neku alternativu jer ovo s nigerijom i zatvaranje naloga nakon nekog (kraceg) vremena mi ne odgovara. Mada imam sad 2 nove kartice pa bi mozda i proslo al opet, prosli put nije nedjelju dana izguralo
Meni su samo jednom isključili, ono kad su prvi put svima, od tada mi radi bez problema. Neverujem da si toliki baksuz da ti stalno prekidaju pretplatu, jedino ako te to nervira i ne želiš da stalno razmisljaš o tome.
To bi mu došlo da onaj ko ima NAT IP adresu ako nađe 4 sa tom istom adresom i uzme premium paket za 1200 dinara i podeli troškove svi bi bili deo istog domaćinstva.
Može i da se napravi vpn server kod domaćina i da svi koriste netflix preko njega, kada izbaci poruku da nisu deo istog domaćinstva. Najednostavnije i besplatno rešenje je nord meshnet, bilo je priče oko toga.

Nazad
Vrh Dno