Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

U MTS-u Box 3S.

Podneo zahtev za raskid, prošao otkazni rok. Prošlo još sigurno 10ak dana i nikakva ponuda. Čak sam i zvao MTS, da se raspitam i to je to.
Svakako prvi utisak na A1 je da je TV aplikacija mnogo bolja nego Iris, Internet radi vrlo stabilno, brzo.
U sličnoj situaciji je moj otac, ima neki stari BOX 3 (mob, optika, fiksni) na kojem je imao 24/50%. UO ističe polovinom oktobra, a polovinom septembra smo otišli i podneli zahtev za raskid zbog otkaznog roka. Nikakvog poziva za ostanak za sada nije bilo, što možda i nije loše jer otac neće na paket sa televizijom, a jedina alternativa sada je BOX 2 (fiksni i optika), ali onda mora da se snalazi svakako za mob, a ako će to već da radi, naći ćemo povoljniju ponudu na drugom mestu.

A1 ponuda 18 meseci 50% internet i tv, fiksni posebno stara majka 400 din mesecno. trazi zadrzi stari broj optika drugi uredjaj ako nije smart Tv 300 din mesecno u box
Opet je A1 optika povoljan u odnosu na Mts optiku ni svih 24 meseca 50 % nije dovoljno
Sta reci nego dobro razmisliti dani prolaze igramo se jos malo....

Meni i dalje nije jasno,neko se ne cima i odmah mu cepnu 21x50%,mene su zvali svaki dan 10 dana dok nisu dali na kraju 24x50% kad je predat zahtev iz A1 a neke uopšte ne zovu da nude nešto od benefita. Od čega to zavisi?

Mene su zvali pred istek da mi ponude 1m 50%, zatim nakon zahteva za raskid da prenesem ugovor na pravno lice za 5999 i posle toga nista, a nisam ni ocekivao jer sam im rekao da ima kod konkurencije za 3000.

Sad racunam da je osveta sita i imperija uzvraca udarac, jer vec 7 dana blokiraju uvodjenje A1 optike i jos mi posalju racun za prethodni mesec da naplate i hbo uz box 3m i naravno dodatni box...

Poslednja izmena:
Zavisi da li si bio sbb,orion u zgradi koliko ima provajdera aa kao u fudbalu treba i malo srece ,svako od nas prolazi od trenutka kako se kockice uklope alii treba probati sve varijantr u mts 064 733
A1 terenski agent
Yetel sbb terenski agent
Moja prica ...💪💪💪

A1 ponuda 18 meseci 50% internet i tv, fiksni posebno stara majka 400 din mesecno. trazi zadrzi stari broj optika drugi uredjaj ako nije smart Tv 300 din mesecno u box
Opet je A1 optika povoljan u odnosu na Mts optiku ni svih 24 meseca 50 % nije dovoljno
Sta reci nego dobro razmisliti dani prolaze igramo se jos malo....
Dal može kontakt agenta A1, koji ponudio 18 meseci 50%?
Ja danas potpisao zahtev za raskid ugovora sa Mts-om.
Prethodno je zanimljiva ponuda.

Pre dve godine podneo zahtev za IDP broj, sutradan me zvali i ponudili 24m po 50%. Sad mi isteklo tih 2 godine.
Jel neko do sad 2x podnosi zahtev za IDP broj, i kakve je uslove dobio drugi put?

Ja sam 3x do sada išao na tu varijantu i uvek je prolazilo. Odem do poslovnice. Ne znam kako je sada. Početkom decembra mi ističe. Jednom sam ako se dobro sećam, otišao do Yettela i pokrenuo proceduru prelaska i ovi odmah zvali sutradan.

Jel daju 50% na 24m na Box4 Zlatni za prelazak iz A1?

Meni dali, iako sam u mts-u, samo sam prešao na viši paket, sa box 3 M (stari) na box 4, bez ikakvog zahteva za prelaz. Pri tome sam pridružio mobilni 5ica S (60% popusta 24m) u višu tarifu u box 4 zlatni. Samo razgovorom sa agentom na 733. Verujem da bi na istom broju telefona, agenti odobrili i prelaz sa druge mreže na box 4 zlatni, 50% 24 m.

E super, imam ja i 2 mobilna koji bi preneo tako da odlicno.

Ja cekam 13.10 mi istice UO dakle za 4 dana, juce zvao 733 ona nudi 8 meseci ja kazem da mi vec 3 obnove UObdaju 50% i da pristajem samo na to, uzgred sam spomenuo i da mi agent A1 nudi 12 meseci po 1 rsd, napravila zahtev i rekla uskoro ce vas neko zvati od kolega i eto sad cekam da zovu ukoliko ne zovu do 13, ja 14 u A1 kao i pre 2 godine da trazim da predjem kod njih pa cemo videti. Inace placam najskuplji paket box4 zlatni, pa ako im nakon ja mislim 16+ godina ukupnog staza kod njih nista ne znaci i ako ima moje pare ne znace odoh dalje.
Za sad cekam, znam da i subotom zovu, nedeljom ne, ostaje posle ponedeljak i utorak kao zadnji dan i u sredu odoh u A1 pa cemo da vidimo.
Javljam.

Nazad
Vrh Dno