Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ako ti je dostupna A1 optika na adresi, potrazi nekog agenta-terenca (javi se na pin-ovanoj temi na ovom forumu) koji radi u A1 i dace ti 12 meseci po 1 RSD da predjes na njihovu optiku (net + tv) uz ugovor na 24 meseca. Ukoliko koriste Telekom-ovu infrastrukturu nude 6 meseci po 1 RSD da se predje kod njih. Tako da je ta A1 trenutna ponuda veoma povoljna i ako ti daju 12 meseci po 1 RSD, onda ti je povoljnije od onoga sto nudi YuNet trenutno.

Jedno pitanje, mozda mu nije mesto ovde ali ovde ste mi dali najbolje savete za MTS reugovaranje. U pitanju je Supernova (ista kuca?) i ugovor na koji sam osudjena u vikendici (jedina opcija, njihova neka verzija box 3, kabl) pa sad - da li znate mozda koji uslovi mogu da se dobiji istom ovom pregovarackom taktikom? Hvala!

Supernova je, koliko sam ispratio, teža za dobijanje pogodnosti, a adekvatna tema ti je ovde:

Supernova je, koliko sam ispratio, teža za dobijanje pogodnosti, a adekvatna tema ti je ovde:
Da, vidim. Uslovila sam im reugovaranje sa novom opremom (sa onom polovnom sto su doneli - stalni problemi) pa cu videti.

A do tada - da li mozda neko drugi ovde ima problema sa MTS Box4 paketom kao ja - da li su vas nakon reugovaranja prebacili na MOVE? Da li ste dobili novu opremu? Da li ste dobili WiFi ekstender na koji imate pravo po novom ugovoru? Da li vam sve radi? Ja se smaram evo vec treci mesec. 😖

Да ли неко зна шта може да буде наплата од 360 динара на најновијем рачуну за Бокс плави ? У ставкама пише "наплата у име и за рачун другог"
NPay 360 динара. Пало ми је на памет да није додатни СТБ мада сам још месец дана под уговором ? Хвала.

To je i meni skinuto ali 300 din ne znam iz kog razloga.Al ima nas još kojima ja naplaćeno.

simmke

Хвала, ионако ми истиче уговор за месец дана па ћу ићи у пословницу да разјасним, и да видим да ли могу да добијем погодности за продужење.
Звали телефоном нуде 1 месец 50%, рекао сам да не зову без 15 месеци. Видећу шта ће бити.

Да ли неко зна шта може да буде наплата од 360 динара на најновијем рачуну за Бокс плави ? У ставкама пише "наплата у име и за рачун другог"
NPay 360 динара. Пало ми је на памет да није додатни СТБ мада сам још месец дана под уговором ? Хвала.
To je i meni skinuto ali 300 din ne znam iz kog razloga.Al ima nas još kojima ja naplaćeno.
To vam je tag uređaj za naplatu putarine.

@veljkovicdani
Naplata za drugog znači neki sms koji se plaća, npr. parking, glasanje itd.
Citat sa mts-ovog sajta:

"Stavka NZRD (naplata u ime i za račun drugog) predstavlja iznos koji se naplaćuje u ime nekog drugog pravnog lica. Radi se o različitim VAS uslugama (SMS Vallue Added Service): plaćanje parkinga, kao i uplata kredita na pripejd račun, naručivanje melodija/igrica, glasanje u raznim TV/radio emisijama, učešće u SMS nagradnim igrama itd. Ove usluge se mogu dobiti slanjem SMS ili MMS poruka na određene kratke brojeve ili putem interneta."

Ja sam odmah pisao da mi deaktiviraju to jer ne znam kako sam uopšte aktivirao.A što se tiče isteka ugovora,još niko me nije zvao. Očigledno ću morati dan posle isteka da odem u A1 da tražim zahtev za prenos.

mlax37

Хвала, мајка користи тај број и не сећа се да је нешто слала. Али колико разумем могу и да стижу вредносне поруке које плаћам. У сваком случају проверићу.

simmke

Ако може да се откаже одлично, назваћу их.

Ostao mi samo fiksni telefon kod MTS-a. Dali i tu ima 100 din umanjeni račun ako pređem na e-račun ?

