Od kad vuces backup ili kada si poslednji put uradila cistu instalaciju?Jesam… I gasila i force restart probala… i dalje se greje cak pri osnovnom koriscenju i baterija je uzasna
To su ti dali sekundu da razmislis da li je ipak zelis obrisati 😂😂Pre su se brže brisale slike. Sada kada brisnem ima sekundu čekanja, pa onda je ukloni. Možda će morati na formatiranje 🙂 telefon, pa sve nanovo sa vraćanjem programa
Bajo moj, titanijum ovde i to black titanium, prava muževna boja, iP15PM na iOS 18.7.8 forever, jak osećaj kvaliteta u ruci kakav više neće napraviti Apple bez da ne košta 5000 evra, utegnut k'o struna poslednjim apdejtom, ladan k'o led kada ga nosim i izvadim na sto u kafiću umesto 'ladnog piva, pa čak ni iP16PM koji je imao onaj slajder za kameru koji realno uopšte i ne radi. Nego hteo sam ja na iOS27, djavo ne da mira, jer nisam na iOS26 pošto su svi plakali, ali vidim žale se i na ovaj. Pa ovoj koleginici urnisao iP17PM koji čak ima aluminijum, zamisli, i još komoru za hlađenje, ali iOS27 i svaki novi ne voli prošle modele i urniše ih jer Apple siromašan i svi moraju posle update jer neki problem.17 pro postao je malo osetljiviji, kada ga spustim na sto, astal. Lagano ne tup, on napravi mi skrinshot, moram to da ugasim. Kamera, video mi isto osim što su stavili jednu vidljivu opciju kamera paprevučeš sa bi video video ili portret… Bilo im dosadno pa ajd “nešto novo”. A namestim lepo preko focus, šta već da ne pravi zvuk kada startujem kameru ili kliknem da snima video. Debilno al apple je to. Jadničak neki put se čuje, neki put ne. Video snimanje za sada radi ok, a mada mislim da zumiranje je malko lošije nego pre, mutnije, ili mi dršću ruke 🙂
Greje se naravno, danas šetnja od 6 sati sunce toplo priroda, i na 26 se grejao i sasa se greje. Ne nešto da mi je vreo. Naravno reklama aluminijum i bla bla ugradjeno da se ne greje, šarena laža. Ako hoćeš kvalitetniji od apple onda duo, dva ekrana i titanijum. Blago vama koji imate 16ice i 15ice, makar su kvalitetnije napravljeni i lepše, bolje obojeni.
Nije bas tako, svako želi pa kuka kako se zafrknuo 🫶🏻ja cu da dopunim, svako na svoj telefon instalira sta zeli i radi sa njim sta zeli
To i nije tako lose kad skontas ide zima i hladnije vrijeme, barem ce rukama biti toplo 😆@Djilkosh_Ns od menjanja… ostajem na ovom ugrejanom čudu 😂😂😂
Sredice se to bez brige.@Djilkosh_Ns od menjanja… ostajem na ovom ugrejanom čudu 😂😂😂
Ja ipak volim voše ladno mrzlo pivo, a to su samo češka piva. U Sloveniji union a ne reklama vLaško. Da ne idem u nedođiju sa van teme. Kada mi treba iPhone kratko na stolu a u džepu najviše. Pod maskicom je i kineskim od 2€ staklom . Drugar ima 16 pro i lepši mnogo od 17… po meni. O on laže isto. Unazad je to počelo i sa nemačkom bubom, a to jeste što si naveo tačno. Da traje i da se ne kvari i da možeš da ga koristiš preko 5 godina, jok. Mora novi OS koji će da ga uspori jer NEW magična reč, mora da vlada, da bi se prodavalo itd 🙂Bajo moj, titanijum ovde i to black titanium, prava muževna boja, iP15PM na iOS 18.7.8 forever, jak osećaj kvaliteta u ruci kakav više neće napraviti Apple bez da ne košta 5000 evra, utegnut k'o struna poslednjim apdejtom, ladan k'o led kada ga nosim i izvadim na sto u kafiću umesto 'ladnog piva, pa čak ni iP16PM koji je imao onaj slajder za kameru koji realno uopšte i ne radi. Nego hteo sam ja na iOS27, djavo ne da mira, jer nisam na iOS26 pošto su svi plakali, ali vidim žale se i na ovaj. Pa ovoj koleginici urnisao iP17PM koji čak ima aluminijum, zamisli, i još komoru za hlađenje, ali iOS27 i svaki novi ne voli prošle modele i urniše ih jer Apple siromašan i svi moraju posle update jer neki problem.
Pa da,nije ni to lose,ionako su mi ruke uvek led ledene 😂😂😂Kod mene
To i nije tako lose kad skontas ide zima i hladnije vrijeme, barem ce rukama biti toplo 😆
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari