Šta je novo?

ProCredit Banka

• Začetnik teme Začetnik teme uros89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam sa besplatnog presao na Total. Do duše nije bila ta akcija 24m besplatno. U aplikaciji sam tražio prelazak na Total a mislim vec sutradan oko 9 ujutru me zvali i rekli da su "rucno" prebacili paket na total a ja da u aplikaciji iniciram za mastercard. Verovatno i drugarica treba da posalje zahtev za mastercard. Kartica je stigla posle,recimo,10,11 dana.

Ja sam dobio besplatni Total 24m i pogledao sam istoriju zahteva - morao sam da napravim zahtev za karticu.

Da li je neko dobio email sa akcijom ako se plati 5.000 dinara nešto putem digitalnog novčanika (Apple Pay, Google Pay) Mastercard karticom da daju nazad 3.000 dinara?

Jedino u email-u tamo gde treba da stoje datumi je samo ostavljeno prazno, pa sad ne znam do kad traje tačno akcija.

Takođe prvo pišu kupovinu u iznosu DO 5.000 dinara, a posle ispod OD 5.000 dinara 🙂

Kapiram da je greška ovo prvo i da treba račun da bude barem 5.000 dinara, ali eto jako neprofesionalan email.

Da li je neko dobio email sa akcijom ako se plati 5.000 dinara nešto putem digitalnog novčanika (Apple Pay, Google Pay) Mastercard karticom da daju nazad 3.000 dinara?

Jedino u email-u tamo gde treba da stoje datumi je samo ostavljeno prazno, pa sad ne znam do kad traje tačno akcija.

Takođe prvo pišu kupovinu u iznosu DO 5.000 dinara, a posle ispod OD 5.000 dinara 🙂

Kapiram da je greška ovo prvo i da treba račun da bude barem 5.000 dinara, ali eto jako neprofesionalan email.
Stigao je i meni.

Rok je do 27.11.2026.

Pa verovatno samo za one koji su dobili mail.
A dobili su verovatno ljudi koji uopšte nisu koristili do sada plaćanje digitalnim novčanikom (Apple Pay, Google Pay), kao što ja nisam koristio do sada.

Ja sam je samo dodao u Wallet, ali je nisam nikad koristio.
Ali i generalno je nisam koristio ni ovako bez Wallet-a od kad sam je aktivirao.

Nazad
Vrh Dno