Taj BH je izgleda sprdnja žešća, nadam se da će postojati neka EU regulativa ubrzo da ukinu to, bar u Evropi. Znam lika koji svako malo drži telefon na punjač, često mu se i ugasi, ima 250 ciklusa i BH mu je 100%, 17 PM.Evo ja punim iphone 17 original apple punjačem. Punim uglavnom do 85 posto i bh mi pao na 99 posle 5 meseci iako imao samo oko 60 ciklusa punjenja. Dok mi 13 mini držao bh 100 nekih godinu dana a punio sam ga mnogo češće.
Ispada da je bolje tako. Znas kako on gleda, 1 ceo ciklus punjenja. Npr ako ti baterija padne sa 100 na 90% i tad ga zakacis, on ce ceo jedan ciklus punjenja pokazati za 9-10dana. A bh radi tako sto meri kolicinu punih ciklusa i ispadne da ako ga akas na svakih 10-20% odmah na punjac za BH je to top i bateria mu je 100%. Budalastina nevidjena.Taj BH je izgleda sprdnja žešća, nadam se da će postojati neka EU regulativa ubrzo da ukinu to, bar u Evropi. Znam lika koji svako malo drži telefon na punjač, često mu se i ugasi, ima 250 ciklusa i BH mu je 100%, 17 PM.
Bh ne pada linearno, može na primer da 100-200 ciklusa ne mrda, a onda da padne 2-5% za veoma kratko vreme, pogotovo ako je uređaj stajao nekorišten neko vreme.Sta se desava sa iphone 15?
Kupio polovan sa garancijom star samo 5 meseci uzeo sa 99% bh 120 ciklusa medjutim palo vec na 98% ima sad ciklus 124 sta se desilo dal toliko lose batt na iphone 15
Imao iphone 13 koji imao 85 bh na skoro 875 ciklusa
Bh ne pada linearno, može na primer da 100-200 ciklusa ne mrda, a onda da padne 2-5% za veoma kratko vreme, pogotovo ako je uređaj stajao nekorišten neko vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari