Taj BH je izgleda sprdnja žešća, nadam se da će postojati neka EU regulativa ubrzo da ukinu to, bar u Evropi. Znam lika koji svako malo drži telefon na punjač, često mu se i ugasi, ima 250 ciklusa i BH mu je 100%, 17 PM.Evo ja punim iphone 17 original apple punjačem. Punim uglavnom do 85 posto i bh mi pao na 99 posle 5 meseci iako imao samo oko 60 ciklusa punjenja. Dok mi 13 mini držao bh 100 nekih godinu dana a punio sam ga mnogo češće.
Ispada da je bolje tako. Znas kako on gleda, 1 ceo ciklus punjenja. Npr ako ti baterija padne sa 100 na 90% i tad ga zakacis, on ce ceo jedan ciklus punjenja pokazati za 9-10dana. A bh radi tako sto meri kolicinu punih ciklusa i ispadne da ako ga akas na svakih 10-20% odmah na punjac za BH je to top i bateria mu je 100%. Budalastina nevidjena.Taj BH je izgleda sprdnja žešća, nadam se da će postojati neka EU regulativa ubrzo da ukinu to, bar u Evropi. Znam lika koji svako malo drži telefon na punjač, često mu se i ugasi, ima 250 ciklusa i BH mu je 100%, 17 PM.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari