Šta je novo?

Dobar dusek za krevet

Bio danas da isprobam diplomate. Najvise su me interesovali legacy i extra, ali nisu bas toliko udobni. Probao sam nextgen i svideo mi se bas. Nije previse mekan, a ni tvrd.
Porucio 120x200.

Isprobao sam i ostale i na prvom mestu bi bio onaj neki king, koji je tipa 3x skuplji nego diplomat.

E sad, videcemo kada stigne i kada budem proveo neko vreme na njemu, da li je najgore ili najbolje potrosenih 100k.
1784739112433.webp

Šta da očekujem od Stria modela iz JYSKa? Našao sam neki povoljan model sa "vrlo tvrdo" opisom. Vidim i da ima 324 opruge po m2 pa se nadam da bi to podnelo mojih 100kg

Da li ima neko iskustva sa Vitapur dušeci?
U TC Promenada isprobam jedan i toliko mi je bio udoban (na kratko) tako da se ozbiljno razmišljam da ga kupim.
ovaj

Meni se Vitapur jako lose pokazao, uzeo sam za bracni krevet pre 2 i po god neki njihov premium dusek Royal firm, preko 100k placen. Postao je poprilicno neudoban, bukvalno opruge osetim na nekim delovima kako mi masiraju ledja. Nikad vise dusek tog brenda ne bih kupio ni za upola manje para.

Da se nadovežem ovde, kupio sam na kraju dušek Jysk Sjona za 45.000 i veoma sam zadovoljan posle ovih par dana korišćenja. Dušek je baš po mojoj meri sto se tiče tvrdoće i udobnosti.
Ima džepasto jezgro, i gusto raspoređene opruge, čak oko 500 po kvadratnom metru, hladnu pa memorijsku penu. Preporučio bih ga svima koji vole malo tvrđe. Nadam se da neće deformisati posle nekog vremena.
Kakva su ti iskustva sada, posle malo vise vremena? Razmisljam da uzmem isti dusek

Pozdrav svima, da li neko od vas ima problema sa diskus hernijom koja mu pravi pakao sa bolovima? Koji kreveti i dušeci su vam najviše odgovarali i pomogli? Zbog bolova ne mogu aktivno da tražim , a opet ne bih ni da kupim neki bez probe... Svaki savet je dobrodošao

Pozdrav svima, da li neko od vas ima problema sa diskus hernijom koja mu pravi pakao sa bolovima? Koji kreveti i dušeci su vam najviše odgovarali i pomogli? Zbog bolova ne mogu aktivno da tražim , a opet ne bih ni da kupim neki bez probe... Svaki savet je dobrodošao
Bolje neki tvrdji dusek kad vec imas diskus herniju, uzmi bilo sta tvrdo, a ako ti ne bude odgovaralo, uzmes naddusek i bude mekse i udobno, samo nemoj nista mekano, telo ti utone i bolece te jos vise

Hvala, to sam i ja razmišljala. Imate li predloge za neki dobar tvrdji dušek?

Weltner-ov elite deluje povoljno i dobro, ali su u Nišu, tako da nije blizu da se ode i proba.

Nazad
Vrh Dno