PanonskiNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2009
- Poena
- 435
Bolje se ne hvatati takvih tema koje lako mogu izazvati reakciju.
Alien i Interstelar mi ne idu uopšte u isti koš. Arrival sam takođe gledao, ni da čačne.. možda malo više od Interstelara.. Bolji od navedenih mi je npr Armegedon zbog Liv Tajler, prva TV simpatija 😍🤣 Za Predestination sam čuo da je dobar, ali kao što rekoh, ne vuče me ta tematika.. Kjubrikov klasik takođe nisam gledao.. a skoro sve ostalo od njega jesam.."Interstellar" nije ni loš ni dobar film.
Prosto... Prosto, više je od filma. Odavno već.
Kategorija je za sebe.
Jedini koji može da mu se približi u Sci-Fi žanru je "Alien".
"Interstellar" je Cristiano Ronaldo - kategorija za sebe.
Majstore, ti pričaš o filmu i praviš paralelu sa Odisejom. Ne bih ništa ni pisao, da nisi navodio čega ima u filmu, čega nema, u odnosu ep. To je spojlovanje.Majstore, imao si 5000 godina da pročitaš Odiseju, do sad se od svakog očekuje da zna radnju bar u grubim crtama. Ček onda da ti spojlujem i Novi Zavet.Isus umire na kraju
Znači, sada možemo svaki film koji je rađen po nekom, opštedostupnom, književnom delu spojlovati jer se imalo vremena da se pročita?Majstore, imao si 5000 godina da pročitaš Odiseju, do sad se od svakog očekuje da zna radnju bar u grubim crtama. Ček onda da ti spojlujem i Novi Zavet.Isus umire na kraju
Molio bih objasnjenje sto se tice interstelara, ocigledan paradoks postoji, film je super snimljen, ali prica ima veliku rupu.
1. Budućnost Zemlje je osuđena na propast zbog lošeg roda useva.
2. Budući ljudi nekako ipak postoje.
3. Oni stvaraju crvotočine.
4. Cooper putuje kroz njih i daje Murph kvantne podatke.
5. Murph rešava gravitaciju, omogućavajući čovečanstvu da pobegne sa Zemlje.
6. Čovečanstvo preživljava i na kraju evoluira u buduća bića iz 2. koraka.
Pa, recimo onda da je drugačiji. Sigurno nije tip Vriska ili Noći Veštica sa onim "džamp skerovima" (imamo li srpsku reč za to?), više je napet, psihološki nabijen, ali me je uplašio. Stvarno. Ne pojedine scene, već ceo film.Ih, da je nov... 🙂
Skok šut"džamp skerovima" (imamo li srpsku reč za to?)
Prisoners.Odgledao sam pre neki dan sjajni Fracture sa Entoni Hopkinsom i Rajanom Goslingom, baš mi je legao jer ga nisam gledao godinama.
Volim ovakve psihološke trilere, ako ima preporuka za nešto sa sličnom tematikom, napišite.
Dobrih novih filmova je sve manje, makar da obnovim gradivo sa nekim starijim hitovima ovog tipa.
Da da.. Hopkins, Gosling i meni draga Rozamund Pajk.. odličan film.. Možda "Law Abiding Citizen"? Dobar je i "Prisoners" ali mislim da mu je bliži Law Abiding Citizen.. Zašto? Zato što zločinac iz ćelije diktira igru.Odgledao sam pre neki dan sjajni Fracture sa Entoni Hopkinsom i Rajanom Goslingom, baš mi je legao jer ga nisam gledao godinama.
Volim ovakve psihološke trilere, ako ima preporuka za nešto sa sličnom tematikom, napišite.
Dobrih novih filmova je sve manje, makar da obnovim gradivo sa nekim starijim hitovima ovog tipa.
Koji filmovi sa superherojima iz stripova su bolji?Po meni, da. Naravno, ukusi su različiti, mnogi se recimo kunu Nolanovim Betmen filmovima, meni nisu nešto. Međutim, Nolan je kao rakija, i kad je loša, opet valja.
Nema boljih 😃 po mom skromnom mišljenju..Koji filmovi sa superherojima iz stripova su bolji?
Za Terminatora 2 to još nisam doživeo ali za Back to the Future jesam od jednog mlađanog -20godišnjaka. Zastareo je i totalno neinteresantan kaže.Ako kazes da su Povratak u Buducnost i Terminator losi filmovi, izadji iz prostorije 😉
Po prici nije takav, ali meni jedan od omiljenih iz tog nekog zanra je (mada si sigurno gledao) The Game.Odgledao sam pre neki dan sjajni Fracture sa Entoni Hopkinsom i Rajanom Goslingom, baš mi je legao jer ga nisam gledao godinama.
Realno su svi isti đavo, i ovi ostali sa superherojima, jedino Nolanov je drugačiji.Meni je Patinsonov Betmen bolji od Nolanovih i Bejlovih.
Koji filmovi sa superherojima iz stripova su bolji?
Nisu svi isti. V for Vendeta koplje iznad svih.Realno su svi isti đavo, i ovi ostali sa superherojima, jedino Nolanov je drugačiji.
To je lična preferenca. Za mene je 1:1, na primer, najbolji format za portretnu fotografiju - ako na to misliš kada kažeš lica.Jeste glupost (jer industrija ako im zatreba iz ovog ili onog razloga ima da proglasi vertikalni snimak 9:16 kao ono pravo).
Ali takođe stoji i da je 4:3 ponajbolji odnos za kadriranje ljudskog lica. A ono naravno mnogo znači u filmovima.
Pogledajte prilog 547127
Stvar ukusa.. V kao Vendeta mi više ide uz Equlibrium i sl.Nisu svi isti. V for Vendeta koplje iznad svih.
Law Abiding Citizen je za dve klase ispod Prisoners-a. Počevši od glume, radnje i svega ostalog.Da da.. Hopkins, Gosling i meni draga Rozamund Pajk.. odličan film.. Možda "Law Abiding Citizen"? Dobar je i "Prisoners" ali mislim da mu je bliži Law Abiding Citizen.. Zašto? Zato što zločinac iz ćelije diktira igru.
Pobuna pojedinca protiv totalitarnog režima. That's it ✅^ Otkud ti to?
V kao Vendetta nema baš nikakve veze sa Equilibrium.
Jesu distopijska budućnost i pobuna protiv iste ali suštinski nemaju drugih zajedničkih tačaka. Različite energije, estetika, ma sve različito.
Prica je bila o filmovima o superherojima iz stripova. Equlibrium tu ne spada.Stvar ukusa.. V kao Vendeta mi više ide uz Equlibrium i sl.
Složio bih se da je lošiji ali da je baš za dva koplja lošiji to se ne bih složio - ako ništa drugo zbog samog početka filma gde opravdavam Batlerov lik i njegov postupak.Law Abiding Citizen je za dve klase ispod Prisoners-a. Počevši od glume, radnje i svega ostalog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari