Onda nije, meni je samo stigla poruka pre nekoliko dana od aika da su poslali pinove i to je sve.Kontam da to znači da nije bilo preporučeno pismo. Kada jeste, može da se prati, a broj je oblika RDxxxxxxxxxRS. Na početku su tako slali Dinu, dok su PIN-ovi stizali kao obična pisma.
To ce ti bude dina 😂Meni danas stigla MC, ali ne i Dina. Sada mi stiže SMS da mi je MC poslata i da je očekujem za 5 dana 😅
Tek sad sam video sliku.Meni danas stigla MC, ali ne i Dina. Sada mi stiže SMS da mi je MC poslata i da je očekujem za 5 dana 😅
/edit zanimljiv kod za pracenje
Pogledajte prilog 550112
gde je to navedeno, ja nisam nigde našao na njihovom sajtu, mislim na deo za vrstu paketa koji imašUslov za Non Stop štednju u iznosu do 1.200.000rsd je paket Aik Advance ili Aik Supreme do 1.200.000 RSD uz redovan prijem zarade.
Da li mora cela plata da se prebaci ili može deo?
Citirana je samo jedna od mnogobrojnih formulacija koje postoje na sajtu, a isto, naravno, piše u ugovoru, nema izuzetaka.Za iznose do 10.000 EUR (1.200.000 RSD) uz Aik Advance ili Aik Supreme paket račun i redovan prijem zarade.
Za iznose do 2.000 EUR (200.000 RSD) bez prijema zarade ili uz AikStart platni račun.
E, sad, dobro je pitanje šta važi za non-stop štednju, ali, koliko se sećam, neko je pisao da pored plate (240) važi makar i penzija (245).Uplate iznosa na račun sa šifrom 240 i 241 daju Vam mogućnost podnošenja zahteva za beskamatni kredit u sklopu navedene kampanje, dok za ostvarivanje bonusa od 5000 rsd , šifre koje ulaze u obračuna benefita su 240, 242, 245, 247, 248, 249 i 340.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari