Šta je novo?

Raiffeisen bank

Hm, sad kad razmislim, meni za polovinu plaćanja ne traže nikakvu potvrdu. Aplikacije tipa Wolt itd. samo skidaju pare.

Isti slučaj i kod mene, već nekoliko meseci plaćam MTS račun RF Visom bez potvrde transakcije ... ranije nije bilo tako.

Uzgred, da li neko zna u kojoj Raifeisen ekspozituri u Beogradu je moguće uplatiti dinare na blagajni? Mislim da se nekad ranije to pominjalo u temi ali sada ne uspevam da nađem a google nije od preterane pomoći.
Ove sam uspeo da iskopam, nemaju filter nego mora svaka filijala posebno da se klikće. Centrala (Đorđa Stanojevića 16), Merkator Centar, Terazije (U prolazu Bezistan), Prvomajska 101 (samo do 13h), Makenzijeva, Kalenić (Kursulina 41 *do 13h), Vojvode Stepe 71, Bulevar kralja Aleksandra 171 (do 13h), Mirijevski venac 27 (do 13h).

Uzgred, da li neko zna u kojoj Raifeisen ekspozituri u Beogradu je moguće uplatiti dinare na blagajni? Mislim da se nekad ranije to pominjalo u temi ali sada ne uspevam da nađem a google nije od preterane pomoći.
Ovde imaš spisak svih lokacija:
Možeš da filtriraš filijale, pa klikom na svaku dobijaš dodatne informacije. Za većinu će stajati da su bezgotovinske, ali npr. Bezistan nije, tu piše blagajna ceo dan. Pa sad redom gledaj. Tu su i obe u Vojvode Stepe, itd. Upravo objavljuje neko drugi odgovor, ali da ne brišem, jer moj usput ima link gde možeš da prođeš kroz sve.

U kojoj Raifeisen ekspozituri u Beogradu je moguće uplatiti dinare na blagajni?
Mercator, Terazije (Bezistan) i sedište (Đorđa Stanojevića 16, Novi Beograd). To je odluka banke od 2023. kada se prešlo na potpuno bezgotovinski režim da se na nivou cele Srbije ostave samo te tri blagajne.

Poslednja izmena:
Mercator, Terazije (Bezistan) i sedište (Đorđa Stanojevića 16, Novi Beograd). To je odluka banke od 2023. kada se prešlo na potpuno bezgotovinski režim da se na nivou cele Srbije ostave samo te tri blagajne.
Kao što možeš da vidiš, ima ih dosta više od 3 🙂

• Like
Reagovanja: uji
Verovatno su podlegli pritiscima ili je došlo do odliva klijenata. Uglavnom, kod ostalih koje iako su bezgotovinske, a imaju blagajne, služe im za predaju pazara i uplatu ili isplatu dolara i možda ostalih deviza mimo evra. Mada, ekspoziture koje imaju Livix depo mašine za pazar privrednicima eliminišu potrebu za blagajnama, pošto mogu da prime dosta više para.

Ne znam dal sam ja lud ali ne mogu da vidim potrošnju na kreditnoj kartici nigde u aplikaciji? Filter mi izbacuje samo transakcije u poslednjih mesec dana iako je stavljen da čita od početka godine. I nemam mogućnost da vidim koliko mi je rata ostalo na toj transakciji i u kom iznosu?

Stavi datum u budućnost da bi video rate koje tek dolaze. Nemam više njihovu CC, ali tako je bilo ranije. Glupo, ali tako su ga smislili

Da li je neko skoro podnosio online zahtev za kreditnu karticu ili ikeš kredit.
Pre par meseci sam pokušavao i nije htelo, danas opet pokušam i opet isto.
Nakon što dodam izvode banke dobijem grešku.
Kontaktirao sam ih ali nisu ustanovili gde je problem

Prilozi

• viber_slika_2026-09-15_16-14-45-309.webp
    viber_slika_2026-09-15_16-14-45-309.webp
    58.1 KB · Pregleda: 27
Jel' trenutno nema nijedan promo za otvaranje racuna / referral ili ga ne nalazim?

Samo program preporuke do kraja meseca za 3000, a novina je i još 5000 u slučaju prenosa zarade kroz 90 dana od datuma otvaranja. Poslaću ti u PP link, nije dozvoljeno javno.

Nazad
Vrh Dno