Šta je novo?

Xiaomi 13T/Pro

Kod mene nakon jučerašnjih update-ova ne radi pozivanje i prijem poziva i to samo na jednoj sim kartici, dok na drugoj sve radi. Naravno, na toj na kojoj ne radi, imam aktiviran paket.
Sve živo sam probala da problem rešim, išla i u A1, menjala karticu, obrtali koja će da bude sim 1, a koja sim 2, ali ne vredi.
Kako da rešim ovaj problem? Do Xiaomi-ja je definitivno.
Samo mi sad fali da radim fabrički reset, zbog njihovih gluposti i kozmetičkih promena. Nikad ništa ne unaprede, samo unazađuju.
I da, i moj utisak je da se baterija od juče mnooogo brže prazni.
Hvala svima.

kaže AI da treba i do 7 dana da se baterija stabilizuje , mada sumnjam da će se stabilizovati ikako. sačekaću još koji dan pa cu ponovo preuzeti paket i instalirati ga opet možda bolje nalegne

Kod mene nakon jučerašnjih update-ova ne radi pozivanje i prijem poziva i to samo na jednoj sim kartici, dok na drugoj sve radi. Naravno, na toj na kojoj ne radi, imam aktiviran paket.
Sve živo sam probala da problem rešim, išla i u A1, menjala karticu, obrtali koja će da bude sim 1, a koja sim 2, ali ne vredi.
Kako da rešim ovaj problem? Do Xiaomi-ja je definitivno.
Samo mi sad fali da radim fabrički reset, zbog njihovih gluposti i kozmetičkih promena. Nikad ništa ne unaprede, samo unazađuju.
I da, i moj utisak je da se baterija od juče mnooogo brže prazni.
Hvala svima.
I meni je stalno bio signal zauzetosti, kad god me neko zove redovan poziv. Posle update sistemskih aplikacija i restart a na kraju, sve funkcioniše normalno.

Nazad
Vrh Dno