Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Tako je, ja radim backup celog kodi foldera i restorujem po potrebi uz pomoć adblink-a. Najviše me je privuklo što je sve jednostavno i mogu da pravim svoje liste selektivno bez ograničenja.

Meni Trakt treba samo zbog serija, sve ostalo mi je nepotrebno. POV mi je dobar zato što izbaci kad ide nova sezona tj epizoda a elementum kad sve ostalo zaškripi. SIMKL sam stavio na Red light, još nisam shvatio vredi li čemu.
Postoji li opcija da se napravi programčić koji će u samom kodiju sinhronizovati pov-red-elementum.....po onom registrovanom na traktu

Meni Trakt treba samo zbog serija, sve ostalo mi je nepotrebno. POV mi je dobar zato što izbaci kad ide nova sezona tj epizoda a elementum kad sve ostalo zaškripi. SIMKL sam stavio na Red light, još nisam shvatio vredi li čemu.
Postoji li opcija da se napravi programčić koji će u samom kodiju sinhronizovati pov-red-elementum.....po onom registrovanom na traktu
Da to bi bilo zanimljivo resenje, pitanje je da li je moguce, kao neki lokalni proxy, koji je registrovan na traktu, a mogu svi addonovi koji imaju podrsku da ga koriste, i prrko njega prosledjuju zahteve... Ali cisto sumnjam i da je moguce, da je ostvarivo da neko napravi a drugi daju podrsku, mada ko zna...

I jedno obaveštenje, novo izdanje, izbacio sam Eon VOD addon koji ide uz PVR verziju, pa kome treba neka izvoli... Radi ko 🍬

EON on Demand iz tvog repoa? Skinuo, odradio sync ali su sve kategorije prazne. Koristim telemach.ba nalog.

Nazad
Vrh Dno