Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto ne stavis CTRL+F4 na to dugme? Valjda moze i tako da se zatvaraju.

ne znam za to,a ja sam nashao da je li-ion baterija unutra shto znaci prema podacima sa njihovog sajta da je mozesh puniti kad god ocesh...Pozdrav

Li+Po se ne formatira

imas u programu SetPoint mogucnost podesavanja pa stavis Middle buton :)
jedino ako Search dugme nije zakljucano u novijim verzijama programa (e-mail i IM dugmici na MX610 su zakljucani u novijim verzijama SetPonit-a)

Genius GM pre toga A4 tech (3-4 komada -- ovi nisu nesto pouzdani).

Logitech UV96, crni i vrlo sam zadovoljan... Ni preveliki, ni premali, dovoljno brzi pouzdan..

Logitech MX400, odlican je.

Logitech mx610. Trebalo mi je vise od mesec dana da se naviknem na njega jer je tezi od obicnih miseva zbog baterija, ali kad sam se navikao na njega tesko mi je da koristim druge miseve. Jedina zamerka bi bila ta sto ponekad zeza softver, ponekad vrati sva podesavanja na default, ali sta je tu je, ceka se update. Takodje malo tockic ponekad zeza, tj ide ili previse brzo ili sporo, ali mislim da je to isto do softvera. U svakom slucaju, kada ga uporedim sa ostalim misevima koje sam koristio, ne bih ga menjao ni za sta, sem mozda za neki noviji model, tipa revolution ili sl. Uz 5 godina garancije koju logitech daje i uz ovakav kvalitet, toplo, toplo preporucujem.

MX900 BT vec nekoliko godina i prezadovoljan sam
samo sto setpoinot nema nameru da se instalira kako treba ako iams antivrus i jos neke uredjaje na USB
kad ga instaliras najbolje da je sve povadjeno sa USBova osim njega i da je prvi but tek podignutog sistema
inace...
a padne li ti na pamet da ga update-ujes...

SetPoint-bakepujte podesavanja pa kad SetPoint vrati default samo ugasite program, vratite svoja pdoesavanja i upalite program

podesavanja su, srecom, u XML obliku ;)
Documents and Settins/.../Aplication Data/Logitech/...

bedak kod misa je sto se treba olesiti da ga nateras da radi pod drugim OS-om (mislim na dodatne dugmice)
kad videh sta napisase za njega na Ubuntu forumu smorih se (ima da se radi dosta izmena)

Poslednja izmena:
Moj bezrepi misonja

Logitech MX1000.
Sjajan pice of hardware, svaka preporuka. Super za Photoshop i igrice. A baterija se puni na svakih 7-9 dana. Ma nema nijednu manu. Laserski je, veoma precizan na svakoj podlozi (jedino ga jos po podu nisam vozio).

Vec vishe od 3 godine Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0. :Klanjanje
Da li neko ima informaciju kako u Srbiji nabaviti Microsoft HABU?

MX1000 i koliko sam citao nemam razloga za prelazak na REVOLUTION.... Logitech je ubedljivo najaca firma za periferije na PC-u....

Logitech UltraX ... levom rukom, iako sam desnjak

Po cemu je microsoft bolji?

Ne znam da li si koristio nekad njihove tastature?
Kupovao sam misa i tastaturu pre metar dana, nisam znao sta uzeti. Poslusao sam savet mog prijatelja iz kraja i ByMax-a. Ortak mi je preporucio Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 i Revulotion. Istog dana sam video da doticnu kombinaciju hvali i ByMax na nekoj temi. Tastaturu nisam ni video ni koristio, a kupio sam je. Sta da kazem, bruka su i tastatura i mis.
Samo da se zahvalim korisnicima Jale00 i ByMax, da nije bilo njih napravio bih veliku gresku.
Probaj da radis sa nekom Microsoft tastaturom, ja sam radio sa ovom i nekom starijom, videces da ne gresim.

Samo za miseve, najbolje tastature ipak pravi microsoft.

Нисам куцао на МАЈКРОСОФТ тастатури, али ми се не чине бољим од моћног ЛОЏИТЕКА.... Можда грешим, али моја следећа тастатура ће свакако бити Г15. Није ергономсак, али све остало јее врх... МАЈКРОСОФТ периферије ми делују канцеларијски.

Нисам куцао на МАЈКРОСОФТ тастатури, али ми се не чине бољим од моћног ЛОЏИТЕКА.... Можда грешим, али моја следећа тастатура ће свакако бити Г15. Није ергономсак, али све остало јее врх... МАЈКРОСОФТ периферије ми делују канцеларијски.

definitivno treba da razmislis o (citaj pazaris) ms natural tastaturi. koristio sam i neke logitech, ali ne mogu da se porede sa naturalom. posebno ovim novim 4000....
probaj bar... a izgleda da se smrznes

a za miseve, naravno logi ;)

Genius NetScroll od 2001 do dana danasnjeg! Trpeo je razne izlive besa ,ali se jos uvek drzi:d

definitivno treba da razmislis o (citaj pazaris) ms natural tastaturi. koristio sam i neke logitech, ali ne mogu da se porede sa naturalom. posebno ovim novim 4000....
probaj bar... a izgleda da se smrznes

a za miseve, naravno logi ;)

Волим да куцам и ноћу у замраченој просторији па ми позадинско осветљење значи.... Али видећу и МС ..

ako ti je problem kucanje na slepo onda za tebe nije ms natural 4000, ali svi koji kucaju malo duze ce mnogo lakse kucati pricam iz licnog iskustva tek sam skoro uzeo MS natural 4000 za posao, i sad prvom prilikom narucujem jos jednu za kuci, ali zato je taj MS mis krsh :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno