Šta je novo?

Vas Potpis!

"obrnuta piramida na pinku".....
Za one koji ne znaju,autori su iz emisije Shock Koridor sa Arta (koja se vise ne emituje, steta)...
U potrazi sam za novim potpisom...;)

Kad smo vec poceli da se razbacujemo latinskim :d
Probaj: "Testis unus, testis nullus" ;)

(Svedok jedan kao nijedan)

moj je najmistichniji od svih ;)

Nisi uspio posto su zabranjene slike u potpisu :)

U zadnje vreme sam prilicno cudan, ili cudniji...puno slusham TooL i A perfect circle...
To je trenutno formula za definisanje svekolike ljudske ludosti i tako to..

...deo pesme Vicarious sa albuma 10.000 days...

Varijacija slogana navijača drugog kluba za koji navijam ;) a koji se vremenom sa severne tribine preselio u realan svet
ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!

"Sta radimo za zivota- odjekuje u vecnosti"

Latinska poslovica; Citat Maximusa iz Gladijatora; Moj zivotni moto; Tattoo...

Cisto meni smesan postupak lika iz pomenutog filma.

Sumnjam da cu u skorije vreme menjati potpis.

Moj potpis su stihovi pesme Rosetta Stoned od Tool-a. Najkretenskija pesma koju sam cuo do sada.
Inace koristio sam i "Tito partija, guzi treba hartija" sto jedan grafit ko zna gde.

Malo "sentimentalnog crap-a" sto bi neki rekli...
Naravno, svi znate ko je Helen Keller...

Poslednja izmena:
zanimljiva je Viginiti Tres (snimak protoka krvi kroz krvne sudove :))

Iz aviona se vidi da je Bob gay (da ne kazem pe**) ... :) i to nevidjeni...

meni je najjaca "ako je abortus ubojstvo,onda je dr...e masakar"

Principal Skinner je napisao(la):
Ne znam da li pricamo o istom Tool-u ali si u svakoj izjavi o njima potpuno pogresio. Ali o ukusima ne vredi raspravljati zar ne? P.S. Mućkaju oni "pesmice" već petnaestak godina.

Pa to, mućkaju oni već solidan niz godina, i ja još čekam da čujem nešto od njih što valja. S druge strane, pustiš pravu stvar, oh say.. Evol.. prvi album, klasika za klasikom, njima nije trebalo 15g.. :D

Stvar ukusa, I guess..

Jel gledao ko ove nove prodavce (Clerks 2).... Jay & Silent Bob rulaju!

rasprava mene i M3-ke na jednom drugom forumu :D

originally posted by M3:
@joriq: antiskopik je ovo sto sam ti u prethodnom postu rekao (on izostrava sliku na daljinu kapiras!!!),
a analizing je omeksivas ivica....i jos nesto ovaj 5900SP to je pravi cip od 5900, a 5900XT je poseban cip ....

Poslednja izmena:
a sta Delija ti ne volis pivo :d

rasprava mene i M3-ke na jednom drugom forumu :D

originally posted by M3:
@joriq: antiskopik je ovo sto sam ti u prethodnom postu rekao (on izostrava sliku na daljinu kapiras!!!),
a analizing je omeksivas ivica....i jos nesto ovaj 5900SP to je pravi cip od 5900, a 5900XT je poseban cip ....

Tuga...:(

ovo je bio kompletan sig, skracen na zahtjev sirih narodnih masa:

@joriq: antiskopik je ovo sto sam ti u prethodnom postu rekao (on izostrava sliku na daljinu kapiras!!!) ,a analizing je omeksivas ivica....
ja ga tako izgovaram i tako sam ga napisao, i u buduce nemoj me ti ispravlat da te zamolim fino sam ti objasnio sta 2 pojma znace a tvoj problem sto nista ne kap[iras.. ma boli me ...a sto se tice kartice nema potrebe da ti vise obnjasnjavam jer ti ustrari veze nemas...citas sve sa benchmarka

Često sam sretao likove koji stvore u glavi sliku kako funkcioniše komp/OC ili sl. i da vidiš čuda, to čoveče sve funkcioniše kad ti on ispriča, a još kad je širi auditorijum pa ne možeš da objasniš i ispadneš takav konj...

a, da, a moj potpis je ručni sat koji ulazi u 11-tu godinu neprekidnog rada bez zamene baterija:

CITIZEN Eco-Drive WR 100
sunlight powered - water resist 100m - black quad photo cell - titanium plated base metal

Poslednja izmena:
Kod:
Ако прихватиш своје могућности у садашњости, сасвим је сигурно да ћеш се поправити у будућности. Али, ако одбијеш да признаш своја ограничења, никад их се нећеш ослободити.

Ovo je citat iz jedne priče Paola Koelja.

Nazad
Vrh Dno