Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Za sada stanje sa BOX 3, bez zahteva za raskid, u zgradi ima SBB i MTS optika, do sada sam imao 2x 24 meseca 50%.
  • dan 1, poslovnica - nudimo 3 meseca 50%, rekoh da proslede dalje
  • dan 2, zovu, nudumo 6 meseci 50% popusta, rekoh da proslede dalje
  • dan 3, zovu, nudimo 16 meseci 50% popusta, rekoh ajmo pokusajte ponovo
  • ok, ostanite na vezi, 15 sekundi kasnije, kolege su vam odobrile 18x 50%, rekoh, ajde jos jednom
  • ok, ostanite na vezi, 15 sekundi kasnije, kolege su vam odobrile 21x 50% 🤣
Za sada ne daju vise telefonom 🙂
Nije tačno! Mom prijatelju su nakon 21x50% dali 23x50% u istom razgovoru. Verovatno bi dobio i 24 ali je pristao na 23.
Pisao sam na temi, nije bilo zahteva za raskid, samo je pozvao 064733, rekao da ima ponudu od A1 i posle par poziva dobio to.

Kod Box 2 paketa ( samo fiksni i tv) na koju brzinu podešavaju port?
Da li idu na max koji parica može da izvuče i ili uvek stave 10 mb/s?

Meni ponudili 8 meseci,rekli su da će zvati opet.E sad,ako ne budu zvali do 22og,zvaću ih ja opet.

Kod Box 2 paketa ( samo fiksni i tv) na koju brzinu podešavaju port?
Da li idu na max koji parica može da izvuče i ili uvek stave 10 mb/s?
Ne, podese ti brzinu u zavisnosti koliko imas stb uredjaja, da li su svi hd, ili samo jedan...

Da li jos neko ima problem da se loguje u Moj mts portal ? Od juce mi kaze da "uneti podacii nisu ispravni" Nece ni na telefonu ni na kompu, nista nisam godinama menjao sto se sifre ili mejla tice.

Ja se logujem preko aplikacije. Sve radi besprekorno, automatska prijava takođe.

Danas mi stigao SMS da mi za 3 dana istice ugovor i da ih zovem sto pre na 064/790.Je l dobijao neko od vas tu poruku?

Molim savet, posto ugovor istice krajem oktobra, to bi značilo da do kraja septembra predam zahtev da tece otkazni rok od 30 dana.Ako danas pozovem 733 i udjem u tu proceduru oko pregovora i cenkanja, da li da predajem taj zahtev ako ne dobijem ponudu koja mi odgovara ili da rizikujem pregovore do isteka ugovorne obaveze?Tj. Da li kada se preda za raskid i dalje zovu u toku tih 30 dana,ako se ne dogovorimo do momenta predaje za raskid? Koja varijanta je bolja?

@Konstant1
Ja bih čekao do 7-10 dana pre isteka, onda zvao 733, pa onda odbio prvih par ponuda.
Tako je uradio moj drug pre mesec dana i dobio 23x50% za box4 plavi.
Koliko vidim na temi pali i ovo sa otkazom ali nemam neposredna iskustva

Za sada stanje sa BOX 3, bez zahteva za raskid, u zgradi ima SBB i MTS optika, do sada sam imao 2x 24 meseca 50%.
  • dan 1, poslovnica - nudimo 3 meseca 50%, rekoh da proslede dalje
  • dan 2, zovu, nudumo 6 meseci 50% popusta, rekoh da proslede dalje
  • dan 3, zovu, nudimo 16 meseci 50% popusta, rekoh ajmo pokusajte ponovo
  • ok, ostanite na vezi, 15 sekundi kasnije, kolege su vam odobrile 18x 50%, rekoh, ajde jos jednom
  • ok, ostanite na vezi, 15 sekundi kasnije, kolege su vam odobrile 21x 50% 🤣
Za sada ne daju vise telefonom 🙂
Ne daju mi vise bez formalnog otkaza, iako sam na "dan 4" zvao da kazem da sam dobio bolju ponudu od A1 (zaista jesam). Tj, ostali su na 21x50% za sadasnji BOX 3 S, a ponudili su dodatno 23x50% za BOX 3 M - sto je jos vise u apsolutnom novcu za pune dve godine. Rekao sam da znam da ce pozvati sa boljom ponudom kad im stigne zahtev za prenos i da ce tada biti kasno, kazu zao nam je, donesite opremu.

U medjuvremenu A1 nudi 24x50% na sve pakete, tako da sa sve 500din doplate za javnu IP imam net i TV za 2150 umesto 2700 koliko bi bilo kod Telekoma cak i da su mi ispunili zelju. Bas su zacepili sa cenama. OK, jes da daju 400/400 umesto 300/150 kod A1, ali realno sve sto je preko 200/100 mi radi pos'o.

Daju gde je njihova 24x50. Ako je MTS onda imaju opciju od 12x50% ili 18x50 u zavisnosti od tipa MTS infrastrukture.

Vidis u takvoj kombinaciji nisam trazio, ali sam na mts optici dobio 9X1rsd kod A1.

Jel to mts puk'o u ove kasne sate. Ne radi mi oprički internet ni tv. Takođe ne radi ni njihova iris aplikacija preko mobile data

Takođe, optički internet ne funkcioniše, mada kada se povežem preko Nord vpn-a na BG server sve radi kako treba. Move radi sa prekidima bez vpn-a, 5G net radi odlično. Tako da je negde problem očigledno, krenulo je od ponoći.

Nazad
Vrh Dno