Šta je novo?

Supernova (2024)

Ma nisam ni mislio tada kada uvedu neke nove kanale, do septembra sledeće godine ima da povećaju još najmanje dva puta :/
Treba da se namiri državni aparat.. a naravno opravdanje je rat u Ukrajini i Huti napadaju brodove :D

Ma nisam ni mislio tada kada uvedu neke nove kanale, do septembra sledeće godine ima da povećaju još najmanje dva puta :/
Treba da se namiri državni aparat.. a naravno opravdanje je rat u Ukrajini i Huti napadaju brodove :D
Neće dva puta ali za nekih 500 dinara garant .
Posebno jel je konkurencija SBB prodata .

Ljudi aman zaman,dosadni ste više sa tim baba-vangingnim proročanstvom,oko povećanja,lupate ko otvoren prozor,imate sto operatora pa birajte gde vam najviše odgovara,pogotovu sada kada će svi opratori imati gotovo iste kanale,pritom i do sada i SBB i telekom nisu nesto odskakali sa cenama

Poslednja izmena:
Ljudi aman zaman,dosadni ste više sa tim baba-vangingnim proročanstvom,oko povećanja,lupate ko otvoren prozor,imate sto operatora pa birajte gde vam najviše odgovara .
Ljudi aman zaman,dosadni ste više sa tim baba-vangingnim proročanstvom,oko povećanja,lupate ko otvoren prozor,imate sto operatora pa birajte gde vam najviše odgovara .
Ne mrdam ja nigde :)

Pa to je neminovno. Svuda u Evropi se plaćaju dodatno sportski kanali. Spremajte pare i ne kukajte.

Valjda su cene digli unapred bas zbog ovog

ok relax, izvinjavam se svima, nisam uopšte mislio da pokrećem temu povećanja cene :)
Samo sam pomenuo u okviru pitanja koje mene ustvari interesuje:

Da li neko možda okvirnu listu kanala koji su sada ili ukinuti ili skremblovani?
Ja imam Super plan 3L i iskreno vidim da su istumbali malo pozicije kanala ali ne mogu da provalim šta su pogasili.
Ne gledam TV, to ukućani gledaju, ali ako su stvarno pogasili/skrembovali neke kanale, imam nameru da se jurim sa njima za raskid, ionako me već godinama nerviraju...
Ugovor mi ističe tek septembra 2026, pa nemam nameru da čekam kraj ugovora, mada će garantovano poskupeti do tada, pa imam i tu clean opciju za raskid.

Kad je već tema cene, pozvao sam prijatelje iz Nemačke da uporedimo koliko kanala ima, koji kvalitet slike i brzina neta. Rezultat je sa cene su veće kod nas a kvalitet kanala i brzina neta veća kod njih. Tako da pametnom dosta, skupo smeće plaćamo ma ko bio operater.

Pa to je neminovno. Svuda u Evropi se plaćaju dodatno sportski kanali. Spremajte pare i ne kukajte.
Ja sam bio ironican malo, pri prvom poskupljenju bataljujem nuzno zlo. Alternativa je placena lista ili slotovi 🫡
Ali ako nekim cudom dovedu Pantica ili Milovana, platio bih lagano da gledam to..
1743435966271.png

Poslednja izmena:
Ja sam bio Duo 2m paket ili kako se zvao i pisao sam žalbu i dogovorili smo se da ostane ista cena i svi programi koje sam imao. Malopre se ulogujem u ovu novu Move app I piše mi da imam samo osnovni + muzički i filmski paket, fale valjda dokumentarni i dečiji. Ne znam da li će aktivirati nešto ili to je to?

Ja sam bio ironican malo, pri prvom poskupljenju bataljujem nuzno zlo. Alternativa je placena lista ili slotovi 🫡
Ali ako nekim cudom dovedu Pantica ili Milovana, platio bih lagano da gledam to..
Prijatelju pre par strane je dokazano da je to fejk i vi i dalje postavljate iste stvari,znaci pre nego sto postavite nesto proverite,21 vek je odeš lepo na sajt i proveriš,da su stavili da su šolak i vučko u studio gosti pre utakmice,poverovali bi u tu priču .

Gde ispratiti kada povećaju cenu, da li objave negde kod njih na sajtu ili onom info kanalu?
Ili čekaš račun pa tek onda vidiš povećanje?

Ja sam bio Duo 2m paket ili kako se zvao i pisao sam žalbu i dogovorili smo se da ostane ista cena i svi programi koje sam imao. Malopre se ulogujem u ovu novu Move app I piše mi da imam samo osnovni + muzički i filmski paket, fale valjda dokumentarni i dečiji. Ne znam da li će aktivirati nešto ili to je to?

Sad sam gledao, ja sam imao "Super plan 3 XL" i isto su mi skinuli msm Apolon i neka tri paketa oni sami odlučili koja će.
Znam kada sam uzimao paket uzeo sam najveći mogući, baš da mi neko od ukućana ne bi tražio naknadno da mu treba nešto.
Problem je sada, kada sam pregledao račune unazad 3-4 meseca, da su izgleda to sa januarskim krenuli, tj. promenili mi paket iz 3XL u 3L.
A s obzirom da su sad integrisani z MTS, na moj.mts piše da mi je paket "Super plan 3" :D
Na Supernova korisničkom portalu više i ne piše naziv paketa...

I mene su na Duo 2S prebacili ali uz prigovor su mi kao ostavili istu cenu od ranije i sve programe. Ali od juče se sve poremetilo s programima i sad mi fale ti dečiji i dokumentarni (možda i još nešto, pojma nemam).

Zaboravih da te pitam, kada si se to žalio? Odmah kada si primetio ili nakon već plaćenih računa za januar i februar?

Dobio sam onaj sms početkom januara i pisao mejl...

Sad gledam, nemam nikakav sms u vezi poskupljenja, samo klasično obaveštenja za račune i ovaj za novu Move app...

Moj paket je bio Super Plan 2 S (80d/8u + Tv) cena 3099. Pazi sad ovo: Racun za Decembar 3099din, racun za Januar 3595,78din, racun za Februar 4149din.
Prigovori nekad mogu da prodju nekad ne bukvalno zavisi od srece. Batica koji radi u Mts/Supernovoj mi dao fin savet za buducnost koji je bio u fazonu "stigne ti sms/mail od nas da ce kisa biti jaka od aprila, zovi call centar i pitaj kakve su sve promene u pitanju u vezi tv-a i interneta".

@panzer75 Decembra 2024te godine ti je stigao sms sigurno, u kom nista nepise konkretno za poskupljenja niti pise sta ces dobiti/izgubiti ali eto, to se smatra da si obavesten

Problem je da ja nikakva obaveštenja nisam dobio, ni SMS-om ni mailom...

Nije stiglo samo obavestenje, stiglo je u sklopu racuna u sms poruci. Ni ja nisam to odma primetio dok nisam otvorio celu poruku od tog racuna za Novembar i u nastavku te sms poruke se nalazi "obavestenje"

Proverio sam sada, imam SMS iz septembra 2024 i nakon toga od prošlog petka, ništa između :)

Kod mene i dalje baguje kad menjam kanale i izbacuje da proverim internet konekciju. Veoma iritirajuca stvar.
Nova aplikacija move n go na LG WebOS. 1000006823.jpg1000006672.jpg

Ne znam onda kako to, ali znam da su svi imali navodno rok 30 dana za prigovor/zalbu (do kraja januara) a nakon tih 30 dana daju par opcija: raskid ugovora, vansudski spor, ili ako imas zivaca da ih bukvalno bombardujes sa prigovorima. Ja sam pokusao sa prigovorima, odbili su ih, bio kod njih svadjao se i nista nisam dobio korisno, na kraju posto mi istekao ugovor potpisao sam novi za isti paket uz 12 meseci 50% popusta jer iskreno nemam vise zivaca da se natezem sa njima posto vecina nas zna da tu ne mozemo nista da promenimo, samo zivce izgubis :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno