Javi kako si zadovoljan Move platformom, i kolika je razlika u odnosu na iris.Zvali su me danas, 16 dana pre isteka ugovora. Nisu dali baš apsolutno što sam tražio ali u principu to je to. 20+3 meseca 50, ali box 4 beli jer sam insistirao da imam besplatan HBO, i mogu 24. tj poslednjeg meseca da ranije produžim ugovor opet sa benefitima. I fiksni mora da ostane,ali dobro...to mi je ok, da ne moram da se cimam sa prenošenjem broja u A1 a optički internet imam u Negotinu sami još u Yunet-u....nisam baš sve ovako zamislio, morao sam da uzmem umesto plavi, beli box 4, ali negde mora da se napravi i kompromis... jedino sam zaboravio da im otkažem 3-ći STB, ali dobro uradiću to i kasnije. Instalirao sam Iris aplikaciju na android TV u dnevnoj sobi. Uostalom sačekaću da vidim kakva je ta Move platforma...
Pa uzmi izračunaj koliki ti je prosečni mesečni trošak ili koliko godišnje sa tom ponudom daješ za usluge pa uporedi sa drugim ponudma.Nude mi 18 meseci 50% za Box4, da li vredi razvlačiti još pregovore za još neki mesec po 50%?
Pozdrav
Nisi deo čuvenog "pilot projekta"? 😁ali imaju eksluzivne kanale
Deezer jednokorisnički nalog je 3 meseca besplatno pa onda 599 dinara mesečno,... Deezer porodični paket jedan mesec besplatno pa onda 999 dinara mesečno,...I ja gledam nema, mada me HBO ne zanima, kao ni ostali video striming, možda bih Netflix prihvatio. Ali zato mi treba neki audio striming Tidal najbolje, mada može i Spotify ili Deezer.
Nego da li sam ja dobro video da za box 4 lepo pište besplatne aplikacije uz box medju kojima je i Deezer, a onda negde na dnu piše da je 3 meseca besplatno korišćenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari