vargax6
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.04.2021
- Poena
- 115
Ovo nisam znao. Meni igra veliku ulogu e-simRadi odavno android auto, imaš čak i srpski jezik na kineskoj verziji. Jedina mana po meni je što nema E-Sim.
Ovo nisam znao. Meni igra veliku ulogu e-simRadi odavno android auto, imaš čak i srpski jezik na kineskoj verziji. Jedina mana po meni je što nema E-Sim.
To su onda noviteti neki.ima esim
![]()
荣耀Magic9 Pro Max参数配置-规格性能 | 荣耀官方网站
荣耀官网为您提供荣耀Magic9 Pro Max手机最新参数信息,包括荣耀Magic9 Pro Max处理器、内存、相机规格等。点击访问荣耀官网,了解荣耀Magic9 Pro Max手机详细参数信息!www.honor.com
Razumem, ipak je bolje da se sačeka EU verzija. Hvala!Pitanje da li taj esim može da se koristi bez aktiviranja od strane nekog kineskog provajdera.
Na stranu sve i dalje je bolje čekati EU verziju i pored nešto slabije baterije i više cene.
Ako ništa imaćeš garanciju i mogućnost da ga popravis negde ako nešto krene po zlu, o SW ne bih trošio reči. Uvek ćeš imati kineske hiroglife, AI je 100% podešen za Kineze, build in widgeti će biti uglavnom na kineskom, isto tako build in wether app itd itd.
jel ovo nužno samo za honor? pošto ništa od navedenog nisam imao na xioami telefonuUvek ćeš imati kineske hiroglife, AI je 100% podešen za Kineze, build in widgeti će biti uglavnom na kineskom, isto tako build in wether app itd itd. )
Za oppo i vivo sigurno. 99% je tako i za honor.jel ovo nužno samo za honor? pošto ništa od navedenog nisam imao na xioami telefonu
Za oppo i vivo sigurno. 99% je tako i za honor.
Koji Xiaomi koristiš ? Može SS sw build broja ?
Ima esimOvo nisam znao. Meni igra veliku ulogu e-sim
Nije više zabranjen. Kina je krajm prošle godine uvela esim kao uslugu za telefone. Tako da to neće više biti problem kod kineskih verzija jer će i kineske verzije imat esim.E-sim je zabranjen u Kini. Čak i kad preflešujes kineski OnePlus u global ne radi opet e sim iako ga ima u opcijama. Fali fizička komponenta
To su onda noviteti neki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari