Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 865
Šta da prebacim u Apps only? Šta je Apps only? Pa i Firestick ima 2gb rama pa radi neuporedivo bolje. Nije do rama, nego do kineza koji ne umeju da naprave.
Neće.Apps only će da ga rastereti.
Što se G2 tiče, on mi je bio na listi od nekoliko uređaja kao broj 1. Ali sam onda video da ima S905X4-K chip, za koji kažu da je dosta lošiji od S905X5M.Извини, због обавеза нисам стигао раније да ти одговорим.
ДА, има таквих боксева. Ја да тражим такав купио бих један од ова 2:
Лично бих предност дао другом из разлога што је на андроид ТВ, за разлику од хоматикса који је гугл ТВ. Осим ОС, ова 2 бокса су 100% идентична.
- homatics box r 4K plus
- rocktek G2
Interesantno, to uopšte nije bilo moje iskustvo. Prebacivanje iz aplikacija u aplikaciju traje po par sekundi najviše, bez obzira da li se radi o prostom prebacivanju ili učitavanju. Ni u jednom trenutku nisam tipa čekao da se nešto desi nakon klika na dugme.Pa npr neću da čekam da mi se aplikacije koje nonstop koristim u toku dana učitavaju svaki put po deset sekundi, dok na stiku starom dve decenije iste te aplikacije stoje u memoriji tokom cele zime dok ih ponovo na proleće ne startujem. A pritom sam iz te iste aplikacije izašao na home dugme pre 4 sekunde. Mislim da bi u 2026. godini bilo ok da mogu 2-3 aplikacije da ostanu u memoriji. Ali za Ćomija je to izgleda problem.
forum.benchmark.rs
Patnja za koriscenje. Imam Magcubic L018. Ali uz njega Xiaomi Mi box 3rd gen.Imam zadnji mi stik i projectivity launcher i zadovoljan sam kako sve radi.
Sta mislite o android projektoru sa 1gb rama?
Anybody? @Salac UE ?Jel kupovao neko box preko Alibabe? Poslao sam upit za G2 i rece mi $86, sto je odlicna cena.
Као што сам и говорио у видеима за препоруку куповине боксева - прати број продатих примерака.Pa ista je firma, ali slozices se nije ista cena. Na Aliexpressu je 140$ a na Alibabi 86$.
A nisi video koliko je shipping? 😂Pitao sam vec sve, dobio sam odgovor da je $86 za jedan komad. Ali kazem, nisam nikad tamo kupovao, ne znam kako funkcionise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari