Šta je novo?

Fifa 07?

Ja sam igrao WC2006 i težak krš... Težak.
Zbog toga me FIFA07 praktično i ne interesuje, sumnjam da će uspeti da naprave veći pomak.

A ovi što čekaju CZ u LŠ, pa jedino u igri će i moći da je vide tamo :D

dobro za tebe je krs , a koja je bolja? da nije mozda WE 9 ?
Ok je fifa za sad moze da se covek dobro zabavi, ako je neko za ip to ip cimni me na PM !

Poslednja izmena:
Meni je takodje wc06 sr*nje. 07 demo mi je 5 puta bolji, jos uvek losije od PES5, ali ipak postoji pomak na bolje.

Fifa 07 Je nikad gora, uvek je bila nekako vise arkadna nego simulacija, ali sad su ga preterali, sa 25 metara svaki drugi relativno dobar sut ulazi, a golmani gluplji nego ikad....

Pa ne znam bas da li je tako na world class-u, nisam jos igrao punu verziju(samo demo), ali cak i da jeste mene to uopste ne iznenadjuje. Od fife ocekujem arkadu, zanimljivu po mogucstvu, wc06 mi je bio fuj jer se igraci uopste nisu kretali pa je bilo skoro nemoguce napraviti neku lepu akciju samo dodavanjem(bez driblanja), a o odbrani da ne pricam, svako cuva 2m oko sebe, k'o Sale Ilic.

Moze li mi neko reci gde se bira da igram sa reprezentacijama?

Znam da se mogu birati reprezentacije kad se igra kick off ili practise mode, ali me zanima da li ima bas neko takmicenje sa njima?

ides na create tournament,pa onda auto fill from,i tu izaberes reprezentacije

Fifa 07 Je nikad gora, uvek je bila nekako vise arkadna nego simulacija, ali sad su ga preterali, sa 25 metara svaki drugi relativno dobar sut ulazi, a golmani gluplji nego ikad....
Nikako da shvatite da FIFU ne vredi igrati na bilo kojoj težini osim na World Class. Tada jedino liči na fubal. I naravno, usporiti na SLOW.

ljudi moji, pa na kojoj vi tezini igrate?????????????
ja se ne secam kada sam sa napravljenim igracem (citaj sve ocene na max...) uspeo da dam go sa vise od 10-15metara........ ili kada sam uspeo da pobegnem BILO KOM odbrambenom igracu....... naravno, pricamo o WorldClass...... a za legendary..... e, pa kada ti komp zavuce go sa 40+metara, pa ti juris rezultat.... vrlo je zanimljivije od pesa, koji je posle 3 zvezdice nekako uvek isto lak........
ali zato kad se skupi drustvo......... fifa ne moz' da prismrdi... :D

... moja supruga je juče igrala na WORLD CLASS i SLOW i dobila Inter 8:2, mislim da igra 6 minuta poluvreme...

Kazem ja...igra odkida koliko je glupa. A skoro sam kod Zorana gled'o na nekom nemackom kanalu takmicenje u FIFI ali mislim da je 2006ica bila i lik je u polufinalu dobio ovog drugog sa 12:1 :D i to sve na jednu te istu foru iz kornera pa prvi igrac glavom, kao onaj bug koji je bio ja mislim u FIFI95 kad ides onako sa strane(izometrija) i sutnes sa nekih 40ak metara i gol ko kuca! :D Znaci strasno...
Pa ne znam koliko da si los igrac u PES-u mislim da te najbolji ne moze dobiti sa vise od 7-8 golova razlike, dobro desi se da ti krene pa das 10-11 golova, ali znas kad ces na 6* compu u PES dati vise od 7 golova....hahah pa ni u loodilu. :D
poz

ne ne dečko... tako se ne daju golovi!!!

Ljudi, morate mi to pokazati. Ja ne uspevam.

Daj Agilni da li si stvarno poverovo da može da se da sa 40m iskosa gol... Ja se držim PS2 i WE10 dok ne dodje PES6 a ti pokušavaš da daš gol sa 40m..;) Ne zamlaćuj se fifom lepo ti kažem:wave:

Meni se iskreno vise svidja Fifa od WE10 i ako sam uvjek vise volio WE/PES od Fife ova Fifa je extra mozda ima neku manu ali je dobra.

Uh sad... da je mnogo bolja nego prethodne, jeste, ali da je bolja od PES-a... Mislim da si upravo navukao gnev većine. :D

Ne kazem da je bolja PES-a ali se meni vise svidja od WE10 ali evo npr. PES 6 ce 10x biti bolji.

Poslednja izmena:
ooooo neeee

Meni se iskreno vise svidja Fifa od WE10 i ako sam uvjek vise volio WE/PES od Fife ova Fifa je extra mozda ima neku manu ali je dobra.

Kao što reče Agilni navukao si gnev većine....:d Fifa Bolja od WE ili PES-a daj molim te...:D Samo da ovo ne vidi Milan82bh:d Samo Budi realan i znaćeš šta je bolje.

Danas sam nabavio FIFU 07, i po nekom mom misljenju vredi je igrati dok ne dod]e PES 6. Ima nekih poboljsanja, od kojih je najbolje to sto golmani vise nisu onako "zbudzeni" da brane apsolutno sve, sto je bio problem u prosloj FIFI. Sto se tice igrivosti i grafike poboljsanja su minimalna.

Evo sad sam odigrao dosta utakmica+prostudirao igru da mogu da kažem da poboljšanja ima u smislu šminke. Mali pomak je u game playu.
Agilni poslušao sam te i stavio na world class+slow i eto kao igrivost je zadovoljavajuća... ali ni približno pes-u.

Moram da kažem:Mnogo mi se svidja ona fora sa blur-ovanjem:p i black-white screen-ovima:p prilikom svakog replay-a ili neke tuče,kartona,šanse... To su uradili extra,baca u prvi plan jednog pa drugog igrača,različita raspoloženja i da... kad su blurovani nisu tako ružni kao kad ih gledam onako klasično. Isti fazon,koji su prebacili ljudi EA sports-a direktno iz NFS most wanted...ali bukvalno isto,svetlo,senčenje i sve kao što rekoh.

Sve u svemu nije neka naročita težina ali sam se slatko nasmejao kada mi je matori Beckham dao sa 40m iskosa gol iz slobodnjaka....ne neprirodan let lopte nego aaaaa,usraše ga... Agilni eto mi se zezali o izometrijskom golu sa distance od 40m,kad ga meni zavuče mr.free kick...e umro sam od smeha...

Do izlaska PES-a može da se posveti malo pažnje i ovom nastavku fife ali ne preterano.

Hoćeš online? :D

EDIT: Ma jock bre, dođi sutra na Adu.

Za adu nisam free već 2 nedelje,a za on-line... a kući sam redovan isto koliko i na adi:d Ajde da sačekamo PES6 pa ćemo da vidimo šta je on-line preslišavanje sa pravom igrom;) Još samo malo:cigar: Agilni da li će mi biti dosta ADSL 256 za on-line PES.

Vrh Dno