Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

• Začetnik teme Začetnik teme Broker
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Зависи. Мени је ја AM9 pro достава била бесплатна што се тиче Кинеза.
Felix Logistics је код нас узео 820 динара. За шта? - немам појма.

@Nabukodonosor uopšte nije tema za kupovinu, pogotovo ne za strane online prodavnice. postoji poseban deo foruma za to. pretera ga sa off-topic

Funkcionišu li Onn streaming uređaji normalno u Srbiji? Ide mi kolega za SAD pa razmišljam da mi pazari koji komad na Walmartu?

vidi u temi za ONN

Funkcionišu li Onn streaming uređaji normalno u Srbiji? Ide mi kolega za SAD pa razmišljam da mi pazari koji komad na Walmartu?
Da, ja instalirao ćaletalu Onn 4k pro sve radi odlično. Doduše nisam ga ažurirao skoro. Ima ga i Salac malo duže.

Раде код нас ONN 4K pro и 4K plus одлично.
Свакоме ко може да их набави пре их препоручујем од ћоми боксова/стикова.

Na papiru deluje da je san prosečnog benč člana konačno ispunjen. Google cert + Gbit LAN + DV 😀

Na papiru deluje da je san prosečnog benč člana konačno ispunjen. Google cert + Gbit LAN + DV 😀
Такав бокс (боксеви) постоје одавно - Homatics box R 4K plus, Rocktek G2, Nokia 8010.
Иначе, у питању је идентичан бокс од различитих "произвођача". Произвођач је, наравно, SEI Robotics, а наручиоци су Homatics, Rocktek и Nokia.

Zar nije neko pre par stranica kukao kako ne postoji "savršen" box i da uvek nešto nedostaje? Moguće da sam zaboravio nešto, mrzi me sad da pretražujem. 😋

Ja sam kukao 😂 I da, ovaj mi deluje savršeno, samo ako ne bude 200+ eura. Npr ova Nokia 8010 ne podržava hdr10+. 🤷

Па немој куповати нокију, узми остала 2. Све подржавају.

Malopre u sred gledanja, vontar w2 sa samo resetovao, posle par minuta se ugasio i od onda ne daje znake zivota.

Probao sam drugu uticnicu, drugi adapter, sa hdmi i bez njega, reset sa spajalicom, izlgeda mrtav. Ima li neko ideju sta jos da probam?

Probaj da reklamiraš?

Nema garanciju, uzeo sam od člana foruma pre mesec-dva, jedva je i korišćen. Sumnjam na produženi kabl koji je bio loš 🙄

Prvo proveri preko unimer radi li strujni adapter. Ili probaj ga bez strujnog adaptera, sa usb kablom musko-muski iz PC-laptop 5v na USB priključak. Ako proradi displej ok je. Ako ni posle toga nema ništa na displeju onda je gotov.

Uz ovaj box pisano je, potrebno je imati ventilator ispod njega, naročito u letnjim uslovima.

Nazad
Vrh Dno