Prosledio
Ne moze ovo u paketomat 😂Ako si sbb korisnik, imas besplatnu dostavu na paketomatima.
Ne moze za gabaritne stvari da se preuzme licno kod njih.Ce ga uguraju nekako 🙂
Inace, mislim da pod paketomat spada i da preuzmes kod njih u magacinu (trebalo bi da moze za te kabaste stvari). Naravno, ovo ima smisla ako si iz Beograda i ako ti to bolja opcija nego da platis dostavu do vrata.
Ista politika za postarine je npr. na Ananasu i ePlaneti. Ukratko, vec vidjeno.Čoveče, poručivao sam ranije kod njih, ali sve pojedinačne stvari, recimo uzeo sam mikrotalasnu, pa posle neki držač za zavesu u kupatilu itd, uglavnom, sve po jedan artikal..
Danas uđem i imam šta da vidim...obeležio 6 artikala, poštarina preko 1500 dinara hahahaha...pazi ti na kom principu oni funkcionišu:
Ako odaberete proizvode od različitih prodavaca sa shopstera - ide na svaki artikal pojedinačno poštarina
Ajde i to nekako, ali...ako odaberete od ISTOG prodavca dva ili više artikala, ali ako se razlikuje očekivani datum isporuke, opet ide pojedinačno poštarina 🤣
Lupam, od prodavca shoppster doo uzimam tri artikla, jedan je veslo za sup dasku sa datumom isporuke 27.07. drugi artikal je memorijska kartica sa isporukom 28.07. a treći artikal je maska za telefon sa isporukom 29.07...za ta tri artikla ide poštarina 350x3=1050 dinara. Teška budalaština.
Pa napravi nalog i izaberi dostavu na paketomat za te sitne stvari i bice ti 0 dinara, ajde to veslo ne moze da stane.Čoveče, poručivao sam ranije kod njih, ali sve pojedinačne stvari, recimo uzeo sam mikrotalasnu, pa posle neki držač za zavesu u kupatilu itd, uglavnom, sve po jedan artikal..
Danas uđem i imam šta da vidim...obeležio 6 artikala, poštarina preko 1500 dinara hahahaha...pazi ti na kom principu oni funkcionišu:
Ako odaberete proizvode od različitih prodavaca sa shopstera - ide na svaki artikal pojedinačno poštarina
Ajde i to nekako, ali...ako odaberete od ISTOG prodavca dva ili više artikala, ali ako se razlikuje očekivani datum isporuke, opet ide pojedinačno poštarina 🤣
Lupam, od prodavca shoppster doo uzimam tri artikla, jedan je veslo za sup dasku sa datumom isporuke 27.07. drugi artikal je memorijska kartica sa isporukom 28.07. a treći artikal je maska za telefon sa isporukom 29.07...za ta tri artikla ide poštarina 350x3=1050 dinara. Teška budalaština.
Ja jednom narucila neki rol on i jos bio na akciji tipa trista i nesto dinara 🤣 i toliko sam i platila jos milina ne cimaju me kuriri, pokupim kad imam vremena.Neki prodavci naplaćuju jednu poštarinu na celu korpu bez obzira ko je dobavljač, jedan od primera je Jakov online prodavnica. Bazzar je možda i najgori od svih, kod njih je prag za besplatnu dostavu 6.000 din, ali čak i kada ga pređeš, ako u korpu ubaciš proizvod od drugog dobavljača ipak naplaćuju dostavu. Shoppster ima besplatnu dostavu na paketomate za većinu proizvoda koji mogu da stanu u njih i oni su trenutno najbolji prodavac za porudžbenice niže vrednosti. Pre neki dan sam preuzela jedan paket male vrednosti, za koji bi kod drugih prodavaca poštarina bila sličnog iznosa kao i vrednost porudžbenice. Pored toga, paket je stigao za manje od 2 dana iz grada udaljenog 150 km.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari