Nisam nigde napisao koja je oznaka busilice jer je ne znam napamet zato sam i postavio slike. Metalni kofer takodje nisam napisao da imam. Mozda si me pomesao sa nekim drugim? Ja nemam tu Švarceneger bušilicu u metalnom koferu.Poručio. Nego, ovo što si postavio sliku nije metalni kofer, a oznaka ti je PABSP a ne PPABSS.
Meni u suštini ni ne trebaju baterija i punjač, već ih imam. @virke reče da ju je kupio nedavno za 6600, a ne deluje mi da su Švarcijev potpis i metalni kofer vredni dodatnih 1400din.Ne znam koliko je pametno čekati, jer se možeš načekati dobrano dok opet bude u paketu sa baterijom i punjačem. Redovna cena solo bušilice C4 je oko ~4500, a te paket varijante ne budu baš tako često, i to da bude baš ono šta tebi treba u paket varijanti(sa baterijom i punjačem)...
Verovatno.Nisam nigde napisao koja je oznaka busilice jer je ne znam napamet zato sam i postavio slike. Metalni kofer takodje nisam napisao da imam. Mozda si me pomesao sa nekim drugim? Ja nemam tu Švarceneger bušilicu u metalnom koferu.
I ja je upravo porucio,pise da od 10 do 15 setembra preuzimanje, ako me istera zena mogu kod tebe na terasu 😀Verovatno.
Evo ikac2000 je okačio slike. Videću da li će mi obezbediti takvu.

Može. Ponesi alat, taman imam šta da se šrafi na terasi 😁I ja je upravo porucio,pise da od 10 do 15 setembra preuzimanje, ako me istera zena mogu kod tebe na terasu 😀
Da li radiš kao majstor ili si serviser? Uvek se pitam zašto ljudi nose alat sa sobom svaki dan.Inace sam danas uzeo i najnovija Knipex mini-kljesta, 110 mm,
za EDC (Every Day Carry) set odlicne sa ostalim "igrackama":
Ono, kao držiš torbu/kutiju sa alatom u gepeku. Duplo dno, ni ne vidi se. Nije da ih nosiš u džepu 😄Da li radiš kao majstor ili si serviser? Uvek se pitam zašto ljudi nose alat sa sobom svaki dan.
Ja imam telefon, ključeve i novčanik, i oni mi nekad smetaju.
Nosim par puta godisnje kada montiram Ikea namestaj ili sl. 🙂 Volim da imam te alatke, jednostavno.Da li radiš kao majstor ili si serviser? Uvek se pitam zašto ljudi nose alat sa sobom svaki dan.
Ja imam telefon, ključeve i novčanik, i oni mi nekad smetaju
Scherpach inace proizvodi neke alate za Lidl.Sta kazete na ovako nesto? Ovo je duplo jeftinije od Lidla
Ima dosta tog alata na nekoj akciji. Ovo ko da je plavi Lidl. Izgleda isto. Gledao brusilicu.![]()
Scheppach IXES 20V set akumulatorskih bušilica – Brushless udarna bušilica BC-CD60-X + bušilica-odvijač C-DD45-X
<b>Scheppach IXES 20V kombinovani set – dve akumulatorske bušilice za kompletne radove bušenja i zavrtanja</b> Iskoristite prednosti jednog kompletnog akumulatorskog sistema sa dve različite bušilice koje pokrivaju širok spektar primena u radionici, gawww.superalati.rs
![]()
Scheppach aku ugaona brusilica IXES Solo C-AG125-X + set punjač 2.4A i baterija 2.0Ah
Aku ugaona brusilica IXES Solo Scheppach C-AG125-X + set punjač 2.4A i baterija 2.0Ah <b>POKLON! SCHEPPACH IXES SET PUNJAČ; 2.4A I BATERIJA 2.0Ah</b> <b>Scheppach aku ugaona brusilica IXES Solo C-AG125-X + set punjač 2.4A i baterija 2.0Ah</b> je snwww.superalati.rs
Sds uvek baca burgiju na prazno jer ista mora da ima lufta po dizajnu. Nije kao obicne busilice gde stegnes burgiju.Od ove zlatne udarne busilice, bolje su dve zlatne udarne busilice...😜🤣
Pogledajte prilog 552272
Kupim jednu i ucini mi se da futer mnogo baca burgiju, nista strasno, mozda malko vise nego ovaj Bosch GBH 240.
Odem i uzmem jos jednu, e ona je tek katastrofa, mnogo vise baca, mnogo bucnija od prve i cak ima i vibracije, kao da rotor nije u balansu...
Ostaje prva.😎
Kada burgiju nabijes u beton, nece biti razlike, ne brini.@ikac2000
Da, znam da mora da ima lufta, napisah da i Bosch ima, nego mi se ucinilo da je malo vise, dok nisam probao ovu drugu... 🙂
Koristim samo Bosch Pro SDS plus-5X burgije, sa njima sam i probao.
Nemoj to da nam radiš...Nemacka prosle nedelje.
Cena za brusilicu je bombona, s' obzirom da je u cenu uključena baterija 4Ah + brzi punjač...
Uzeo sam bio Einhell udarnu bušilicu, sad videh da je možda ovaj Parkside bio bolji izbor. Moja ima udarac od 1.9J, ova valjda 3J? A tek sam počeo da skupljam alat, imam vibro brusilicu i ovu bušilicu, baterije od 2.5Ah i 4Ah.
Da li da krenem da prelazim na Parkside ili da ostanem na Einhell? Bio sam u fazonu neću da čekam da se nešto pojavi da bih uzeo, a na kraju sam mogao čekati koliko god.
Da tek počinjem da skupljam alat, izabrao bih pre Einhell baterijski alat nego Parkside. Bez razmišljanja.Uzeo sam bio Einhell udarnu bušilicu, sad videh da je možda ovaj Parkside bio bolji izbor. Moja ima udarac od 1.9J, ova valjda 3J? A tek sam počeo da skupljam alat, imam vibro brusilicu i ovu bušilicu, baterije od 2.5Ah i 4Ah.
Da li da krenem da prelazim na Parkside ili da ostanem na Einhell? Bio sam u fazonu neću da čekam da se nešto pojavi da bih uzeo, a na kraju sam mogao čekati koliko god.
Imas puno baterija, recimi razliku ove sto imaju blutut i ove sto nemaju u cemu je razlika, cemu koristi taj blutut na baterijiMože. Ponesi alat, taman imam šta da se šrafi na terasi 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari