Ove sam uspeo da iskopam, nemaju filter nego mora svaka filijala posebno da se klikće. Centrala (Đorđa Stanojevića 16), Merkator Centar, Terazije (U prolazu Bezistan), Prvomajska 101 (samo do 13h), Makenzijeva, Kalenić (Kursulina 41 *do 13h), Vojvode Stepe 71, Bulevar kralja Aleksandra 171 (do 13h), Mirijevski venac 27 (do 13h).Isti slučaj i kod mene, već nekoliko meseci plaćam MTS račun RF Visom bez potvrde transakcije ... ranije nije bilo tako.
Uzgred, da li neko zna u kojoj Raifeisen ekspozituri u Beogradu je moguće uplatiti dinare na blagajni? Mislim da se nekad ranije to pominjalo u temi ali sada ne uspevam da nađem a google nije od preterane pomoći.
Ovde imaš spisak svih lokacija:Uzgred, da li neko zna u kojoj Raifeisen ekspozituri u Beogradu je moguće uplatiti dinare na blagajni? Mislim da se nekad ranije to pominjalo u temi ali sada ne uspevam da nađem a google nije od preterane pomoći.
Mercator, Terazije (Bezistan) i sedište (Đorđa Stanojevića 16, Novi Beograd). To je odluka banke od 2023. kada se prešlo na potpuno bezgotovinski režim da se na nivou cele Srbije ostave samo te tri blagajne.U kojoj Raifeisen ekspozituri u Beogradu je moguće uplatiti dinare na blagajni?
Kao što možeš da vidiš, ima ih dosta više od 3 🙂Mercator, Terazije (Bezistan) i sedište (Đorđa Stanojevića 16, Novi Beograd). To je odluka banke od 2023. kada se prešlo na potpuno bezgotovinski režim da se na nivou cele Srbije ostave samo te tri blagajne.
Ne dozvoljava mi.Stavi datum u budućnost da bi video rate koje tek dolaze. Nemam više njihovu CC, ali tako je bilo ranije. Glupo, ali tako su ga smislili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari