Šta je novo?

FEAR izasao...

auuu, brisi taj link, zamisli da Driver vidi ovo:

Monolith is tailoring the sequel's content between the PC and console iterations. The practice of releasing IP on PCs first, then giving console versions a console-specific overhaul is becoming more and more common, as evidenced by Infinity Ward's Call of Duty franchise and Ubisoft's Far Cry franchise. Developers can use each platform's strengths and control schemes to deliver different experiences.

Ryan said, "We believe that the PC audience is entirely viable and can support a game just as it did support F.E.A.R. To deliver the best quality title, the PC needs to be a focus. We believe that next-gen will also be awesome, but again, it has some differences and this is the approach that we're going to try."

:D :D

Naime, tokom razvoja F.E.A.R.-a, Warner Brothers Interactive Entertainment kupio je developerski tim Monolith, no igra je objavljena pod vivendijevom labelom. Prava na naslov tako pripadaju Vivendiju, dok su likovi i priča u vlasništvu Monolitha, odnosno WBIE-a.

Obje strane mogu raditi nastavke, s time da će Vivendi u tom slučaju morati promijeniti likove i radnju, a Monolith naslov. Samantha Ryan iz Monolitha je u nedavnom intervjuu potvrdila da već rade na nastavku koji će se pojaviti pod drugim imenom, no garantira da će fanovi F.E.A.R. osjetiti povezanost s originalom i biti zadovoljni. Vivendi je pak najavio prebacivanje F.E.A.R.-a na Xbox 360, no detalji za sada nisu poznati.

U svakom slučaju, velika zbrka.

podsjeca me na 2 Zabranjena pushenja :D

Jako loše,pretpostavljam?
Igrao sam na punokrvnom 9600Pro,kod prijatelja,i ide na min.detaljima.Ali to nije to,nažalost.

Boki Roki je napisao(la):
kako radi na slabijoj grafickoj tipa 5200?
Ja sam probao na R8500 i radilo je skroz glatko u 800x600 min detalji, ali onda izgleda lošije od Quake 2...

starac je napisao(la):
Naime, tokom razvoja F.E.A.R.-a, Warner Brothers Interactive Entertainment kupio je developerski tim Monolith, no igra je objavljena pod vivendijevom labelom. Prava na naslov tako pripadaju Vivendiju, dok su likovi i priča u vlasništvu Monolitha, odnosno WBIE-a.

Obje strane mogu raditi nastavke, s time da će Vivendi u tom slučaju morati promijeniti likove i radnju, a Monolith naslov. Samantha Ryan iz Monolitha je u nedavnom intervjuu potvrdila da već rade na nastavku koji će se pojaviti pod drugim imenom, no garantira da će fanovi F.E.A.R. osjetiti povezanost s originalom i biti zadovoljni. Vivendi je pak najavio prebacivanje F.E.A.R.-a na Xbox 360, no detalji za sada nisu poznati.

U svakom slučaju, velika zbrka.

Mnogo babica, kilavo dete. :D

FEAR 4 EVER Movie :
Nisam hteo da dizem novi thread, pa sam morao da
rezurektujem ovaj.Za sve ljubitelje F.E.A.R.-a, obavezno
pogledajte ovaj filmcic ( 117MB ).Sjajno montiran sa odlicnom muzikom.
LINK

Poslednja izmena:
Aj kad ste ga upovali, da kazem da je igra nikad gluplja.
Petnaest minuta idem, dva minuta pucam, petnaest minuta idem, dva minuta pucam, petnaest minuta idem, dva minuta pucam, petnaest minuta idem, dva minuta pucam, i smori me najstrasnije....

Petnaest minuta ideš kroz perfektno režiran horor (iako pokraden) i neviđenu atmosfer, a onda pucaš 15 minuta (5 minuta je ako igraš na easy, kako mi i izgleda). A tih 15 minuta pucanja je fenomenalno, sa inteligentnim protivnicima, fenomenalnim osećajem, vrhunskom akcijom...

Ali dobro, znam da ima ljudi koji samo trče kroz igre. Inače, igru sam prešao na GF3 sa minimumom detalja, tako da mi grafika nije faktor privlačnosti. Zapravo, tek sam sa upgradeom video šta sam propustio - još bolje šetanje i još bolje pucanje.

Nije igra pravljena za tiristore! :p
Igra je odlična, nije monotona kao mnoge druge.
Sad može jedan down. :p

ja sam je igrao na 6800gt i nisam video nikakvu sjajnu grafiku, tek poslednja trecina igre pocinje da izgleda malo bolje i igra tu postaje zanimljivija (ne zbog grafike) i tada mi se svidela, ovo sve pre toga je , meni, ocaj. O zahtevnosti da ne pricam, igrao sam sa svime na max samo volumetric lights na medium i soft shadows off, i ne vidim zasto ova igra ne bi radila bar 100% bolje na tom hardweru, sobzirom da quake4/doom3 izgledaju bolje i rade bolje, HL2 izgleda bolje i radi 3 puta bolje...ne znam sta bih rekao...

