Evo sad sam odigrao dosta utakmica+prostudirao igru da mogu da kažem da poboljšanja ima u smislu šminke. Mali pomak je u game playu.
Agilni poslušao sam te i stavio na world class+slow i eto kao igrivost je zadovoljavajuća... ali ni približno pes-u.
Moram da kažem:Mnogo mi se svidja ona fora sa blur-ovanjem😛 i black-white screen-ovima😛 prilikom svakog replay-a ili neke tuče,kartona,šanse... To su uradili extra,baca u prvi plan jednog pa drugog igrača,različita raspoloženja i da... kad su blurovani nisu tako ružni kao kad ih gledam onako klasično. Isti fazon,koji su prebacili ljudi EA sports-a direktno iz NFS most wanted...ali bukvalno isto,svetlo,senčenje i sve kao što rekoh.
Sve u svemu nije neka naročita težina ali sam se slatko nasmejao kada mi je matori Beckham dao sa 40m iskosa gol iz slobodnjaka....ne neprirodan let lopte nego aaaaa,usraše ga... Agilni eto mi se zezali o izometrijskom golu sa distance od 40m,kad ga meni zavuče mr.free kick...e umro sam od smeha...
Do izlaska PES-a može da se posveti malo pažnje i ovom nastavku fife ali ne preterano.