Šta je novo?

iOS 27

Што се Yettel Bank апликације тиче, секција са четом подршке је благи ужас, али они су свесни тога, тако да ће њихов тим то средити у неком тренутку, вероватно када постанемо шампиони Европе у фудбалу.

OTP i Raiffeisen раде без икаквих проблема.

@nekro batica imas problem sa Yettel aplikacijom na iOS 27?
Jer kod mene normalno radi.

Ne svidja mi se sto su u mail app ukinuli da kad ides na reply ne podigne i tastaturu. To je uvek radilo automatski..

Treba mi provera, ovaj novi Find My, kad hocu na mapi da zumiram jednostavno kao da ne registruje desni prst ili to jako slabo radi.

Znaci povlaci mi mapu u levo umesto da zumira

E sad me zanima da li je to softversko-hardverski bag ili je mozda do mog stakla ili do mog fona

Kod mene zumira ali jako retko (15-ca) na dva puta tapneš. Čak i pomeranje mape sa jednim prstom često preskače. Ako si na to mislio.
Sa dva prsta lepo radi...
Nemam zaštitno staklo, nešto je do njih verovatno. Nisam baš pratio šta su sve menjali.

Zna malo da trokira,mozda sekund ,dva ali omda normalno radi. Ne uvek,kao da mu treba koji trenutak dok ucita celu mapu,nece da zumira dok mapa nije kompletna.

Testirao sam google i apple maps i rade normalno, jedino ova mapa u find my me prca, i to tacno od ovog update-a na ios27, valjda ce da rese

Kod mene radi bez greske...

Znaci povlaci mi mapu u levo umesto da zumira
Jeste baguje malo.

Sto sam primeto je da odzumira svaki put kad su ti prsti vise ka centru ekrana nego onako sa strane. Tipa doblizes palceva vise do centar ekrana pa onda radi bez greske. Malo cudno ali tako radi bez da ide u levo.

Ne znam gde da pisem o ovome pa cu ga staviti ovde. Juce mi je stigao mail na gmail nalog koji uopste nije povezan sa mojim apple id da mogu da klejmujem 25 dolara.

Da li neko zna nesto o ovome?

@Despot92 Da tužba korisnika u americi da ih je Apple obmanuo kada je reklamirao da dobijaju AI, to beše kada je izašao iPhone 15, a ono ćorak. I onda se Apple nagodio da svima isplati određenu sumu za laganje. Ali to je samo za amerikance koji su kupili iphone 15 i 16 tokom 2024 i 2025. godine.

Najverovatnije je neko pogrešio mail kada je unosio svoje podatke na sajtu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno