Sa Yettel bankom da i slipovi su izbacivali kod greške da kartica ne može da se poveže na mrežu izdavaoca. Njima sam mogao da javim da kartica nije stigla pa da pošalju novu, ali Raiffeisen možda to tretira kao uručenu karticu. Jedino da pošalješ prigovor sa tim slipovima pa na osnovu toga ti odobre slanje nove bez troškova, pošto bi ovako platila zamenu.Možda neko može pomoći
Izvadih iRačun, aktivirala sve kartice u aplikaciji.
Dina fizička svugde radi, Visa fizička se konstantno odbija na svim terminalima, a kucam dobar PIN. Je l imao još neko ovaj problem?
Već sam pisao i pitao o tome. Prodavci kasne sa knjiženjem danima a novac stoji u Reservisana sredstva dok to ne urade.Dinarski, dinarski
Pa, da li je u konačnici tok novca ispravan, tj. da li se ono što vidiš uklapa u trenutno stanje? Pogledaj koliko si imao novca u nekom trenutku i koliko si nakon toga potrošio, pa sračunaj.Šta se tu desilo i kome se žaliti, jer ne mogu naći te transakcije ni u avgustovskom izvodu ni u aplikaciji (pre ovog danas)
Nije isto, njemu su zapravo nekako nestale, pa se povampirile i oterale ga u minus.Već sam pisao i pitao o tome. Prodavci kasne sa knjiženjem danima a novac stoji u Reservisana sredstva dok to ne urade.
Debitna/kreditna kartica ili bankovna kartica? Nisu iste stvari.Imam novu karticu koju sam doplatio da mi reizdaju posle godine. To sam ovde video i nisam hteo da cekam 3 godine za reizdavanje. 😁 Na njoj nema nikakvih podataka korisnika. Kako ja da kopiram broj računa kad mi treba negde da prilozim kopiju bankovne kartice sa podacima?
Debitna. Jesu na aplikaciji.Debitna/kreditna kartica ili bankovna kartica? Nisu iste stvari.
To o čemu pišeš izgleda da je debitna/kreditna kartica. I kao što reče kolega njeni podaci su u Moja mBanka aplikaciji. Mera sigurnosti je u pitanju.
Kopiraćeš Dinu, izvaditi potvrdu o tekućem sa brojem računa ili odštampati prvu stranu ugovora o otvaranju i vođenju.Kako ja da kopiram broj računa kad mi treba negde da prilozim kopiju bankovne kartice sa podacima?
Ni na jednoj kartici debiLnoj ili kreditnoj nema podataka o broju računa.Debitna. Jesu na aplikaciji.
Ima na nekim. Mislim da je Yettel izdavao neke sa brojem računa na njima.Ni na jednoj kartici debiLnoj ili kreditnoj nema podataka o broju računa.
Ni na jednoj kartici debiLnoj ili kreditnoj nema podataka o broju računa.
Nemam tu belu Dinu. Ni onu staru plavu nisam aktivirao.Jeste, ta promena je urađena tek zimus. Mi imamo sjajne Visa kartice sa podacima na prednjoj foliji (od septembra preprošle samo beskontaktne plave Dine bile mat), a nove su obe mat i bez podataka, tj. Dina je sada bela.
To je onda i suština. Pošto nisi prethodnog puta aktivirao Dinu, a ostala je aktivna u mesecu isteka, nije ti reizdata. Međutm, ukoliko je ne budeš tražio, izdaće ti je uz novu Visa karticu kada bude istekla. Bitno je u suštini da imaš bilo kakvu fizičku karticu koja sadrži podatke pa makar isteklu. E sad, ako te neki priređivači igara na sreću vijaju da baš tako odradiš verifikaciju tekućeg računa, a ima ih barem dva (Brazil i još jedan, ne sećam se koji, Vivat i sve BetWinner lookalike možda) to ti je što ti je.Nemam tu belu Dinu. Ni onu staru plavu nisam aktivirao.
Međutm, ukoliko je ne budeš tražio, izdaće ti je uz novu Visa karticu kada bude istekla.
Nemam staru karticu uzeli je u banci koliko se sećam. Mogu samo da mi odštampaju u poslovnici ili sa mejla ugovor u digitalnom formatu ugovor od nekoliko pdfa.To je onda i suština. Pošto nisi prethodnog puta aktivirao Dinu, a ostala je aktivna u mesecu isteka, nije ti reizdata. Međutm, ukoliko je ne budeš tražio, izdaće ti je uz novu Visa karticu kada bude istekla. Bitno je u suštini da imaš bilo kakvu fizičku karticu koja sadrži podatke pa makar isteklu. E sad, ako te neki priređivači igara na sreću vijaju da baš tako odradiš verifikaciju tekućeg računa, a ima ih barem dva (Brazil i još jedan, ne sećam se koji, Vivat i sve BetWinner lookalike možda) to ti je što ti je.
Možda neke druge banke to štampaju ili su štampale. Meni nikada na Raiffeisen, Intesa, UniCredit nije bilo štampano. Poslednje dve su kompanijske, ali isto važi.Bukvalno na svakoj debitnoj kartici izdatoj u Srbiji osim Visa Raiffeisen banke, a imao sam ih iz 6 banaka, imao sam utisnut i broj računa u dnu kartice. Na kreditnim, naravno, nema.
Ja imam i onu čekovnu... To sam dobio pri otvaranju računa još kada su se pojavili. Imam je iskopiranu dvostrano odavno i to prilažem kada negde treba da se preda.Imam novu karticu koju sam doplatio da mi reizdaju posle godine. To sam ovde video i nisam hteo da cekam 3 godine za reizdavanje. 😁 Na njoj nema nikakvih podataka korisnika. Kako ja da kopiram broj računa kad mi treba negde da prilozim kopiju bankovne kartice sa podacima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari