Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Meni nesto pojelo bateriju zadnje punjenje od sinoc

Prilozi

• Screenshot_20250318_113857_Device care.jpg
    Screenshot_20250318_113857_Device care.jpg
    51.5 KB · Pregleda: 173
  • Screenshot_20250318_113904_Device care.jpg
    Screenshot_20250318_113904_Device care.jpg
    68.2 KB · Pregleda: 144
Da, nista se ne vidi, a sljustilo bateriju, evo sad na 16%

Danas sam otkrio i probao. Mogu istovremeno da pustim izlaz zvuka sa S25+ i na Galaxy Buds 3 pro i na Airpods pro 2 slusalice. Tj na bilo koja dva blutut zvucna uredjaja. Idealno za slusanje muzike u paru ili gledanje filma gde je bucno. Ovi u Samsungu daju feature sakom i kapom i ne ogranicavaju samo na svoj ekosistem. Svaki dan ispada sve bolja odluka udaljavanje polako od sekte.

Kako se nosite s veličinom Ultre? Iskreno, imam je manje od mjesec dana i nisam se opet navikao na veličinu. Nikako naučiti.... Ovo je već četvrta Ultra od S22 Ultre i nikad ne potraje dugo kod mene upravo zbog veličine. Ovo što Samsung radi sa "običnom" serijom nije ok - mislim na kamere u prvom redu. Možda promijenim tabor....

I znajući sve to uzimaš 4 puta ultru opet? 🤣

A ovaj put sam se nadao da će zaobljeni kutovi popraviti situaciju. Nisu. Prošle godine sam uzeo Ultru i brzo prešao na Plus verziju koja je idealna bila što se tiče veličine. Izdržao dosta dugo i opet me povukla Ultra zbog kamera koje su na običnoj S seriji sad već dobro zastarile i nisu više uopće na nekom nivou flagship uređaja. Mislim, mobitel je odličan i da je manji, ne bih se razmišljao zadržati ga. Ovako, već tražim alternative....

Kako se nosite s veličinom Ultre? Iskreno, imam je manje od mjesec dana i nisam se opet navikao na veličinu. Nikako naučiti.... Ovo je već četvrta Ultra od S22 Ultre i nikad ne potraje dugo kod mene upravo zbog veličine. Ovo što Samsung radi sa "običnom" serijom nije ok - mislim na kamere u prvom redu. Možda promijenim tabor....
Sve je stvar navike, meni ne smeta velicina ultre a koristio sam zadnje tri generacije bez ikakve muke, dosta stvari radim jednom rukom.

A ovaj put sam se nadao da će zaobljeni kutovi popraviti situaciju. Nisu. Prošle godine sam uzeo Ultru i brzo prešao na Plus verziju koja je idealna bila što se tiče veličine. Izdržao dosta dugo i opet me povukla Ultra zbog kamera koje su na običnoj S seriji sad već dobro zastarile i nisu više uopće na nekom nivou flagship uređaja. Mislim, mobitel je odličan i da je manji, ne bih se razmišljao zadržati ga. Ovako, već tražim alternative....
Pixel 9 Pro

Verujem da je i telefonu lepse kad si ti u pitanju 😂

Navikao sam se za 7 dana sa ekrana 5.42 inča na 6.7 inča. Leto je najbolji test za cigla style. Kada mali džepovi sorceva ogole da se radi o cigli. Neki flip bi tada lepo legao ali ostaće vlažni san. Kupiću torbicu kao svi

Navikao sam se za 7 dana sa ekrana 5.42 inča na 6.7 inča. Leto je najbolji test za cigla style. Kada mali džepovi sorceva ogole da se radi o cigli. Neki flip bi tada lepo legao ali ostaće vlažni san. Kupiću torbicu kao
To je po meni idealna velicina i poslednja za ikakvo jednorucno koriscenje

Brightness Boost:
  • Up to 48% brighter in the sun compared to the S23 Series.
  • HBM Peak brightness: 1750–2600 nits;
  • HBM Max brightness: 1200–1500 nits.
Ako sam dobro izguglao.
Baš me zanima to uživo
Kontam da je razlika max 10-20% svetliji ekran nego na S23U
Kakav je PWM na S25U, ubija li oči ekran kao na S23U?

Odradi root,instaliraj setcpu,obori clock za 0.5 i uzivaj u svetlini ekrana 1h
Bilo bi top da je omoguće u regularnom sistemu birati maximalnu i minimalnu frekvenciju procesora nesto slično kao na laptop-u što je moguće. Onda namesti svako po svojim potrebama. Relano super brzi procesor mi ne treba skoro nikad, ali top kamera i baterija da.

Moguce je,a u regularnom tesko.

Prilozi

• set.JPG
    set.JPG
    12.4 KB · Pregleda: 85
  • 1.JPG
    1.JPG
    59.7 KB · Pregleda: 56
Poslednja izmena:
Imaš male šake, bato. 😊

Bilo bi top da je omoguće u regularnom sistemu birati maximalnu i minimalnu frekvenciju procesora nesto slično kao na laptop-u što je moguće. Onda namesti svako po svojim potrebama. Relano super brzi procesor mi ne treba skoro nikad, ali top kamera i baterija da.
Ne mozes da ogranicis bas tacno koliko, ali ovim u normalnom radu ne primecujes razliku, a baterija je 20-30% bolja. Kad radis nestozahtevnije iskljucis ga.
1000020729.jpg

Pa za to nije ovo uz Good guardians?
Thermal guardian app

Prilozi

• Screenshot_20250321_021801_Thermal Guardian.jpg
    Screenshot_20250321_021801_Thermal Guardian.jpg
    62.3 KB · Pregleda: 48
Nazad
Vrh Dno