I jedno i drugo oko 40ak kvadrata izjedna prostorija . Neku kazu može i 12 drugu bolje 18 . Imam već dve 12ke za spavacu i dečiju sad treba mi za dnevnu spojenu sa trpezarijimSta ti je cilj sa klimom hladjenje,grejanje,oba.
Koja kvadratura prostora.
Iskreno bez premišljanja ja bih bezao od Pro X modela uopšte ne bih kupovao Hisense klime jako su se loše pokazale.I jedno i drugo oko 40ak kvadrata izjedna prostorija . Neku kazu može i 12 drugu bolje 18 . Imam već dve 12ke za spavacu i dečiju sad treba mi za dnevnu spojenu sa trpezarijim
Kod Pro X ne verujem da je 100-160w, rekao bi neki 60-80w 🤔i još na to grejač od 100-160w se ne gasi na minusu (radi bespotrebno dugo)
Takodje me zanima iSad sam prešaltao da gledam 18ce ipak ce lakse da greje 40 kvadrata i na manjoj snazi ce raditi sa manjim opterećenjem ali tesko je odabrati model a ograničen sam na tehnomaniju zbog 24m otplate a nemaju neki izbor a pojedini modeli naduvali cene
Hmm to jeste malo zahebano 😕ali tesko je odabrati model a ograničen sam na tehnomaniju zbog 24m otplate a nemaju neki izbor a pojedini modeli naduvali cene
Ja sam uzeo extra klimu recimo za spavacu midea extrime za deciju hissense neko te klime koristi za ozbiljan stan 35 40 kwHmm to jeste malo zahebano 😕
Trebao si prvo u 40m2 da koknes nesto solidno, a posle tek u sobama! Sobe si uvek mogao da grejes npr. sa neki dodatni panelni itd. 🙂
Da, ali sada si ogranicen(tehno) zbog modela u 40m2 🙂Ja sam uzeo extra klimu recimo za spavacu midea extrime za deciju hissense neko te klime koristi za ozbiljan stan 35 40 kw
Pa na kraju krajeva mozda uzmem jos jednu 12ku pa kad otvorim vrata od svake sobe bude to to ne znam mada majstor mi reko bolje 18cuDa, ali sada si ogranicen(tehno) zbog modela u 40m2 🙂
Sta hocu da kazem sa neku 18btu (koju sada gledas mogao si mozda i te dve sobe malo da dodgrejes, a na jacem minusu mogao i neki panelni da pomogne u sobama 🙂
Moguće ali znam da kad je komša stavio utičnicu da prati potrošnju tamo oko Božića me zvao da pita što mu klima vuče u "leru " 160w otprilike jer je on ne gasi zimi samo spusti temperaturu dok spava pa ona stane sa grejanjem , a u januaru je bio tih dana konstantan minus.Kod Pro X ne verujem da je 100-160w, rekao bi neki 60-80w 🤔
Haha kad okrene smer 😀Ali onaj zvuk koji pravi kada završi DF kao da ispali projektil me odmah odbio sada da li je to do lošeg vakumiranja ili je takav Hisense ne znam...
Haha kad okrene smer 😀
Posle 1min i 20sek
Kao da ima Blow-Off ventil (Turbo) 😀Topovski udar...🤣🤣🤣

HvalaIsprati Pro X temu tamo je nesto pisano o neke kombinacije itd.
Pogledajte prilog 551925
---> od strane 40
Vidim da je Energy pro X vec stigao kod nas. Interesuje me da li ga je neko već kupio i kakva su iskustva?
- Lazar.
- Odgovora: 1,417
- Forum: Grejanje i klimatizacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari