Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

A1 ponuda 18 meseci 50% internet i tv, fiksni posebno stara majka 400 din mesecno. trazi zadrzi stari broj optika drugi uredjaj ako nije smart Tv 300 din mesecno u box
Opet je A1 optika povoljan u odnosu na Mts optiku ni svih 24 meseca 50 % nije dovoljno
Sta reci nego dobro razmisliti dani prolaze igramo se jos malo....

Meni i dalje nije jasno,neko se ne cima i odmah mu cepnu 21x50%,mene su zvali svaki dan 10 dana dok nisu dali na kraju 24x50% kad je predat zahtev iz A1 a neke uopšte ne zovu da nude nešto od benefita. Od čega to zavisi?

Mene su zvali pred istek da mi ponude 1m 50%, zatim nakon zahteva za raskid da prenesem ugovor na pravno lice za 5999 i posle toga nista, a nisam ni ocekivao jer sam im rekao da ima kod konkurencije za 3000.

Sad racunam da je osveta sita i imperija uzvraca udarac, jer vec 7 dana blokiraju uvodjenje A1 optike i jos mi posalju racun za prethodni mesec da naplate i hbo uz box 3m i naravno dodatni box...

Poslednja izmena:
Zavisi da li si bio sbb,orion u zgradi koliko ima provajdera aa kao u fudbalu treba i malo srece ,svako od nas prolazi od trenutka kako se kockice uklope alii treba probati sve varijantr u mts 064 733
A1 terenski agent
Yetel sbb terenski agent
Moja prica ...💪💪💪

A1 ponuda 18 meseci 50% internet i tv, fiksni posebno stara majka 400 din mesecno. trazi zadrzi stari broj optika drugi uredjaj ako nije smart Tv 300 din mesecno u box
Opet je A1 optika povoljan u odnosu na Mts optiku ni svih 24 meseca 50 % nije dovoljno
Sta reci nego dobro razmisliti dani prolaze igramo se jos malo....
Dal može kontakt agenta A1, koji ponudio 18 meseci 50%?
Ja danas potpisao zahtev za raskid ugovora sa Mts-om.
Prethodno je zanimljiva ponuda.

Pre dve godine podneo zahtev za IDP broj, sutradan me zvali i ponudili 24m po 50%. Sad mi isteklo tih 2 godine.
Jel neko do sad 2x podnosi zahtev za IDP broj, i kakve je uslove dobio drugi put?

Ja sam 3x do sada išao na tu varijantu i uvek je prolazilo. Odem do poslovnice. Ne znam kako je sada. Početkom decembra mi ističe. Jednom sam ako se dobro sećam, otišao do Yettela i pokrenuo proceduru prelaska i ovi odmah zvali sutradan.

Jel daju 50% na 24m na Box4 Zlatni za prelazak iz A1?

Meni dali, iako sam u mts-u, samo sam prešao na viši paket, sa box 3 M (stari) na box 4, bez ikakvog zahteva za prelaz. Pri tome sam pridružio mobilni 5ica S (60% popusta 24m) u višu tarifu u box 4 zlatni. Samo razgovorom sa agentom na 733. Verujem da bi na istom broju telefona, agenti odobrili i prelaz sa druge mreže na box 4 zlatni, 50% 24 m.

E super, imam ja i 2 mobilna koji bi preneo tako da odlicno.

Ja cekam 13.10 mi istice UO dakle za 4 dana, juce zvao 733 ona nudi 8 meseci ja kazem da mi vec 3 obnove UObdaju 50% i da pristajem samo na to, uzgred sam spomenuo i da mi agent A1 nudi 12 meseci po 1 rsd, napravila zahtev i rekla uskoro ce vas neko zvati od kolega i eto sad cekam da zovu ukoliko ne zovu do 13, ja 14 u A1 kao i pre 2 godine da trazim da predjem kod njih pa cemo videti. Inace placam najskuplji paket box4 zlatni, pa ako im nakon ja mislim 16+ godina ukupnog staza kod njih nista ne znaci i ako ima moje pare ne znace odoh dalje.
Za sad cekam, znam da i subotom zovu, nedeljom ne, ostaje posle ponedeljak i utorak kao zadnji dan i u sredu odoh u A1 pa cemo da vidimo.
Javljam.

Ljudi koji su raskidali ugovor za box 4, da li znate da li oprema moze da se odnese i razduzi pre isteklih 30 dana otkaznog roka? Vec smo raskacili sve od mts-a i instalirali A1 5g ruter i boksove. Prilikom podnosenja zahteva za raskid su nam rekli da cemo dobiti SMS obavestenja da se vrati oprema. Da naglasim da zelimo da postpejd broj prebacimo na pripejd, ostalo se sve gasi i za to su nam rekli da se resava tek prilikom poslednje posete. Ukoliko ne stigne nikakvo obavestenje, da li se samo pojavimo 30. dan u poslovnici? Hvala

Ljudi koji su raskidali ugovor za box 4, da li znate da li oprema moze da se odnese i razduzi pre isteklih 30 dana otkaznog roka? Vec smo raskacili sve od mts-a i instalirali A1 5g ruter i boksove. Prilikom podnosenja zahteva za raskid su nam rekli da cemo dobiti SMS obavestenja da se vrati oprema. Da naglasim da zelimo da postpejd broj prebacimo na pripejd, ostalo se sve gasi i za to su nam rekli da se resava tek prilikom poslednje posete. Ukoliko ne stigne nikakvo obavestenje, da li se samo pojavimo 30. dan u poslovnici? Hvala
Pošaljite im email da imate pismeni dokaz ako žele da se urote protiv Vas?

Nisam razumeo, imamo papir da smo podneli zahtev za raskid, u napomeni pise Otkazni rok 30 dana. Na Moj mts portalu je tog dana otvorena ‘’smetnja’’ koja je pre neki dan zatvorena. Svestan sam da se otkazni rok ne skracuje, samo me zanima za opremu, da li je neko uspeo ranije da je vrati, ako svakako ne koristi vise usluge

Je l ste cekali da istekne uo pa isli da zatrazite raskid ili ?

I mi smo kuci presli na a1, mts ruter, stb boxovi itd, ugaseni mesecima vec...Samo broj bi zadrzali iz boxa.

Podneli smo zahtev tacno 30 dana pre isteka UO, nakon vise neuspesnih pregovora i deljenja sumanuto malog broja meseci (pisao sam tada u ovoj temi). Vise me nije zanimalo sta mogu i da li mogu da ponude, prezadovoljni smo A1 5g kucnim netom i pokrivena je cela kuca za razliku od bakra. Televizija isto radi besprekorno, ali da ne skrecem sa teme. Poenta je da nam je prilikom prethodne obnove mesec dana pre isteka ponudjeno 18 meseci 50% za plavi box 4, bez ikakvog prenemaganja, a sad deljenje na kasicicu. Zato smo se pozdravili

• Like
Reagovanja: M J
@Teniser Nemam konkretno iskustvo, ali eksplicitno su mi odgovorili da ne može ranije, pa nismo ni pokušavali na silu da im utrapimo. Nekih 5-6 dana pre isteka otkaznog roka je stigao SMS da je odobren zahtev za raskid i da se vrati oprema u roku od 8 dana. Da nije stigao, plan je bio samo pravac poslovnica 30. dana uz opremu i zahtev za raskid u ruci, za svaki slučaj. Takođe su mi u više poslovnica potvrdili da se tada izjašnjava o sudbini mobilne linije i to može uraditi onaj ko vraća opremu, što ne mora biti vlasnik ugovora.

Kada stigne ta sms poruka da je odobren raskid da li moze i dalje da se pregovara ili je to to,mora da se vrati?

Zvali su malopre i sad nude 12 meseci upola reko nista od toga dok ne date 24 po 50 i rece ona prosledicu dalje, zahvalio se i cao. Sad cekamo ponedeljak.

Kada stigne ta sms poruka da je odobren raskid da li moze i dalje da se pregovara ili je to to,mora da se vrati?

Evo ga ceo SMS, iz njega se valjda može zaključiti da ništa nije definitivno dok se ne vrati oprema. Pretpostavljam da bi, ako se ne vrati oprema nakon 8 dana, samo ostavili aktivne usluge, ali bi ih tarifirali pojedinačno.

Poštovani,
Povodom zahteva za raskid ugovora XXXXXXXX, obaveštavamo da je isti odobren. U cilju realizacije zahteva potrebno je da izvršite povraćaj terminalne opreme u poslovnici, u roku od 8 dana.
Verujemo da ćete dodatno razmotriti uslove za nastavak poslovne saradnje, sa unapređenom ponudom naših usluga i povoljnijim iznosima mesečnih naknada.
Molimo da izmirite sva potraživanja nastala po osnovu pruženih telekomunikacionih usluga.
Za dodatne informacije pozovite 0800/100-100.
Vaš Telekom Srbija

Evo ga ceo SMS, iz njega se valjda može zaključiti da ništa nije definitivno dok se ne vrati oprema. Pretpostavljam da bi, ako se ne vrati oprema nakon 8 dana, samo ostavili aktivne usluge, ali bi ih tarifirali pojedinačno.

Poštovani,
Povodom zahteva za raskid ugovora XXXXXXXX, obaveštavamo da je isti odobren. U cilju realizacije zahteva potrebno je da izvršite povraćaj terminalne opreme u poslovnici, u roku od 8 dana.
Verujemo da ćete dodatno razmotriti uslove za nastavak poslovne saradnje, sa unapređenom ponudom naših usluga i povoljnijim iznosima mesečnih naknada.
Molimo da izmirite sva potraživanja nastala po osnovu pruženih telekomunikacionih usluga.
Za dodatne informacije pozovite 0800/100-100.
Vaš Telekom Srbija
Loše pretpostavljaš ako u roku od tih 8 dana ne vratiš opremu više ne može da je vratiš već će ti uz poslednji račun i nju naplatiti. Samo ako povučeš zahtev usluga bi se nastavila dalje bez UO,a usluge ti ne bi naplatili odvojeno već koliko je trenutna cena toga box paketa bez UO.

Ima smisla, dobro je znati.
Ranije je dolazilo do tog razbijanja paketa na delove, eto činilo mi se prilikom raskida. Sada mi se ili pomešalo nešto ili samo imam zapamćene zastarele informacije. Hvala za info.

Jutros sam bio u Mts poslovnici da iskljucim fixni telefon,potpisao sam nesto i mislio to je to,dodjem kuci posle nekih 8h podignem slusalicu vidim ima signala.
Pogledam papir sto sam potpisao vidim zahtev za raskid ugovora.
Da li neko zna kada ce u stvari biti iskljucen fixni?
I kada sam dosao u poslovnicu bilo je 6 ljudi u redu ispred mene svi drze kese sa opremom koju vracaju.

A da li ce meni biti naplaceno samo do dana kada sam podneo zahtev za raskid ugovora ili duze?
Telefon sam svakako iskljucio "iz zida" kada sam dosao kuci.

Zavisi od toga da li su ti stvarno uvalili otkazni rok ili ne, pogledaj papir. Ako jesu, naplatiće ti još pun mesec, ne zanima ih da li si isključio telefon ili ne, ostvaruješ li saobraćaj i tako to. Ako nisu, isključiće ga najkasnije u ponedeljak (prvi radni dan), a za naplatu nisam siguran. Sećam se da su i meni jedan fiksni isključili dan kasnije, ali ne i da li su taj dodatni dan naplatili.

Ne pise nikakav otkazni rok,samo mi je rekla da u "napomena korisnika napisem da hocu da ugasim fixni telefon"

Ako ne piše, onda nema i samo kasne sa tehničkom realizacijom isključenja, što, eto, ni ranije nije bilo neobično.

Nazad
Vrh Dno