Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Aktivni (nebanovani) članovi takođe mogu samostalno da zabrane pristup svojim profilima, pa je priča malo šira od tvog pitanja. Evo, brzinski sam proverio ovu konverzaciju, @tozovac je primer. Kako bi pronašao neku njegovu poruku? Pretragom, naravno, a ona radi i za banovane naloge. Slobodno ostavi prazno polje za (ključne) reči ako treba, a kao autora podjednako možeš navesti rovello, tozovac, saul... Jedina je razlika što ti se poslednje korisničko ime neće samo predložiti prilikom kucanja, ali to je manje važan detalj kad tačno znaš koga tražiš.
Чек, забранио сам приступ свом профилу? Не сећам се.
Едит: требало би да је сад исправљено.

Da li neko zna šta bi mogao biti razlog što mi alertovi ne rade? U preferencijama mi stoji da bi trebalo da ih dobijam.

Ponekad se dešava da to ne radi kako treba, pa treba "obnoviti" pretplatu na obaveštenja ili samo posetiti temu, naravno ako misliš na obaveštenja o novim porukama u temama.🙂

Od prosle nedelje je pocelo da mi izbacuje ovo nasumicno. Da li moze objasnjenje sta je u pitanju i kako moze da se ispravi?

Prilozi

• 1790004165541.webp
    1790004165541.webp
    29 KB · Pregleda: 92
Uveden je rate limiter

Da li postoji nacin za nas obicne korisnike koji ne koristimo botove da izbegnemo limitiranje? Ne znam ni u kojim situacijama se desava. Bio sam u drugoj sobi, vracam se, kliknem da otvorim neku temu i tek posle 5-6 ga protera.

Verovatno je sa tvoje IP adrese bilo previse request-a za kratko vreme i onda je tvoj poziv bio banovan. Kad se to desi napravis short brake a ne klikces neprestano 🙂

Nisam bas toliko spamovao cak sam bio i afk, ali mozda delim IP pa ce da padne jedan restart rutera 🙂

Da pitam nadredjene, u kojoj temi mogu da postavim pitanje ili da potrazim majstora za video rekorder ?
Razmisljam i nisam pametan gde da postavim

Servis

Да ли се још некоме дешава да не може да шерује слику са Бенча некоме са Вајбера? До јуче је чини ми се могло. Можда не јуче, али у петак сам шеровао неке слике. Је л' то до форума или до мене?

У петак сам могао да шаљем. И нико од њих није на форуму.

pre je moglo copy paste, ne znam tacno od kada vise nece, sada moras da snimis sliku na telefon pa onda dodas u messenger

Да ли се још некоме дешава да не може да шерује слику са Бенча некоме са Вајбера? До јуче је чини ми се могло. Можда не јуче, али у петак сам шеровао неке слике. Је л' то до форума или до мене?
Upravo probao i radi. Držiš prst na slici -> Share image -> Viber -> izbor kontakta

Možda je u pitanju noviji post koji nije vidljiv neprijavljnim korisnicima neko vreme. Ako se dobro sećam, zbog periodičnog keširanja foruma za neprijavljene.

Nazad
Vrh Dno