Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gledam the Bear sad je dostupan samo HD a ubeđen sam da je bio 4K

Kod mene radi 4K Dolby Vision / Atmos. Nalog je američki, plaćanje ide preko turskog Apple ID, gleda se u Švajcarskoj sa VPN-om na Srbiju. Samo im treba zavarati trag i rešeno... 😀

Није брат Касиљас слагао
19727.webp
19728.webp

Који филм је HDR?

Kod mene radi 4K Dolby Vision / Atmos. Nalog je američki, plaćanje ide preko turskog Apple ID, gleda se u Švajcarskoj sa VPN-om na Srbiju. Samo im treba zavarati trag i rešeno... 😀

Ovo kao da je smišljeno za Poaroa 😁

On topic, za neke piše 4K Ultra HD Dolby Vision / Atmos, a za neke starije filmove i serije ne piše.

@Teddy McDonald ,podržava i DV i HDR,u tome i jeste fora.🤔LG OLED TV je u pitanju.
Izvinjavam se za oftopik. Što ne probaš jedan mesec stremio sa TB/RD i AIOStreams-om. Mislim, toliko podržanih formata imaš i greota je da propuštaš užitak.
Ako ti bude zatrebala pomoć, slobodno piši.
Ja sam se pretplatio na disney+ jer nas troje deli pretplatu, pritom imamo promo cenu.. u slučaju da nešto ne promene u narednih pola godine -ciao amore.
Neko će reći u vezi slabe lokalizacije, pa neka deca uče engleski? Ne, uplatiću im časove engleskog a pride će ga usavršavati na besplatnim platformama.

@Teddy McDonald ,imam druze i Nuvio i Kodi i Stremio i TB i OC tako da sam malo tamo malo na Disney-ju. 🤣 Na Disney mi se ne svidja kako su uradili titlove.Pola katastrofa,mesa se muski i zenski rod i tako to....
Titlovi su katastrofa. Ako npr izaberem francuski tokom nekog filma/serije, konstantno će mi biti francuski.. znači prebacim na hrvatski, pauziram, vraća se na francuski.. gledam Simpsonove na hrvatskom, počne automatski sledeća epizoda na francuskom..
Nisam toliko testirao na ostalim uređajima u stanu, ali kapiram da ništa bolje nije..
Stvarno imaju najbogatiji sadržaj, sve ostalo je upitnog kvaliteta.

To sa titlovima je trenutno problem na Android TV uređajima. Valjda će to srediti uskoro.

To sam ja viđao i na Star kanalima, ma neozbiljniji su od Skyshowtimea, stvarno baš nisko za Disney.

Nazad
Vrh Dno