Šta je novo?

iOS 27

Jesi ga gasila od kad je na 27?

Jesam… I gasila i force restart probala… i dalje se greje cak pri osnovnom koriscenju i baterija je uzasna

Kod mene na IOS 27 jedina razlika je losija baterija, sistem radi identicno kao i na 26, nema nikakvih stucanja, ali nema ni razlike u performansama, ali zato se baterija brze trosi, ne kapiram zasto

Ajde ne plašite je, biće to ok tamo negde oko 27.2.6 okvirno

16 PM prodisao sa ios27, jedva sam dočekao iskreno normalan ios bez bagova.

Generalno nikad ne instaliram novi softver odmah po izlasku, baš zbog svih tih početnih problema, ali pošto je iOS 26 bio na prilično klimavim nogama, a l čitala uglavnom dobre komentare, rekoh ajde, sad ću odmah. Iskreno, ne sećam se kad sam poslednji put uradila čistu instalaciju. Ako se ovo ne stabilizuje posle nekog vremena, možda je upravo to sledeće na redu. Sve u svemu, iOS 27 me trenutno iritira do bola, ali ajde, valjda će se stabilizovati.

Ja mislim da su oni čuli da hoćeš da menjaš telefon, pa čisto malo da ubrzaju proces 😀

17 pro postao je malo osetljiviji, kada ga spustim na sto, astal. Lagano ne tup, on napravi mi skrinshot, moram to da ugasim. Kamera, video mi isto osim što su stavili jednu vidljivu opciju kamera paprevučeš sa bi video video ili portret… Bilo im dosadno pa ajd “nešto novo”. A namestim lepo preko focus, šta već da ne pravi zvuk kada startujem kameru ili kliknem da snima video. Debilno al apple je to. Jadničak neki put se čuje, neki put ne. Video snimanje za sada radi ok, a mada mislim da zumiranje je malko lošije nego pre, mutnije, ili mi dršću ruke 🙂
Greje se naravno, danas šetnja od 6 sati sunce toplo priroda, i na 26 se grejao i sasa se greje. Ne nešto da mi je vreo. Naravno reklama aluminijum i bla bla ugradjeno da se ne greje, šarena laža. Ako hoćeš kvalitetniji od apple onda duo, dva ekrana i titanijum. Blago vama koji imate 16ice i 15ice, makar su kvalitetnije napravljeni i lepše, bolje obojeni.

17e ради веома лепо, сем што су у опцијама за фотке благо изменили неке команде, тј. подешавања. Можда су се сажалили на на нас сиротиЉу која купује убогије уређаје, шта знам...

Pre su se brže brisale slike. Sada kada brisnem ima sekundu čekanja, pa onda je ukloni. Možda će morati na formatiranje 🙂 telefon, pa sve nanovo sa vraćanjem programa

Pa da, to je ono are you sure? Are really sure?…

S obzirom na to da sam dugogodišnji korisnik iphone telefona, 5s, 8, 11pro, 12pro, 14pro, imam da kažem sledeće.
Proizvođač je shvatio, osim sto daje mali napredak iz godine u godinu, da mu se ne isplati da neko drži 3-4 godine isti model a da bez problema koristi novi iOS.
Developeri se muče, a vi ne menjate telefone da oni zarade, e pa neće da može.
Stoga sam odlucio da držim sistem onaj koji je predviđen za taj model.
Sve radi kako treba, sto bi trebalo da je i poenta. Bar meni koji želim mir, stabilnost, fluidnost, kvalitet.
Dobićete promene kad pređete na novi mob.
Vaša neizdrž vas košta nerviranja i loše kritike na ovom i ko zna kojem forumu.
Neka me neko dopuni, ako nešto zaboravih.
Hvala

ja cu da dopunim, svako na svoj telefon instalira sta zeli i radi sa njim sta zeli

17 pro postao je malo osetljiviji, kada ga spustim na sto, astal. Lagano ne tup, on napravi mi skrinshot, moram to da ugasim. Kamera, video mi isto osim što su stavili jednu vidljivu opciju kamera paprevučeš sa bi video video ili portret… Bilo im dosadno pa ajd “nešto novo”. A namestim lepo preko focus, šta već da ne pravi zvuk kada startujem kameru ili kliknem da snima video. Debilno al apple je to. Jadničak neki put se čuje, neki put ne. Video snimanje za sada radi ok, a mada mislim da zumiranje je malko lošije nego pre, mutnije, ili mi dršću ruke 🙂
Greje se naravno, danas šetnja od 6 sati sunce toplo priroda, i na 26 se grejao i sasa se greje. Ne nešto da mi je vreo. Naravno reklama aluminijum i bla bla ugradjeno da se ne greje, šarena laža. Ako hoćeš kvalitetniji od apple onda duo, dva ekrana i titanijum. Blago vama koji imate 16ice i 15ice, makar su kvalitetnije napravljeni i lepše, bolje obojeni.
Bajo moj, titanijum ovde i to black titanium, prava muževna boja, iP15PM na iOS 18.7.8 forever, jak osećaj kvaliteta u ruci kakav više neće napraviti Apple bez da ne košta 5000 evra, utegnut k'o struna poslednjim apdejtom, ladan k'o led kada ga nosim i izvadim na sto u kafiću umesto 'ladnog piva, pa čak ni iP16PM koji je imao onaj slajder za kameru koji realno uopšte i ne radi. Nego hteo sam ja na iOS27, djavo ne da mira, jer nisam na iOS26 pošto su svi plakali, ali vidim žale se i na ovaj. Pa ovoj koleginici urnisao iP17PM koji čak ima aluminijum, zamisli, i još komoru za hlađenje, ali iOS27 i svaki novi ne voli prošle modele i urniše ih jer Apple siromašan i svi moraju posle update jer neki problem.

Instaliran Ios 27 isti dan kad je izasao na dva kom 17 Pro Max i na jedan 16 Pro Max.
Indeksiranje zavrseno istu noc, dok su telefoni bili na punjacima do ujutro. Nema nikakvog grijanja, niti curenja baterije. Na sva 3 uredjaja baterija isto “drzi” i na Ios 27.
Subjektivni osjecaj je Ios 27 radi malo utegnutije od Ios 26.x. Bilo je par bagova na pojedinim aplikacijama koje su u medjuvremenu ispeglane kroz update-e.

Bajo moj, titanijum ovde i to black titanium, prava muževna boja, iP15PM na iOS 18.7.8 forever, jak osećaj kvaliteta u ruci kakav više neće napraviti Apple bez da ne košta 5000 evra, utegnut k'o struna poslednjim apdejtom, ladan k'o led kada ga nosim i izvadim na sto u kafiću umesto 'ladnog piva, pa čak ni iP16PM koji je imao onaj slajder za kameru koji realno uopšte i ne radi. Nego hteo sam ja na iOS27, djavo ne da mira, jer nisam na iOS26 pošto su svi plakali, ali vidim žale se i na ovaj. Pa ovoj koleginici urnisao iP17PM koji čak ima aluminijum, zamisli, i još komoru za hlađenje, ali iOS27 i svaki novi ne voli prošle modele i urniše ih jer Apple siromašan i svi moraju posle update jer neki problem.
Ja ipak volim voše ladno mrzlo pivo, a to su samo češka piva. U Sloveniji union a ne reklama vLaško. Da ne idem u nedođiju sa van teme. Kada mi treba iPhone kratko na stolu a u džepu najviše. Pod maskicom je i kineskim od 2€ staklom . Drugar ima 16 pro i lepši mnogo od 17… po meni. O on laže isto. Unazad je to počelo i sa nemačkom bubom, a to jeste što si naveo tačno. Da traje i da se ne kvari i da možeš da ga koristiš preko 5 godina, jok. Mora novi OS koji će da ga uspori jer NEW magična reč, mora da vlada, da bi se prodavalo itd 🙂
Crna boja prava je perfektna, ne antracit, sivkasto crna. Dosuše o ukusima ne vredi…

Za nestrpljive: iOS 27.0.1 is not officially released yet (as of late September 2026), though early rumors and community reports indicate Apple is working on initial hotfixes for iOS.

Nazad
Vrh Dno