Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ako ti je dostupna A1 optika na adresi, potrazi nekog agenta-terenca (javi se na pin-ovanoj temi na ovom forumu) koji radi u A1 i dace ti 12 meseci po 1 RSD da predjes na njihovu optiku (net + tv) uz ugovor na 24 meseca. Ukoliko koriste Telekom-ovu infrastrukturu nude 6 meseci po 1 RSD da se predje kod njih. Tako da je ta A1 trenutna ponuda veoma povoljna i ako ti daju 12 meseci po 1 RSD, onda ti je povoljnije od onoga sto nudi YuNet trenutno.

Jedno pitanje, mozda mu nije mesto ovde ali ovde ste mi dali najbolje savete za MTS reugovaranje. U pitanju je Supernova (ista kuca?) i ugovor na koji sam osudjena u vikendici (jedina opcija, njihova neka verzija box 3, kabl) pa sad - da li znate mozda koji uslovi mogu da se dobiji istom ovom pregovarackom taktikom? Hvala!

Supernova je, koliko sam ispratio, teža za dobijanje pogodnosti, a adekvatna tema ti je ovde:

Supernova je, koliko sam ispratio, teža za dobijanje pogodnosti, a adekvatna tema ti je ovde:
Da, vidim. Uslovila sam im reugovaranje sa novom opremom (sa onom polovnom sto su doneli - stalni problemi) pa cu videti.

A do tada - da li mozda neko drugi ovde ima problema sa MTS Box4 paketom kao ja - da li su vas nakon reugovaranja prebacili na MOVE? Da li ste dobili novu opremu? Da li ste dobili WiFi ekstender na koji imate pravo po novom ugovoru? Da li vam sve radi? Ja se smaram evo vec treci mesec. 😖

Nazad
Vrh Dno