Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Pa upravo to, kao neki triler je tu oko ocene a IMDB, kao horor u koji ga svrstavaju rekao bih ni blizu, čak i za mene koji nisam relevantan da govorim o tom žanru.
"Dead Calm" (1989)
Napet i dobar film. Odlična gluma, što nije čudno obzirom na ekipu.
6/10
A Burn After Reading? Scenario sklepan na pauzi tokom snimanja No Country for Old Men 🤣 tu već dolazi do izražaja prepoznatljiva satira braće Koen..True Grit (2010)
Ne mogu za sebe reći da sam fan braće Coen, mada, ono što mi je uletelo od njih a da se svojevremeno nisam ni obazirao za potpisnike režije (kome je to uopšte i bilo bitno), su bili odlični filmovi. Počev od davne 1998 ili 1999 i Big Lebovskog sa pirat video trake, preko No Country for Old Man, pa do meni omiljenog The Man Who Wasn't There. Fargo se podrazumeva.
True Grit, ovaj novi, je sigurno u gornjem delu liste najboljih vesterna ikada. Dobro i original nije los, ali ovde je Dzef Bridzis briljirao. Moze da se poredi sa Li Marvinom iz Cat Balou.Pominjali ste ovde i vesterne True grit, pao mi je napamet Bone tomahawk- verovatno vecina gledala, bicu kontradiktoran , meni se nije dopao kao neka jeftina pozorisna predstava iako su ga mnogo hvalili
Imas i Arizona junior sa Caigeom. Isto kultni mada ga nisam gledao 15 godina , verovatno bi sad bio drugaciji utisak kao i Barton Fink.Samo ove koje sam pomenuo sam gledao od njih. Hvala na preporuci.
Hvala. Da 3 Bilbord overen dva ili tri puta. Sjajan!Imas i Arizona junior sa Caigeom. Isto kultni mada ga nisam gledao 15 godina , verovatno bi sad bio drugaciji utisak kao i Barton Fink.
3 bilborda ispred Ebinga Misuri- nesto sto bih potpisao da su braca Koen a nisu, to si pretpostavljam gledao
Famozma naslovna strana Biologije za 8. razred krajem 90ih.Arizona Junior sam gledao na FEST-u, potpuno napamet kupio kartu i uživao u filmu.
Tada sam prvi put i upoznao glumca Nikolu.
+1Tuner (2025)
Klise, ali i dalje solidna old school krimi-drama
Cekamo utiske 😁Da li vredi cimati se do BG-a zbog Odiseje u IMAX sali?
Lepo sam napisao mazohizam na max.Svaka cast na hrabrosti da pustis film koji ima oceni 4.4 🤣
Lepo sam napisao mazohizam na max.
A kad jedan kultni Event Horizon ne bude imao sramotnih 6.6 tad ću da gledam na imdb kao nešto pouzdano.
Мада, има изузетака у том мом правилу, нпр Surviving Christmas (npr 2005) са Беном Афлеком, мислим да има оцену 5.5, а ја плачем филму колико ми је добар. Има још примера са ниском оценом који ми се свиђају, али се тренутно сећам само њега.@tozovac ma sve ok, i kod mene je slično tome.
Ali eto gledao sam ga i to čak do kraja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari