Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gledam the Bear sad je dostupan samo HD a ubeđen sam da je bio 4K

Kod mene radi 4K Dolby Vision / Atmos. Nalog je američki, plaćanje ide preko turskog Apple ID, gleda se u Švajcarskoj sa VPN-om na Srbiju. Samo im treba zavarati trag i rešeno... 😀

Није брат Касиљас слагао
19727.webp
19728.webp

Који филм је HDR?

Kod mene radi 4K Dolby Vision / Atmos. Nalog je američki, plaćanje ide preko turskog Apple ID, gleda se u Švajcarskoj sa VPN-om na Srbiju. Samo im treba zavarati trag i rešeno... 😀

Ovo kao da je smišljeno za Poaroa 😁

On topic, za neke piše 4K Ultra HD Dolby Vision / Atmos, a za neke starije filmove i serije ne piše.

@Teddy McDonald ,podržava i DV i HDR,u tome i jeste fora.🤔LG OLED TV je u pitanju.
Izvinjavam se za oftopik. Što ne probaš jedan mesec stremio sa TB/RD i AIOStreams-om. Mislim, toliko podržanih formata imaš i greota je da propuštaš užitak.
Ako ti bude zatrebala pomoć, slobodno piši.
Ja sam se pretplatio na disney+ jer nas troje deli pretplatu, pritom imamo promo cenu.. u slučaju da nešto ne promene u narednih pola godine -ciao amore.
Neko će reći u vezi slabe lokalizacije, pa neka deca uče engleski? Ne, uplatiću im časove engleskog a pride će ga usavršavati na besplatnim platformama.

@Teddy McDonald ,imam druze i Nuvio i Kodi i Stremio i TB i OC tako da sam malo tamo malo na Disney-ju. 🤣 Na Disney mi se ne svidja kako su uradili titlove.Pola katastrofa,mesa se muski i zenski rod i tako to....
Titlovi su katastrofa. Ako npr izaberem francuski tokom nekog filma/serije, konstantno će mi biti francuski.. znači prebacim na hrvatski, pauziram, vraća se na francuski.. gledam Simpsonove na hrvatskom, počne automatski sledeća epizoda na francuskom..
Nisam toliko testirao na ostalim uređajima u stanu, ali kapiram da ništa bolje nije..
Stvarno imaju najbogatiji sadržaj, sve ostalo je upitnog kvaliteta.

To sam ja viđao i na Star kanalima, ma neozbiljniji su od Skyshowtimea, stvarno baš nisko za Disney.

Nazad
Vrh Dno