Ja sam odmah pisao da mi deaktiviraju to jer ne znam kako sam uopšte aktivirao.A što se tiče isteka ugovora,još niko me nije zvao. Očigledno ću morati dan posle isteka da odem u A1 da tražim zahtev za prenos.
Lakše ti je da nazoveš 064733 i tražuš ponudu. Naravno prvih par odbijaš, a one ozbiljne dolaze tek dan nakon isteka UO.
Pisalo se ovde da A1 više ne prihvata zahteve dok ne raskineš mts, da li je tačno ne znam

Da, vidim. Uslovila sam im reugovaranje sa novom opremom (sa onom polovnom sto su doneli - stalni problemi) pa cu videti.

A do tada - da li mozda neko drugi ovde ima problema sa MTS Box4 paketom kao ja - da li su vas nakon reugovaranja prebacili na MOVE? Da li ste dobili novu opremu? Da li ste dobili WiFi ekstender na koji imate pravo po novom ugovoru? Da li vam sve radi? Ja se smaram evo vec treci mesec. 😖
Ja sam u Januaru izboksovao 8 meseci po 50% a prelazio sam iz MTS sa boxa na Supernovu.
Ukratko kad te nazovu lepo ih sadlušaš i zamoliš da te nazovu za par dana jer baš očekuješ poziv iz A1 a nude ti sve preko mobilnog rutera. Pa ako bi bili ljubazni da te nazovu za dva tri dana dok vidiš dali je A1 ostao pri svojojj ponudi od 6 meseci umanjene preplate.
I onda kad te ponovo nazovu iz telekoma i ponude za Supernovu to je konačno.
Inače za supernovu se oripremi da sama kupiš svoj ruter koji ćeš staviti u ap mod i povezati kablom sa njihovim ruterom.....inače nećeš biti zadovoljna.

Raskinuo ugovor pre par dana, ustvari istekao vratio svu opremu i rekao da mi ne treba ni fiksni telefon . Sad kad udem u aplikaciju pise mi fiksna linija i moj broj .Dali je moguce da fiksni nisu iskljucili? Vratio sam svu opremu bio sam na optici.Kad sam raskidao bas su menjali smene da nisu nesto zeznuli pa nisu odjavili fiksni broj?

Ugovor mi ističe 1.10. nisam podneo zahtev za raskid i IDB broj, nek istekne ugovor i onda sam slobodan. To ne znači da sedim i ne radim ništa. Obavio sam već 2 kruga konsultacija, a1, yetel, Yunet. Pročitao malo forume i već imam neku predstavu gde bi i šta bi. Poslao sam MTSu mejl gde zahtevam ono što sam imao dosad (plavi Box 4 sa optikom + besplatan HBO paket) ali ne više 16 meseci sa 50%, već ovog puta 50% 24 meseca a ugasio bi fiksni. Čak i neću da jurim sa prebacivanjem na druge operatere. Videći šta će dodatno da ponude. Nek ide još neki mesec ako treba dok ne dobijem to što bi hteo. Nervira me što yetel i A1 nemaju optiku na mojoj adresi dok Yunet ima. Ali sam saznao da A1 Internet sa bežičnog modema radi odlično tako da dolazi u obzir . Naravno, optika mi je draža ali videćemo kakve će poslednje ponude da budu. Čekam da mi se jave iz Telekoma pa da počnemo da razgovaramo...pa ću da obiđem ostale, ako treba sačekaću i akcije...

Ja sam i njega prebacio u A1,sad placam 400din a u stvari je mobilni.
Sitna napomena: ko ima neku drugu postpejd uslugu u A1, može da dobije i 50% na fiksni, te da ga plaća 199 dinara mesečno.

Dali je moguce da fiksni nisu iskljucili?
Liči na to, ne bi trebalo ništa da ti se pojavljuje na portalu.

i onda sam slobodan
Uz napomenu da postoji otkazni rok od 30 dana, što bi te pogodilo ukoliko bi se na kraju odlučio za opciju koja ne koristi tu infrastrukturu, poput A1 preko mobilne mreže.

a ugasio bi fiksni
To nije moguće, ali možeš prosto da ga ne koristiš.

Nervira me što yetel i A1 nemaju optiku na mojoj adresi dok Yunet ima.
Ni ovo ne bi trebalo da je moguće. Ako može neko (Yunet) da koristi MTS-ovu optiku na adresi, mogu svi (i Yettel, i A1). Treba to dodatno proveriti.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno