Šta je novo?

Supernova (2024)

Ako ti se pojavljuje takva lista (bez logotipa i EPG) onda ti se negde gubi internet veza.
Pa da, pise cak da je offline, al nema zapravo veze sa 'vezom'. Kao da je softverski nesto zeznuto da se rekonektuje svaki sekund. Pre update-a je korisceno sve istao i nije pucalo. Sa novom aplikacijom ne mozes bukvalno ni kanal da prebacis, tek iz treceg pokusaja, zapravo kao da se konektuje svaki put tek kad kliknes neko dugme i onda gubi vezu ako ne kliknes nista 30sec. Da mi nije zao onog servisera, zvao bih ga opet da dodje i da da nov uredjaj.

Ma garant im timeout-uju bre zahtevi ka API serveru, pa kad ne prođu zahtevi prebacuje se u taj offline / DVB-C only režim aplikacije.

Meni su svi SmarTV-i izlogovani veceras i ne mogu da pristupi self care serveru ni sa jednog naloga (imam 2).
Da li jos neko ima slican problem?

Meni su svi SmarTV-i izlogovani veceras i ne mogu da pristupi self care serveru ni sa jednog naloga (imam 2).
Da li jos neko ima slican problem?
Da. Javila se sestra (@panzer75) 😂. Izlogovan nalog na staroj Move Smart app na Samsung TV-u. Ali uspeo sam da ponovo registrujem taj tv slot bez problema na self care serveru. To je bilo pre 3-4 sata.

Poslednja izmena:
Da. Javila se sestra (@panzer75) 😂. Izlogovan nalog na staroj Move Smart app na Samsung TV-u. Ali uspeo sam da ponovo registrujem taj tv slot bez problema na self care serveru. To je bilo pre 3-4 sata.
Da li bi mogao da proveris da li mozes da se logujes jos uvek na self care?

Može li neko poslati link za novu move smart app, trenutno koristim staru apk, pošto u BiH ne može preko play prodavnice?

Tesko da je nema na playstoru pa i u BiH jer nova MOVE apk ( a nova Move Smart apk ne postoji ) je za ceo region gde ih ima samo biras provajdera ciji imas nalog ( a posto si dobio nalog od prijatelja iz Srbije samo je pitanje da li je migrirao na novo a ako jeste sada ima samo 1 smart slot a ne vise 4
Screenshot_2025-04-03-00-42-38-73_503de3540a6b21e59888aa01a8a6d8c6.jpg
"Stara" Move Smart apk jos uvek radi ali kraj joj je blizu

Poslednja izmena:
btw nadam se da shvataš da se ne smejem problemima koje ima tvoja sestra, nego potpuno razumem tvoju muku, isti slučaj imam i ja sa svojom sestrom i ostalom rodbinom :D

Pa da, pise cak da je offline, al nema zapravo veze sa 'vezom'. Kao da je softverski nesto zeznuto da se rekonektuje svaki sekund. Pre update-a je korisceno sve istao i nije pucalo. Sa novom aplikacijom ne mozes bukvalno ni kanal da prebacis, tek iz treceg pokusaja, zapravo kao da se konektuje svaki put tek kad kliknes neko dugme i onda gubi vezu ako ne kliknes nista 30sec. Da mi nije zao onog servisera, zvao bih ga opet da dodje i da da nov uredjaj.
Sve copy paste i kod mene

Više film ne može da se odgleda na Superstar i Pinkovim filmskim kanalima, na pola sata prikazuju studente, političare, pokrete i naravno Džeja.

Ovo je smesno, upalim sinoc drugi TV koji ima karticu kada tamo kanali koji su zakljucani iz filmskih na move uredjaju svi rade :)

Više film ne može da se odgleda na Superstar i Pinkovim filmskim kanalima, na pola sata prikazuju studente, političare, pokrete i naravno Džeja.
Sve sa Pinka imaš na Apollon VOD-u :p ja tamo gledam, krenuli su sa tim propagandnim reklamama i na YouTube-u ne možeš ih izbeći...

Jel ima nekih novosti oko gasenja stare move smart aplikacije?

Da li bi mogao da proveris da li mozes da se logujes jos uvek na self care?
Sada proverio i mogu da se logujem. Proveri da ti nisu promenili sifru korisnika. Pogledaj poslednje racune (papirne ili u elektronskoj formi) ili proveri na mojmts portalu. Mislim da sam procitao da su nekim korisnicima menjali sifre.

Jel ima nekih novosti oko gasenja stare move smart aplikacije?
Svi sa zebnjom i strahom svakog dana ulazimo u Move Smart aplikaciju, da li će još danas da radi. Tako da je to dodatno zadovoljstvo u korišćenju usluga kompanije Supernova, tzv. adrenalinski sadržaj, što u svakom slučaju opravdava još gašenja kanala, povećanje uploada u odnosu 3000:1, kao i neizbežno i opravdano povećanje mesečne pretplate svim korisnicima pod ugovornom obavezom za samo 178%.

Supernova zvanično net 200/20 a dobijam 160/O.29 tj. nemam aplaud već 20tak dana ne mogu da mi reše problem.Vaša iskustva? Hvala

Stigle arene na sbb, kao i superstar, informer, kurir itd.

I kakve to veze ima sa ovom temom?

Ma garant im timeout-uju bre zahtevi ka API serveru, pa kad ne prođu zahtevi prebacuje se u taj offline / DVB-C only režim aplikacije.
Pa ne verujem, jer nije random. Da imaju timeoute bar bi nekad mogao da iz prve prebacis kanal. Sto posto im network ide u standby posle odredjenog vremena dok ne kliknes nista. Na primer, kada ima mreze i prebacujes kanale, mozes da vracas, prebacujes itd sve koliko hoces, cim ga ostavis na, na primer 5 minuta, i posle toga kliknes bilo sta, on je offline narednih 10 sekundi. I to nije nekad, nego uvek, fiksno. Tako da im je sto posto network u standby-u i onda kad kliknes neko dugme on ga konektuje i dok prodje konekcija treba tih 10 sekundi. Sto je najgore to i ne bi bio toliki da kazem problem, da nema crnih listi koje iskacu dok je uredjaj offline, jer onda ti moras da izadjes i iz toga 2 puta pa tek onda da testiras menjanje kanala :D Sreca pa imam i Eon za arene i ovo djubre od njihovog boxa, i od danas je spakovan uredjaj, ako bog da da ga ne vidim nikad vise.

Nazad
Vrh Dno