Šta je novo?

Xbox Series X / S

• Začetnik teme Začetnik teme Gdin_M
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ti baš voliš da maštaš 🙂
Jos ako bude imala i 2TB disk..

^^
Da 🙂
Ali ruku na srce ovako nešto uopšte nije nemoguće.
Ne treba 2 TB. Dosta je je 1 ili manje ako treba samo da dobijemo ovaj put nešto da valja i da to bude fino a ne da se grčimo. Da platimo malo više i da znamo da smo dobro kupili.

Japan, pominjalo se na prethodnim stranama. Ultimate izađe 8,35 € mesečno. Regularno prolaze naše kartice i PayPal, a možeš i japansku V-precu, ako odgovara.
Tek sad se uhvatih ovoga. Inače, ovo radim sestriću i nemam fizički pristup konzoli.
Napravio sam hotmail nalog, izabrao Japan kao državu/regiju. Dodao adresu iz japana, BiH bankovnu karticu i sve je bez problema prošlo. Zatim sam se ulogovao na xbox android app i pod Setings/My Subscriptions imam ponudeza kupovinu Ultimate, Premium itd. paketa. Ultimate je 1550 JPY što je oko 8,5€ za mjesec.
Mogu li ovako kupiti pretplatu a da se sestrić loguje na xbox konzolu sa nalogom i koristiGame Pass Ultimate?
A da, on na konzoli ima "svoj glavni" nalog dok bi ovaj služio samo da sa njega vuče Ultimate pretplatu.
Ovako smo radili i dok smo aktivirali pretplatu preko Indije sa gift kodovima.

Tek sad se uhvatih ovoga. Inače, ovo radim sestriću i nemam fizički pristup konzoli.
Napravio sam hotmail nalog, izabrao Japan kao državu/regiju. Dodao adresu iz japana, BiH bankovnu karticu i sve je bez problema prošlo. Zatim sam se ulogovao na xbox android app i pod Setings/My Subscriptions imam ponudeza kupovinu Ultimate, Premium itd. paketa. Ultimate je 1550 JPY što je oko 8,5€ za mjesec.
Mogu li ovako kupiti pretplatu a da se sestrić loguje na xbox konzolu sa nalogom i koristiGame Pass Ultimate?
A da, on na konzoli ima "svoj glavni" nalog dok bi ovaj služio samo da sa njega vuče Ultimate pretplatu.
Odgovor na ovo će ipak morati da ti da neko od kolega ko ima ličnog iskustva sa takvom kombinacijom. Ja sve radim isključivo na konzoli. Nisam menjao naloge nikada, samo region konzole prebacim na drugu zemlju (trenutno Japan), dodam adresu nekog hotela iz Japana kao adresu za naplatu, dodam platnu karticu i to je to.

Ja kupovinu obavljam uvek preko konzole, tako da ne bih znao da li će proći preko app-a. Ovo drugo će raditi, poseti taj nalog kod njega kao home i nema greske.

Nazad
Vrh Dno