Da to bi bilo zanimljivo resenje, pitanje je da li je moguce, kao neki lokalni proxy, koji je registrovan na traktu, a mogu svi addonovi koji imaju podrsku da ga koriste, i prrko njega prosledjuju zahteve... Ali cisto sumnjam i da je moguce, da je ostvarivo da neko napravi a drugi daju podrsku, mada ko zna...Meni Trakt treba samo zbog serija, sve ostalo mi je nepotrebno. POV mi je dobar zato što izbaci kad ide nova sezona tj epizoda a elementum kad sve ostalo zaškripi. SIMKL sam stavio na Red light, još nisam shvatio vredi li čemu.
Postoji li opcija da se napravi programčić koji će u samom kodiju sinhronizovati pov-red-elementum.....po onom registrovanom na traktu
Treba mi vise informacija, na eon srbija radi...EON on Demand iz tvog repoa? Skinuo, odradio sync ali su sve kategorije prazne. Koristim telemach.ba nalog.
Nisam bas razumeo, ali ako mislis na kvalitet strima on je isti kao na eon aplikaciji...Probao eon vod - radi, svaka čast. Ja sam na mtel-u a nalog je SRB. Nisam ga stavio na box koji koristim već na neki testni koji je spojen na mali tv koji je loš - dali je to razlog loše rezolucije ili radi kako je u orginalu.
Opensubtitles v3Koji besplatni addon je trenutno aktuelan za titlove?
U pravu si, Stremio deformacija.🤣To "v3" ce tesko nadje za Kodi moze bez njega sa .com ili..org
Uskoro izbacujem free, bez logovanja, podesavanja i sl, za totalne njubove 😉 odavno ga uradih, al nikako da finisiram i ibjavim, odvede me svasta nesto na drugu stranu...U pravu si, Stremio deformacija.🤣
🙂 za sad nigde, mozda bude, pa da se i ja ovajdim i popijem u vasu cast 😉dEXE, gdje možemo ostavit za kavu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari