Šta je novo?

Honor Magic 9 serija

E-sim je zabranjen u Kini. Čak i kad preflešujes kineski OnePlus u global ne radi opet e sim iako ga ima u opcijama. Fali fizička komponenta

ima esim
To su onda noviteti neki.

Pitanje da li taj esim može da se koristi bez aktiviranja od strane nekog kineskog provajdera.

Na stranu sve i dalje je bolje čekati EU verziju i pored nešto slabije baterije i više cene.

Ako ništa imaćeš garanciju i mogućnost da ga popravis negde ako nešto krene po zlu, nećeš imati Carrier Aggregation, o SW ne bih trošio reči. ( Uvek ćeš imati kineske hiroglife, AI je 100% podešen za Kineze, build in widgeti će biti uglavnom na kineskom, isto tako build in wether app itd itd. )

Pitanje da li taj esim može da se koristi bez aktiviranja od strane nekog kineskog provajdera.

Na stranu sve i dalje je bolje čekati EU verziju i pored nešto slabije baterije i više cene.

Ako ništa imaćeš garanciju i mogućnost da ga popravis negde ako nešto krene po zlu, o SW ne bih trošio reči. Uvek ćeš imati kineske hiroglife, AI je 100% podešen za Kineze, build in widgeti će biti uglavnom na kineskom, isto tako build in wether app itd itd.
Razumem, ipak je bolje da se sačeka EU verzija. Hvala!

Uvek ćeš imati kineske hiroglife, AI je 100% podešen za Kineze, build in widgeti će biti uglavnom na kineskom, isto tako build in wether app itd itd. )
jel ovo nužno samo za honor? pošto ništa od navedenog nisam imao na xioami telefonu

Stize u januaru 2027. izgleda🙂

Prilozi

• Screenshot_20260930_124705_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp
    Screenshot_20260930_124705_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp
    33.6 KB · Pregleda: 37
Za esim imate adapter. Ja koristim 9sim, kostao nekih 30 eura (Nemacka). Puno esim profila moze da podrzi, a radi kao svajcarski sat (u SIM slot 2). Testiran ovo leto u Francuskoj.

postoji i lik na kp koji valja fonove za kinesko tržište

Ovaj power edition mi deluje totalno zanimljivo, nesto slicno kao win serija.
Pitanje je da li ce dolaziti uopste kod nas, a svakako mislim da bi on svima nama zavrsavao isti posao kao i pro max.

Ovo nisam znao. Meni igra veliku ulogu e-sim
Ima esim
E-sim je zabranjen u Kini. Čak i kad preflešujes kineski OnePlus u global ne radi opet e sim iako ga ima u opcijama. Fali fizička komponenta

To su onda noviteti neki.
Nije više zabranjen. Kina je krajm prošle godine uvela esim kao uslugu za telefone. Tako da to neće više biti problem kod kineskih verzija jer će i kineske verzije imat esim.

trenutno vagam između xiaomi 17 pro i honor magic 9 super editon, kineske verzije
trenutno naginjem ka honoru, ali videćemo još, nema žurbe

Ista stvar, suzio sam izbor na dva tri telefona. Honor 9 pro max koji mi je favorit ali i predalek za čekanje globalne verzije(Januar vrv) ili Oppo x9Ultra u narednih mesec/dva.
Gubim strpljenje jer nosim telefon HM5pro sa oštećenim donjim delom displeja..
U dilemi sam i da li uzeti telefon u Sloveniji,generalno je tamo sve povoljnije od automobila pa do tehnike,a tamo provodim 20 dana mesečno.

Nazad
Vrh Dno