omašio si za 17god 🤫🤫Pa dobro, tu si već godinu dana, nema šta.
Ponovi za nas nove.hehe verujem da 90% ljudi nisu poslušali moje postove 😱 rip...ubuduće slušajte tamo neke prestiže😂 moje dugogodišnje mukotrpno znanje ovde neće biti 🤝"sportski pozdrav"
imaš tu čast da skrolaš unazad i da se uveriš sam 🤝Ponovi za nas nove.
hehe verujem da 90% ljudi nisu poslušali moje postove 😱 rip...ubuduće slušajte tamo neke prestiže😂 moje dugogodišnje mukotrpno znanje ovde neće biti 🤝"sportski pozdrav"
Ja kada sam napisao da možda nikada više neće pasti ispod 75k, većina se smejala, čak je jedan lik čitav video posvetio mojoj pogrešnoj analizi, u fazonu vidite kako ljudi lupaju gluposti i BTC će padati mnogo dublje.
Ali i ja se sada opet pitam, šta ako BTC ne bude više padao ispod 60k.
Kasnije sam uporedjivao konsolidacije koje traju dva i nešto meseca i ako se poklopi sa prošlom, nešto bi trebalo da se desi u drugoj polovini aprila, odnosno sledeći pad... mada to deluje previše brzo, ali makar da se vrati na tih 60k.
Da budem iskren ta dva lika su budale. Ne slušaj ih.Evo Dean Rogulja već kupuje prve količine, jer smatra da smo dotakli dno. Igor bradonja kaže da za dva meseca kreće bull.
A ja kada sam rekao da možda nikada nećemo pasti ispod 75k ?
Da, ko ima vremena da čeka dok skroz ne osedi, da se vrednost eventualno duplira jednog lepog dana, a možda i duplo padne ? 😉Da budem iskren ta dva lika su budale. Ne slušaj ih.
Ako hoćeš pravi roditeljski savjet okani se kockanja i pokušavanja da pogodiš kratkoročno kretanje cijene Bitcoina.Nemoj pokušavati da budeš pametniji od tržišta.
Druga važna stvar okani se shitcoina Solana, ETH i XRP itd su sasvim druga priča prevare i nemaju nikakve veze sa Bitcoinom
Samo kupuj Bitcoin viškom fiat valuta koji ti ne treba za svakodnevni život.Koliko možeš 50,100,200 € Ne prati fiat cijenu, ne prati likove koji te navlače na kockanje i ne prati ovakve forume gde pricaju o cijeni i kockanju . Fokusiraj se na dugoročnu štednju Polako akumuliraj iz mjeseca u mjesec Vremenom se te male kupovine sabiraju i tvoj Bitcoin štek raste a vremenom raste i fiat vrijednost tvog Bitcoin šteka.Gledaj na Bitcoin kao na dugoročnu štednju, a ne kao na način da se brzo obogatiš.Za 10 godina bices u mnogo boljoj poziciji ako disciplinovano štediš Ali ako nastaviš da se kockaš i glumiš trejdera, na kraju ces ostati i bez gaća.Istraživanja pokazuju da čak vecina aktivnih profi tradera gubi novac dugorocno a kamo retail trejderi kao vi
Ja vam kažem šta je pametnije, ali na kraju nek svako odlučiti za sebe.
Ok, ali koji je smisao kupovati dca u sred bull sezone.Da budem iskren ta dva lika su budale. Ne slušaj ih.
Ako hoćeš pravi roditeljski savjet okani se kockanja i pokušavanja da pogodiš kratkoročno kretanje cijene Bitcoina.Nemoj pokušavati da budeš pametniji od tržišta.
Druga važna stvar okani se shitcoina Solana, ETH i XRP itd su sasvim druga priča prevare i nemaju nikakve veze sa Bitcoinom
Samo kupuj Bitcoin viškom fiat valuta koji ti ne treba za svakodnevni život.Koliko možeš 50,100,200 € Ne prati fiat cijenu, ne prati likove koji te navlače na kockanje i ne prati ovakve forume gde pricaju o cijeni i kockanju . Fokusiraj se na dugoročnu štednju Polako akumuliraj iz mjeseca u mjesec Vremenom se te male kupovine sabiraju i tvoj Bitcoin štek raste a vremenom raste i fiat vrijednost tvog Bitcoin šteka.Gledaj na Bitcoin kao na dugoročnu štednju, a ne kao na način da se brzo obogatiš.Za 10 godina bices u mnogo boljoj poziciji ako disciplinovano štediš Ali ako nastaviš da se kockaš i glumiš trejdera, na kraju ces ostati i bez gaća.Istraživanja pokazuju da čak vecina aktivnih profi tradera gubi novac dugorocno a kamo retail trejderi kao vi
Ja vam kažem šta je pametnije, ali na kraju nek svako odlučiti za sebe.
dugorocno itekako pravi profit, samo pogledaj u 👈👈Ok, ali koji je smisao kupovati dca u sred bull sezone.
Imaš li neke prognoze do koliko će da ide gore?bull trap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari