Pa dobro ne moramo se sad vredjati (joriq i VAPA). Ja sam vam da predlog kako da bezbolno predjete na PCI-E i sta time dobijate, a vi se upustili u pricu kako necete *****... Sto se mene ja sam zadovoljan sa mojim "govnetom" , dobio sto sam ocekivao , a i vise, a to da je bolji neki c2d ili x2 isl to jeste ali to vas kosta dosta vise, a prica je krenula da vas PCI-E kosta sto manje. E sad cene u CG i tako to, *** brate, to je sasvim druga prica. Mozda bi i ja uzeo odma venice3000 i s939 plocu da cene u Srbiji nisu lose tada bile jer je napolju za pare koje sam dao za semp i nf4-4x moglo da se uzme venice i neka 939 ploca solidna.
ali to opet nema veze sa temom.
menjajte ako ocete, nemojte ako necete i kraj.
PS. Evo bas gledam 7600GT AGP na bartonu 3dmark05 ~5100 na defaultu, a da je isto to na govnetu sempronu 754 na 2.5ghz bilo bi 6000.
@VAPA:
sa tom kombinacijom ne da neces biti miran godinu dana vec neces biti miran 3-4 sata dok ne uvidis da si kupio ***** i kasiku. Ja sam menjao 7600GT za jacu kartu posto je 7600GT vec dosta slab i ne moze da tera ove novije igre kako treba, o ovima koje treba da izadju necu ni da razmisljam kako ce ici na 7600gt.
PPS. bolje navijajte neke 6800GT-e polovne nego da uzimate 7600GT, isto ce vam raditi na tim bartonima, a jeftinije ce te proci.