Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ne znam sta je tu ok ispod 24x50%, jer je i dalje preskupo, kod konkurencije ima za jos minimum 300 dinara manje.

Zvali su me danas, 16 dana pre isteka ugovora. Nisu dali baš apsolutno što sam tražio ali u principu to je to. 20+3 meseca 50, ali box 4 beli jer sam insistirao da imam besplatan HBO, i mogu 24. tj poslednjeg meseca da ranije produžim ugovor opet sa benefitima. I fiksni mora da ostane,ali dobro...to mi je ok, da ne moram da se cimam sa prenošenjem broja u A1 a optički internet imam u Negotinu sami još u Yunet-u....nisam baš sve ovako zamislio, morao sam da uzmem umesto plavi, beli box 4, ali negde mora da se napravi i kompromis... jedino sam zaboravio da im otkažem 3-ći STB, ali dobro uradiću to i kasnije. Instalirao sam Iris aplikaciju na android TV u dnevnoj sobi. Uostalom sačekaću da vidim kakva je ta Move platforma...

Tako sam im i rekao,da imam sve opcije u zgradi,da sam njihov korisnik dugi niz godina tako da mora biti primamljiva ponuda.Vrv čekaju da istekne ugovor pa će me onda zvati od nedelje.

Zvali su me danas, 16 dana pre isteka ugovora. Nisu dali baš apsolutno što sam tražio ali u principu to je to. 20+3 meseca 50, ali box 4 beli jer sam insistirao da imam besplatan HBO, i mogu 24. tj poslednjeg meseca da ranije produžim ugovor opet sa benefitima. I fiksni mora da ostane,ali dobro...to mi je ok, da ne moram da se cimam sa prenošenjem broja u A1 a optički internet imam u Negotinu sami još u Yunet-u....nisam baš sve ovako zamislio, morao sam da uzmem umesto plavi, beli box 4, ali negde mora da se napravi i kompromis... jedino sam zaboravio da im otkažem 3-ći STB, ali dobro uradiću to i kasnije. Instalirao sam Iris aplikaciju na android TV u dnevnoj sobi. Uostalom sačekaću da vidim kakva je ta Move platforma...
Javi kako si zadovoljan Move platformom, i kolika je razlika u odnosu na iris.

Nude mi 18 meseci 50% za Box4, da li vredi razvlačiti još pregovore za još neki mesec po 50%?

Pozdrav
Pa uzmi izračunaj koliki ti je prosečni mesečni trošak ili koliko godišnje sa tom ponudom daješ za usluge pa uporedi sa drugim ponudma.
evo ovako kao ja na primer

trenutno mi je ponuda yettela 150 din mesečno skuplja od mts ali imaju eksluzivne kanale tako da može da prođe, ako mts da 24 50 onda već mts postaje konkurentan a yettel otpada, a1 otpada u startu zbog slabe tv šeme...

To je sa tih 300 din pune cene, pilot projekat ide posle, znači čak 150 danara su povoljniji od MTS ;-) ... ali gde da gledam novu sezonu Želite li da postanete milioner ?

I ja gledam nema, mada me HBO ne zanima, kao ni ostali video striming, možda bih Netflix prihvatio. Ali zato mi treba neki audio striming Tidal najbolje, mada može i Spotify ili Deezer.
Nego da li sam ja dobro video da za box 4 lepo pište besplatne aplikacije uz box medju kojima je i Deezer, a onda negde na dnu piše da je 3 meseca besplatno korišćenje?

I ja gledam nema, mada me HBO ne zanima, kao ni ostali video striming, možda bih Netflix prihvatio. Ali zato mi treba neki audio striming Tidal najbolje, mada može i Spotify ili Deezer.
Nego da li sam ja dobro video da za box 4 lepo pište besplatne aplikacije uz box medju kojima je i Deezer, a onda negde na dnu piše da je 3 meseca besplatno korišćenje?
Deezer jednokorisnički nalog je 3 meseca besplatno pa onda 599 dinara mesečno,... Deezer porodični paket jedan mesec besplatno pa onda 999 dinara mesečno,...

ok hvala, tako sam i računao, mogli su barem taj jednokorisnički da daju za ceo period važenja ugovora

Pise da ima HBO u box 3 m i od box 4 belog.

Danas sam bio u poslovnici ne znajući za otkazni rok od 30 dana. Sad ne znam šta mi je činiti jer mi ugovor ističe 24.09 a po ovome mene hvata i još jedan dodatni mesec tj. pola meseca van ugovorne obaveze koji moram da platim ako sam razumeo. Dal da idem da im vraćam opremu 24og i da pređem kod drugog operatera kao i što sam planirao,ili? U svakom slučaju pisao sam žalbu RATEL-u pa ćemo videti šta će biti...

Do 30 dana ako se ne varam, mislim da ne mogu da te primoraju na svih mesec dana, pogotovu ako im vratis opremu.
Mozda neko ovde ima iskustva direktno s time, a i mozes sam da se raspitas kod njih

Nazad
Vrh Dno