Massive Raider
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.08.2007
- Poena
- 745
Jeza kako ovo zvuci, pogotovo kada se odvrne.
Wooow e ovo nisam dugo čula!!!
Pakao Radio je fenomenalan, mnogo underground rok i pank bendova, čista preporuka i od mene 🙂))jedan naš kolega sa foruma je napravio sajt, gde je skupio preko 700 radio stanica iz okruženja. Možeš da ih filtriraš po zemlji, brajutu, žanru i sl.
E pa tu sam našao jednu Bosansku radio stanicu koja ima odličan brajt, a pušta RnR iz okruženja.![]()
Radio Balkan — Slušaj balkanske radio stanice uživo
Sve balkanske radio stanice na jednom mestu. Besplatno, bez registracije.radiobalkan.net
Tu na scenu upada Shazam app , koji u 90% slučajeva može da pronađe pesmu. Mnogo mi je super kada otkrijem neku novu "našu" grupu. Da se razumemo, volim i ja strani R n R, ali ovo mi je kao sakupljanje sličica. Dajte šansu našima 😀![]()
PAKAO RADIO :: RADIO SA DUŠOM
Slušajte Pakao radio online, kaznite svoje uši! Rokamo klasični i urbani exyu rock nonstop.www.pakaoradio.net
JInjer ne znam bas i kako zvuci tamo, poslusacu. A death metal vokal mi malo smeta, ali sve ostalo mi je jako dobro. Kada se pojaca bass je jako dobar, neka jako mocna/prijatna vibracija i taj hor i sve.Gotivim Metaliku, gotivim Jinjer, ali meni ovo uopšte ne zvuči kao Tatjana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari