Šta je novo?

Fifa 07?

A ne, to je nasa uobicajna konverzacija... :D :D
Sto se FIFE tice ja je bojkotujem jos od PESa3, ako je neko za okrsaj sa ten* playerom neka javi, rado cu mu pruziti sansu da igra sa najboljim(naravno mislim na PES5 ili WE9). :p

Poslednja izmena:
Nećemo ni da pričamo o odnosu PES-a:banana: i FIFE:wall: ali ajd da se proba i novi nastavak drugorazrednog rešenja za simulaciju fudbala. PES6 izlazi sredinom oktobra pa do tada malo da se isproba i ovo.

Fifa vam je izasla,moze vec da se >kupi<.Ajde ko prvi kupi neka javi kakva je.

Neko je sigurno probao... :D
Ma koga boli ***** za FIFU, cheka se PES i WE. ;)

....nestrpljiv.....

Ajde ljudi, pisite nesto, da li ima nekih promena u gameplay-u u odnosu na demo? U demou me nervira sto su napadaci favorizovani u odnosu na odbrambene igrace(jaci su i brzi) i sto igrac sa loptom trci brze od igraca bez lopte(npr. Edmilson sa loptom pobegne C. Ronaldu bez lopte), odnosno demo je nastelovan tako da bude vise goglova. Jel' to ispravljeno?

nisam igrao DEMO,tako da neznam,evo upravo cepam fifu meni je sjajna mada jeste malo napucna da bi se lakse davali golovi.

i naravno sada kada odem u nas cd klub (NIS), bice "ej josh nije stiglo"

@kjager: Nema veze sto nisi igrao demo, da li igrac sa loptom brze trci od igraca bez lopte?

pa zavisi koji igrac je u pitanj,primetio sam da svaki tim ima bar 2 napucana igraca,oni su brzi

Nikad ruzniju grafiku u zivotu nisam video (igraci su ocaj, a stadioni, posebno trava cista katastrofa). EA je prevazisla samu sebe. Uzas, mada igra kao igra nije losa. Dobar je gameplay, a ima i reprezentacija Srbije

Poslednja izmena:
Ja sam hteo da probam NBA07. Ako izgleda kao u trejlerima za Xbox360... ono, igrači se znoje i te fore, počeću i košarku da igram:D

Znojavi crnci su te uvek uzbuđivali :d :p

Nikad ruzniju grafiku u zivotu nisam video (igraci su ocaj, a stadioni, posebno trava cista katastrofa). EA je prevazisla samu sebe. Uzas, mada igra kao igra nije losa. Dobar je gameplay, a ima i reprezentacija Srbije
Grafika je ista kao i ranije, a onaj efekat kod usporenih snimaka i pre meča je lepo odrađen. Što se gameplaya tiče, rano je reći. Ono što je obavezno, jeste smanjivanje brzine na NORMAL ili SLOW da bi sve ličilo na normalan fudbal.

Ja sam hteo da probam NBA07. Ako izgleda kao u trejlerima za Xbox360... ono, igrači se znoje i te fore, počeću i košarku da igram:D

Mislim da je EA znacajno osakatila PC verziju iste :wall:
Smradovi idu tamo gde je veca lova .

^ Ja se takodje ne bih previse nadao za nba07 (pc)... Mislim, sugavi ea je vec sa NHL07 i NFL07 pokazao sta im je fokus, barem ove godine. X360 verzije kao imaju gomilu inovacija, tretiraju se kao next-gen itd (kazem "kao" jerbo nisam licno probao), dok su pc verzije potpuno iste kao proslogodisnja izdanja! :wall: Jedino je kao muzika malo drugacija :D ...Sigh... 'Ajde ako neko bude imao strpljenja i proba novi nba, neka otvori topic. Posle ovogodisnjih "avantura" sa ea, ja ubuduce njihove igre instaliram samo na preporuku :)

Sorry na off-u, ali budimo realni, o fifi vec godinama nema sta novo i lepo da se kaze :d

O Fifi? Ja taman hteo da ipak kažem nešto lepo, a onda glupost (samo da je potvrdim) da igrač sa loptom bude brži od onog bez lopte dođe do izražaja... Suviše krupna stvar da bi se prešlo preko nje i ugledale ostale inovacije, kojih definitivno ima. Šteta.

Trebalo bi da je jasno da od EA fudbala i basketa ne treba mnogo očekivati, osim menu mjuze malo se šta tu popravi iz godine u godinu. Srećom tu je PES za fuzbal, a za basket :wall:
Dobro je ono instaliranje po preporuci.

@ Agilni: To stvarno strasno nervira. U demo je to jedna od retkih stvari koje mi smetaju, za EA-ov standard demo FIFA 07 je odlican, verovatno je i sama igra. Da su ispravili i tu glupost bas bi me prijatno iznenadili.

Ja sam rekao da je FIFA ****** i dokle god postoji Konami tako ce uvek i biti.
A sto se NBA07 tice, nisam ga jos probao ali posle NBA 2K7 sve mi deluje nekako bezveze.

fifa me nikada nije zanimala.ista je vec 5-6 godina,a cak mi ni fudbal ne zanima,da bih se lozio na imena.
sto se tice nba,to je vec druga stvar.jeste da se nije znacajnije menjao od 2001,ali ja ipak ni jedan nisam preskocio.evo,jos malo vise od 2h i bice i 07 na hardu:D.ne ocekujem nista novo.mozda malo dorade one all star poteze i tako to...btw,uz nekoliko patcheva i modova i 2006 moze dosta lepo da izgleda (sa sve znojavim crncima:D).
ajde,kada se uvezbamo u nbau,mozemo malo da igramo MP.

Nazad
Vrh Dno