Stvarno mi nije toliko bitno kako igra izgleda grafički, ali da je HL2 bolji od FEAR po tom pitanju... :S:

Poslednja izmena:
stvarno ljudi igra je do j*ja, sadnji nivoi su extra uradjeni sto se tice grafike, nekad se desava da se smara covek malo dok igra ali onda iskoci ona mala mileci kao pauk i idemo adrenalin gore opet i tako te uvek drzi budnim. Ja je jos igrao nocu stalno, u odnosu na druge pucacine ova me bas odusevila

hejvule je napisao(la):
FEAR 4 EVER Movie :
LINK
Previse rok muzike... :crash:

o cemu ste vi nasli pricati :wall:
igra je toliko toga donela revolucionarno, da se barem iz postovanja prema tome mora reci da je odlicna ;)

Ne znam, kako hocete, ali meni nije nesto, opet, ukus je ukus, ja sam recimo otkidao na I.G.I..... Ne znam, jednostavno mi se nije svidela, ako je vama super, cool, meni ne smeta... Aj'!

hejvule je napisao(la):
FEAR 4 EVER Movie :
LINK
ja sam skinuo film, koji je arhiviran, ali ne mogu da ga otpakujem. uvek mi kaze nesto tipa "los zavrsetak fajla" ili tako nesto...
jel' imao jos neko ovaj problem?

Ja sam ga skinuo i otpakovao bez problema .
Jedino da probas sa drugog mirora .

Ocekivao sam da je puno strasniji sudeci po nazivu,no medjutim....Nista me do sada nije istraumiralo kao Doom3.

Doom3? mora da se salis...D3 je dobra igra, ali nije skoro ni malo strasna, dok mi je FEAR bukvalno skratio zivot.
@Hejvule:
probacu sad ruski server...mislim da sam prvo probao holandski i nisam nista uradio.

Ma kakav doom3,grafika je smesna naspam Fear-a.
Da li je neko probao Fear na 1024x768 sa 4xAA i 16xAF + Soft Shadows i sve ostalo na max? Ja jesam i izgleda fenomenalno,naravno nemogu igrati na tome jer imam od 15-40 fps-a.
Kome se cini da je igra laka nek stavi na najteze i proba kako je,ja sam igru presao na jedan ispod najtezeg ali sam 500 puta ucitavao load sve ukupno,mani te se vi te price laka je igra i smesna,pa i meni je smesna na defaul tezini.
O ambientu da ne pricam,ko ima 5.1 sistem nek pojaca malo i igra,ona glupava devojcica me istraumirala za ceo zivot :D ali na kraju sam je roknuo u celo :D
Na kraju sam iskljucio zvuk jer nisam znao vise sta da ocekujem,a kad vidim ono "unknown orgin" udahnem duboko i nastavim da igram :)
Koliko vas je zaista preslo celu igru pa moze nesto da kaze...

Ja je presao, graficki ko sto rekose nista bog zna sto bi opravdalo toliku zahtevnost (a da vide se rupe u zidu od gelera osvetljene nekim nepostojecim izvorima svetlosti), ali zato matrix mod oduzima dah i samo zbog njega bih ga preporucio. Kada upucae neprijatelja, a on pada i puca mnogo lepo i realno uradjeno (aknem mu ga 100x sam morao load bas zbog ovoga; nisam igrao na easy). Sve u svemu vredi odigrati ali po meni nista radikalno. Hl2 po meni bolji i lepsi nek kaze ko sta oce!!!

sale prdez je napisao(la):
...dok mi je FEAR bukvalno skratio zivot.

Isprepadao sam se i ja na par mesta, ali nije bas da je igra toliko strasna. Sta ja znam, ona devojcica me prepala samo kada je usla u lift sa Alice Wade, i jos jedared jako jako , ali sada ne mogu da se setim kada :D Znam da je bilo pre toga... Na kraju, samo ubijas one njene duhove... E sada, ne secam se da li si igrao Vampire? Ali ako jesi moras priznati da je igra 5x veci horor nego FEAR. Onaj nivo u hotelu nista ne moze da zameni... Tu sam se u*r'o za medalju, pa i onaj deo kada trazis fucking video kasetu i kada te jure one pokretne glave sa 2 noge :D

Proday je napisao(la):
ali zato matrix mod oduzima dah i samo zbog njega bih ga preporucio. Kada upucae neprijatelja, a on pada i puca mnogo lepo i realno uradjeno

Usporavanje vremena je po meni najjaci efekat u igri. Pogotovo detalj kako metak leti kroz vazduh. I kada ubijes zlikovce dok je jos aktivno usporenje vremena, krik kada ih pogadjas, zvuk caura koje padaju na beton, stvarno daju vrhunski dozivljaj, nema sta. Ipak je najsladja ona puska kojom mozes bukvalno da ih zakujes za zid... :D
sm_smile.gif

meni je, kad god se pojavljivala mala Alma, srce silazilo u pete. kad se samo setim scene iz lifta, kad je svetlo pocelo da treperi i zaculo se "unknown origin" pucketanje i ona je samo bljesnula na sekund...coveceeee ispraznio sam pola sarzera u lift...

Ja nisam ni koristio taj "bullet time",nekako mi je kvario akciju,uglavnom sam pomocu njega ubijao one dosadne robote i "mitraljeze" :d na plafonu.F.E.A.R. je First Person Shooter u pravom smislu te reci i u svom najcistijem obliku.Svi oni sto ga nisu odigrali jer je zahtevan,ili im je ruzna grafika ili zato sto je ukraden horor :wall: ni ne znaju sta je pravi Shooter.

Uzeo sam novu masinu iz potpisa, i ukljucio sve na maximum (takodje i rezoluciju tekstura) kad ima sta da vidim. Igra tada zezce svopuje, a kada stavim na medium rezoluciju sve ide dobro. Jel igra bas toliko zahteva da ne moze da ide glacano bez 256 rama na grafickoj?

Nemas ni dovoljno memorije, ni dovoljno "vatre" u grafickoj...

Jel igra bas toliko zahteva da ne moze da ide glacano bez 256 rama na grafickoj?

Igra je previshe zahtevna za ono shto nudi, tako da ne treba to da te iznenadjuje. A i ne znam shta si ocekivao sa 7300GT ? Da ce sve igre da lete u max detaljima ?

Vrh Dno