Šta je novo?

Šta slušate dok sedite/radite za kompom?

Ovaj kanal ima nekoliko live radija pa njih vrtim

p.s. ako neko zna nesto slicno neka podeli

Jeza kako ovo zvuci, pogotovo kada se odvrne.

Wooow e ovo nisam dugo čula!!!

jedan naš kolega sa foruma je napravio sajt, gde je skupio preko 700 radio stanica iz okruženja. Možeš da ih filtriraš po zemlji, brajutu, žanru i sl.
E pa tu sam našao jednu Bosansku radio stanicu koja ima odličan brajt, a pušta RnR iz okruženja.
Tu na scenu upada Shazam app , koji u 90% slučajeva može da pronađe pesmu. Mnogo mi je super kada otkrijem neku novu "našu" grupu. Da se razumemo, volim i ja strani R n R, ali ovo mi je kao sakupljanje sličica. Dajte šansu našima 😀

jedan naš kolega sa foruma je napravio sajt, gde je skupio preko 700 radio stanica iz okruženja. Možeš da ih filtriraš po zemlji, brajutu, žanru i sl.
E pa tu sam našao jednu Bosansku radio stanicu koja ima odličan brajt, a pušta RnR iz okruženja.
Tu na scenu upada Shazam app , koji u 90% slučajeva može da pronađe pesmu. Mnogo mi je super kada otkrijem neku novu "našu" grupu. Da se razumemo, volim i ja strani R n R, ali ovo mi je kao sakupljanje sličica. Dajte šansu našima 😀
Pakao Radio je fenomenalan, mnogo underground rok i pank bendova, čista preporuka i od mene 🙂))

Gotivim Metaliku, gotivim Jinjer, ali meni ovo uopšte ne zvuči kao Tatjana.
JInjer ne znam bas i kako zvuci tamo, poslusacu. A death metal vokal mi malo smeta, ali sve ostalo mi je jako dobro. Kada se pojaca bass je jako dobar, neka jako mocna/prijatna vibracija i taj hor i sve.

Cuo sam samo clean deo i to me ne podseca na nju. Prekinuo sam pesmu, kontam da je posle pevala i growl. Sve jedno, interesantna kolaboracija.

Nazad
Vrh Dno