I da.... koliko je to vidljivo da u obzir dolazi svega nekoliko komponenti,Ploča verujem ista za sve Intel platforme(915 chip),takodje i za AMD (VIAchip ). ATi je svuda....CT je za ATi i zadužen
Isti modem se fura uvek,optika,memorija 256 ili 512 i predpostavlja uvek je jedan proizvodjač... nema biraj koga ćeš. Uvek je predpostavljam periferija Logitech OEM i ćao sve je tu,Tako da je transport i nabavka svedena na veoma mali vremenski interval s'obzirom da je serijska proizvodnja. :wave: Svega ima uvek,dosta,pa sklapaj... cifra nije bitna.
Da li ima možda neke nVidie u kofiguracijama,ili neka druga ploča nekog drugog tipa ili chipseta,bilo koja izmena...
Znam da su to namenski kompovi ali generalno nisu toliko dobri za toliku cenu. Složićeš se samnom (znam nije lako)
P.s deficit monitora. I najtužnija stavka nema grafike u konfiguraciji od čitavih 558Eura,i CPU 630-ca koja nema nikakav odnos cena kvalitet-preskupa je. Serija 8xx'jeftinija i bolja,ali začkoljica,onda bi morali da menjaju ploču:wall: tj malo bolji-noviji chipset od 915.
Da li ima možda neke nVidie u kofiguracijama,ili neka druga ploča nekog drugog tipa ili chipseta,bilo koja izmena...
Znam da su to namenski kompovi ali generalno nisu toliko dobri za toliku cenu. Složićeš se samnom (znam nije lako)
P.s deficit monitora. I najtužnija stavka nema grafike u konfiguraciji od čitavih 558Eura,i CPU 630-ca koja nema nikakav odnos cena kvalitet-preskupa je. Serija 8xx'jeftinija i bolja,ali začkoljica,onda bi morali da menjaju ploču:wall: tj malo bolji-noviji chipset od 915.