Šta je novo?

Shoppster, vauceri, kuponi, promo kodovi...(razmena)

Da li je neko dobio vaucer danas ili juce od 500 ili 1000 ?

Ako neko ima od 1000 da mi prosledi ?

Prosledio

Black Friday ti donosi vaučer od 1.000 RSD koji možeš već sada iskoristiti za kupovinu preko 5.000 RSD:

BlackFriday1000-LY6C-RXXD-8Y6C-89K9

Vaučer možeš iskoristiti do 30.11.2025.

Od nas imaš i vaučer u vrednosti 2.000 RSD za tvoju narednu kupovinu preko 10.000 RSD, koji možeš iskoristiti do 30. novembra 2025.
BlackFriday2000-NESP-RZZH-PCPS-PPEE

Da li ce u decembru biti nekih vaucera, zna li neko kako je bilo prosle godine ?

Evo 1000 na 8000. Meni svakako ne treba. 🙂

Prilozi

• Screenshot 2025-12-18 at 13.25.52.png
    Screenshot 2025-12-18 at 13.25.52.png
    6.2 KB · Pregleda: 50
Pokusao sam oba ni jedan ne prihvata, ili ih je neko iskoristio ili vaze samo za SBB korisnike.

Ima li neko neki kod?

Kupio bih preciscivac vazduha, ima li neko kod?
Kupovina preko 10 000

500 kinti za kupovinu preko 3000

MB500RSD-614D-8NNM-MP8W-5WLT

Jesu se pretrgli

Jel ima neko neki kod za popust treba li za hitnu kupovinu? Ili besplatna dostava 🙂

Ce ga uguraju nekako 🙂

Inace, mislim da pod paketomat spada i da preuzmes kod njih u magacinu (trebalo bi da moze za te kabaste stvari). Naravno, ovo ima smisla ako si iz Beograda i ako ti to bolja opcija nego da platis dostavu do vrata.

Ljudi ima li neki vaucer, hocu da uzmem frizider, 69 000 je, pa mi svaki dinar dole znaci, ili ako ima neko SBB nalog sa shoppsterom da vidi da li ima neki dodatni popust na ovaj frizider?

Ce ga uguraju nekako 🙂

Inace, mislim da pod paketomat spada i da preuzmes kod njih u magacinu (trebalo bi da moze za te kabaste stvari). Naravno, ovo ima smisla ako si iz Beograda i ako ti to bolja opcija nego da platis dostavu do vrata.
Ne moze za gabaritne stvari da se preuzme licno kod njih.

Ima li neko neki lod za kupovinu preko 10k?

Čoveče, poručivao sam ranije kod njih, ali sve pojedinačne stvari, recimo uzeo sam mikrotalasnu, pa posle neki držač za zavesu u kupatilu itd, uglavnom, sve po jedan artikal..

Danas uđem i imam šta da vidim...obeležio 6 artikala, poštarina preko 1500 dinara hahahaha...pazi ti na kom principu oni funkcionišu:

Ako odaberete proizvode od različitih prodavaca sa shopstera - ide na svaki artikal pojedinačno poštarina

Ajde i to nekako, ali...ako odaberete od ISTOG prodavca dva ili više artikala, ali ako se razlikuje očekivani datum isporuke, opet ide pojedinačno poštarina 🤣

Lupam, od prodavca shoppster doo uzimam tri artikla, jedan je veslo za sup dasku sa datumom isporuke 27.07. drugi artikal je memorijska kartica sa isporukom 28.07. a treći artikal je maska za telefon sa isporukom 29.07...za ta tri artikla ide poštarina 350x3=1050 dinara. Teška budalaština.

Čoveče, poručivao sam ranije kod njih, ali sve pojedinačne stvari, recimo uzeo sam mikrotalasnu, pa posle neki držač za zavesu u kupatilu itd, uglavnom, sve po jedan artikal..

Danas uđem i imam šta da vidim...obeležio 6 artikala, poštarina preko 1500 dinara hahahaha...pazi ti na kom principu oni funkcionišu:

Ako odaberete proizvode od različitih prodavaca sa shopstera - ide na svaki artikal pojedinačno poštarina

Ajde i to nekako, ali...ako odaberete od ISTOG prodavca dva ili više artikala, ali ako se razlikuje očekivani datum isporuke, opet ide pojedinačno poštarina 🤣

Lupam, od prodavca shoppster doo uzimam tri artikla, jedan je veslo za sup dasku sa datumom isporuke 27.07. drugi artikal je memorijska kartica sa isporukom 28.07. a treći artikal je maska za telefon sa isporukom 29.07...za ta tri artikla ide poštarina 350x3=1050 dinara. Teška budalaština.
Ista politika za postarine je npr. na Ananasu i ePlaneti. Ukratko, vec vidjeno.

Neki prodavci naplaćuju jednu poštarinu na celu korpu bez obzira ko je dobavljač, jedan od primera je Jakov online prodavnica. Bazzar je možda i najgori od svih, kod njih je prag za besplatnu dostavu 6.000 din, ali čak i kada ga pređeš, ako u korpu ubaciš proizvod od drugog dobavljača ipak naplaćuju dostavu. Shoppster ima besplatnu dostavu na paketomate za većinu proizvoda koji mogu da stanu u njih i oni su trenutno najbolji prodavac za porudžbenice niže vrednosti. Pre neki dan sam preuzela jedan paket male vrednosti, za koji bi kod drugih prodavaca poštarina bila sličnog iznosa kao i vrednost porudžbenice. Pored toga, paket je stigao za manje od 2 dana iz grada udaljenog 150 km.

Pa napravi nalog i izaberi dostavu na paketomat za te sitne stvari i bice ti 0 dinara, ajde to veslo ne moze da stane.

Neki prodavci naplaćuju jednu poštarinu na celu korpu bez obzira ko je dobavljač, jedan od primera je Jakov online prodavnica. Bazzar je možda i najgori od svih, kod njih je prag za besplatnu dostavu 6.000 din, ali čak i kada ga pređeš, ako u korpu ubaciš proizvod od drugog dobavljača ipak naplaćuju dostavu. Shoppster ima besplatnu dostavu na paketomate za većinu proizvoda koji mogu da stanu u njih i oni su trenutno najbolji prodavac za porudžbenice niže vrednosti. Pre neki dan sam preuzela jedan paket male vrednosti, za koji bi kod drugih prodavaca poštarina bila sličnog iznosa kao i vrednost porudžbenice. Pored toga, paket je stigao za manje od 2 dana iz grada udaljenog 150 km.
Ja jednom narucila neki rol on i jos bio na akciji tipa trista i nesto dinara 🤣 i toliko sam i platila jos milina ne cimaju me kuriri, pokupim kad imam vremena.

Pre 3-4 dana poručio dosta nekih sitnica u dve odvojene porudžbine...danas ulazim, za jednu stoji "dostavljeno", a kad otvorim stoji kao da je otkazano...za drugu stoji zaprimljeno, kad otvorim isto stoji otkazano...

Apsolutno konfuzno, pogotovu što mogu da skinem fiskalni račun u PDF formatu, dakle već je kucan za sve artikle..

Ako je nekome potreban kod, 500 dinara popusta na kupovinu preko 3000

Survey500-D8S1-TYY1- 7LLF-4FYS

Nema vise besplatne dostave za sve na paketomatu... Tek nakon 3.000 din.

Toga sam se i plašio. Znao sam da bajka mora jednom da se završi

Nazad
Vrh Dno