Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

Da, a zbog velikog interesovanja, i vaš kolega MaX je odradio test sa nekoliko kartica. Odabrana je prva cela trka sa onom trećom boss ribom (ona ružna crnkinja što vozi neki crni muscle car), a ja sam se potrudio da odigram što približnije moguće svaki put. I onda... voziti 3 x za svaku od 4 kartice istu stazu baš i nije neki filing, ali nema veze... bitno je da imam neke rezultate...

Najjace je sto se svaki NFS topic oduzi u 500+ postova i svi pricaju kako je njesra a svi igraju :D:D
evo ja ne igram uopste :) samo ne znam sto sam subscribed na ovah thread i pratim ga svakodnevno, mozda je jedino to veci smor od same igre :d

E stvarno, a kako da znam koju verziju imam? US, UK, Euro Multi... ? I jel može ovaj patch da se instalira na narodnu verziju ili to samo Vista zeza? (P.S. Da nije ispravljen onaj bug sa Vistom tj da mogu ko čovek da batalim Compatibility mode! :D )

Da, a zbog velikog interesovanja, i vaš kolega MaX je odradio test sa nekoliko kartica. Odabrana je prva cela trka sa onom trećom boss ribom (ona ružna crnkinja što vozi neki crni muscle car), a ja sam se potrudio da odigram što približnije moguće svaki put. I onda... voziti 3 x za svaku od 4 kartice istu stazu baš i nije neki filing, ali nema veze... bitno je da imam neke rezultate...

http://www.benchmark.co.yu/article.php?oliver=3971&sid=11991&pop=DoP&form22=+Idi!+

:)

evo nekih mojih automobila...

Prilozi

• NFSC 2006-11-23 17-19-13-07_resize.jpg
    NFSC 2006-11-23 17-19-13-07_resize.jpg
    29.1 KB · Pregleda: 66
  • NFSC 2006-11-23 17-19-53-21_resize.jpg
    NFSC 2006-11-23 17-19-53-21_resize.jpg
    28.2 KB · Pregleda: 67
  • NFSC 2006-11-23 17-20-11-01_resize.jpg
    NFSC 2006-11-23 17-20-11-01_resize.jpg
    26.2 KB · Pregleda: 58
  • NFSC 2006-11-23 17-20-44-50_resize.jpg
    NFSC 2006-11-23 17-20-44-50_resize.jpg
    27.5 KB · Pregleda: 55
  • NFSC 2006-11-23 17-21-15-54_resize.jpg
    NFSC 2006-11-23 17-21-15-54_resize.jpg
    29 KB · Pregleda: 67
jos jedan

Prilozi

• NFSC 2006-11-23 17-21-49-34_resize.jpg
    NFSC 2006-11-23 17-21-49-34_resize.jpg
    26.5 KB · Pregleda: 74
Dakle :) da znate da i mi konja za trku imamo (mene) :d rekord u driftu 1,820,444. Ona staza sto je mali nemac vozio... inace sve je na tastaturi odvozano i ove cifre sto su ljudi postavljali mogu onako sto bi se reklo "...vezanih ociju za opkladu..." pa ko me stigne neka javi, auto je totalno nabudzeni 350Z kao i mali nemac sto je vozio rado bih snimio moju voznju ali ne znam kako pa ako neko ima ideju nek je podeli... pozdrav

Prilozi

• rekord.jpg
    rekord.jpg
    57.4 KB · Pregleda: 83
nabavi fraps i snimi voznju, ali naravno ako je fraps neregistrovan onda mozes da snimis samo 30 sekundi, i nece biti kompresovano...

Ma okej je sve to sa napucavanjem poena na driftu, ali onaj japanac kako je odvozao... ja i dalje ne kontam kako je to moguce... Pa njemu brzina ne pada ispod 200km/h u proseku!
Sigurno ima neka fora sa podeshavanjem performansi na kolima da bi moglo tako da se driftuje...

Ma okej je sve to sa napucavanjem poena na driftu, ali onaj japanac kako je odvozao... ja i dalje ne kontam kako je to moguce... Pa njemu brzina ne pada ispod 200km/h u proseku!
Sigurno ima neka fora sa podeshavanjem performansi na kolima da bi moglo tako da se driftuje...

Nije japanac, vec francuz :)

A fora je jednostavna - ima pedale i volan ;)

Dakle :) da znate da i mi konja za trku imamo (mene) :d rekord u driftu 1,820,444. Ona staza sto je mali nemac vozio... inace sve je na tastaturi odvozano i ove cifre sto su ljudi postavljali mogu onako sto bi se reklo "...vezanih ociju za opkladu..." pa ko me stigne neka javi, auto je totalno nabudzeni 350Z kao i mali nemac sto je vozio rado bih snimio moju voznju ali ne znam kako pa ako neko ima ideju nek je podeli... pozdrav
fora je verovatno da stavi gume za drift, max akceleraciju, max tork, i low RPM

Nije japanac, vec francuz :)

A fora je jednostavna - ima pedale i volan ;)

Hahaha ne znam po slovima u igri moze se reci da je na francuskom ali ovi glasovi koje ispushta mi neshto ne liche...
http://www.youtube.com/watch?v=zye4eKBAJCg&mode=related&search=
Evo na ovom snimku se bolje vidi kako vozi, tj. na ovom se chuje zvuk automobila... Pa on uopste ne drzi non stop gas... Ja ruku sa gasa nisam spushtao skoro.. :S:
A i dalje mi nije jasno kako driftuje sa 200km/h...
A bash me i zanima jel vozi sa auto ili manual menjachem...
Jesi ti probao sa volanom i pedalom kad tvrdish da je u njima fora il nagadjash? ;)

Ako ti nije jasno kako da snimiš pošalji mi PM pa ću ti objasniti (i ako treba poslati registrovanu verziju Fraps-a) Ja imam nekih mojih driftova (ali na circuit mapi) sa 800k (sve na tastaturi). Mogu i više 100% ali sad igram igru ponovo tako da ću uskoro da se oprobam na canyon driftu.

Takezo je francuz... Mozda je i japanac koji se doselio u francusku :)

Za volan ti garantujem, pa pogle' samo kako drzi pravac u krivinama, to je boles coveche...

Ljudi mora gas da bude stalno do daske inace nista od nekog velikog rezultata... koriscenje onog turba u krivinama je od presudnog znacaja(turbo pa vatas krivinu sa sto vecom brzinom i ne krivis auto ako nije potrebno) i naravno treba da se spoji sto vise... inace nemam taj fraps a definitivno nemam ni registraciju za njega... i nemam pojma koje su to gume za drift... pa neka mi neko pojasni ako mu nije tesko da nakucam poene... poz

Jel može neko da mi da adresu nekog sajta na kojoj mogu da kačim video, tj samo da ga UL? Pa mi kažete pta mislite.

Baci ga na YouTube (moras da se registrujes)

o pa MAMADZULA sad ce da te skidamo sa prvog mesta:d
Kaze mi ortak da je fora u kvacilu (clutch),nisam probao pa ne tvrdim...

Poslednja izmena:
Hahahahah bash je zabavno chitati vas....
Ma mozete vi da se takmichite kolko hocete, ali dok ne budete driftovali sa 200km/h nema nishta od dokaza da je fora provaljena... :D :smoke:

Hahahahah bash je zabavno chitati vas....
Ma mozete vi da se takmichite kolko hocete, ali dok ne budete driftovali sa 200km/h nema nishta od dokaza da je fora provaljena... :D :smoke:

Pa sta mislis koliko moras da ides da bi nakucao 1.8milki?!? i gde je sad ovaj sa ovim frapsom... pozuri covece zagrejao sam prste.

Pa mogo si ga stoput vec dosad skinuti sa neta, a serijski broj da ti izdiktira i kraj priche...
Nego chak i kad ga dobijesh ko zna kolko ce ti trebati da snimish filmic i uploadujesh ga.... I gledaj da ne snimash u nekom xtra kvalitetu... Dovoljan je i najgori kvalitet da bi videli ono shto treba.

Poslednja izmena:
Pa mogo si ga stoput vec dosad skinuti sa neta, a serijski broj da ti izdiktira i kraj priche...
Nego chak i kad ga dobijesh ko zna kolko ce ti trebati da snimish filmic i uploadujesh ga.... I gledaj da ne snimash u nekom xtra kvalitetu... Dovoljan je i najgori kvalitet da bi videli ono shto treba.

Nemoj ti nista da brines koliko ce mi trebati... ako imas serijski slobodno mi baci na PM inace gledacu da snimi kao i sto igram sa ukljucenim svim efektima motion blur, AA4x etc. Cisto ugodjaj da bude potpun ;)

Hahaha pa zar mislish da ti ga ne bih rekao do sad da sam ga imao? Nemam bre! :D Al kad nabavish prosledi ga i ti slobodno... ;)

E ljudi... pa super je sve to ali ja nemam pojma sta da uradim sa ovim snimanijom enivej kad malo bolje razmislim ova igra je jedna od glupljih :D:D uzeo sam je cisto da proverim novu graficku kako tera i eto postao drift master... :D ae pa da se ne ljubimo :d poz

Evo uploadujem video, kad se pošalje ceo javljam (nešto mi jako sporo ide slanje na njihov sajt, samo 8kb na 256k wirelesu).

Malo kasno se ukljucujem u topic ali rekao bih samo da igra "nit smrdi - nit mirise". Presao sam je danas, ali nije ostavila neki veci utisak na mene. Gledacu da je probam i sa volanom. By the way jer neko mozda probao tako da je igra?
Nije mi zao sto je nisam video u "punom sjaju" sto se grafike tice (igrao sam u 1024x768, world detail - medium, motion blur off, ostalo je na high) jer je igra obicna (ovo je najblaze receno) kao sto rekoh...

E da NFS - PU idalje konza sto se tice upravljivosti i fizickog modela tice koji star skoro sest godina, ali izgleda se danas trazi samo da se "udovolji MTV generaciji". Oni videi i prica, medjuscene su tako glupi i tako nerviraju da zbog njih treba igru presnimiti odmah cim se predje sto cu ja i uraditi...

U real-world driftu koristi se kvacilo i rucna, a to kako pojasnice vam Drajver :D

Za real world mi stvarno ne treba objasnjenje,to sam isprobao sa svim mogucim kolima po svim mogucim vremenskim prilikama:p
Zanima me za NFS,manje boli kad overish zid:wall:

Poslednja izmena:
Hehe, i meni je igra bila do jaja glupa kada sam igrao na medium i low. Jednostavno, privlači me ta do jaja grafika, a kada je na mediumu onda most wanted izgleda bolje i zašto onda i da igram carbon? Jedino zbog drifta, ali mi se čini da je to bolje urađeno u undergroundu 2...

Vrh Dno