Nece prvih mesec danaRekli su da neće menjati cene kad dođu nove arene pa ajd živi bili pa videli.
Nece prvih mesec danaRekli su da neće menjati cene kad dođu nove arene pa ajd živi bili pa videli.
Neće dva puta ali za nekih 500 dinara garant .Ma nisam ni mislio tada kada uvedu neke nove kanale, do septembra sledeće godine ima da povećaju još najmanje dva puta :/
Treba da se namiri državni aparat.. a naravno opravdanje je rat u Ukrajini i Huti napadaju brodove![]()
Hahaha samo se ti nadaj, 2 puta ima bude do septembra-oktobra ali ove godine.do septembra sledeće godine ima da povećaju još najmanje dva puta :/
Ne mrdam ja nigdeLjudi aman zaman,dosadni ste više sa tim baba-vangingnim proročanstvom,oko povećanja,lupate ko otvoren prozor,imate sto operatora pa birajte gde vam najviše odgovara .
Ljudi aman zaman,dosadni ste više sa tim baba-vangingnim proročanstvom,oko povećanja,lupate ko otvoren prozor,imate sto operatora pa birajte gde vam najviše odgovara .
Nema potrebe za nervozom, opusti seLjudi aman zaman,dosadni ste više sa tim baba-vangingnim proročanstvom,oko povećanja,lupate ko otvoren prozor,imate sto operatora pa birajte gde vam najviše odgovara,pogotovu sada kada će svi opratori imati gotovo iste kanale.
Bas sam nervozan 😂,nego udjes ovde da pročitaš nesto pametno da se informišeš,a vidiš samo svaki treći post se piše o nekom nagadjanju o povećanju cene.Nema potrebe za nervozom, opusti seJos si editovao poruku, bravo
Ja sam bio ironican malo, pri prvom poskupljenju bataljujem nuzno zlo. Alternativa je placena lista ili slotovi 🫡Pa to je neminovno. Svuda u Evropi se plaćaju dodatno sportski kanali. Spremajte pare i ne kukajte.
Prijatelju pre par strane je dokazano da je to fejk i vi i dalje postavljate iste stvari,znaci pre nego sto postavite nesto proverite,21 vek je odeš lepo na sajt i proveriš,da su stavili da su šolak i vučko u studio gosti pre utakmice,poverovali bi u tu priču .Ja sam bio ironican malo, pri prvom poskupljenju bataljujem nuzno zlo. Alternativa je placena lista ili slotovi 🫡
Ali ako nekim cudom dovedu Pantica ili Milovana, platio bih lagano da gledam to..
Ja sam bio Duo 2m paket ili kako se zvao i pisao sam žalbu i dogovorili smo se da ostane ista cena i svi programi koje sam imao. Malopre se ulogujem u ovu novu Move app I piše mi da imam samo osnovni + muzički i filmski paket, fale valjda dokumentarni i dečiji. Ne znam da li će aktivirati nešto ili to je to?
Zaboravih da te pitam, kada si se to žalio? Odmah kada si primetio ili nakon već plaćenih računa za januar i februar?Ja sam bio Duo 2m paket ili kako se zvao i pisao sam žalbu i dogovorili smo se da ostane ista cena i svi programi koje sam imao. Malopre se ulogujem u ovu novu Move app I piše mi da imam samo osnovni + muzički i filmski paket, fale valjda dokumentarni i dečiji. Ne znam da li će aktivirati nešto ili to je to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari