Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

JEYI argb kontroler za 3.97$ I 670 coina
I just found this on AliExpress:
JEYI 120mm PC ARGB Cooling Fan AURA SYNC RGB Computer Fans Ultra Silent Heatsink Ventilador with 4PIN PWM and 5V 3PIN ARGB Port

Jel uzimao neko 9esim v0 adapter? Ako jeste, jel sve ok šljaka?

Da li je neko uzimao tastere za miš i kakvog su kvaliteta? Vidim da se na kp prodaju kailh gm 8.0 sa alija i to jedan po ceni deset komada.

Da li je neko uzimao tastere za miš i kakvog su kvaliteta? Vidim da se na kp prodaju kailh gm 8.0 sa alija i to jedan po ceni deset komada.
Kupovao sam ja ove dve vrste i rade odlično.

ja sam kupovao kailh, one boje kao Noctua. Odlično rade i dan danas.

Da li je neko uzima bt resivere koji se kače na aux u autu?

Jesam ja. Imaš više modela.
Model 1, ne preporučujem, brzo je propao ulaz u aux jer je bukvalno toliko jeftina plastika da se raspala spravica nakon nekoliko puta korišćenja a ovaj ulaz zna da prekida. Kablić koji se dobija za napajanje je usb, kratak mnogo i nekvalitetan, pa sve izgleda kao budževina posebno ako je aux izlaz kod ručne kočnice.

Model 2, essager - preporuka. Izgleda kao klasičan usb samo ima kabl za aux, kabl je dosta kvalitetniji.

Oba uređaja se lako konektuju na telefon...
Zanemari cene koje vidiš, davno je poručeno.

Prilozi

• InShot_20260715_084322678.webp
    InShot_20260715_084322678.webp
    32 KB · Pregleda: 72
Jesam ja. Imaš više modela.
Model 1, ne preporučujem, brzo je propao ulaz u aux jer je bukvalno toliko jeftina plastika da se raspala spravica nakon nekoliko puta korišćenja a ovaj ulaz zna da prekida. Kablić koji se dobija za napajanje je usb, kratak mnogo i nekvalitetan, pa sve izgleda kao budževina posebno ako je aux izlaz kod ručne kočnice.

Model 2, essager - preporuka. Izgleda kao klasičan usb samo ima kabl za aux, kabl je dosta kvalitetniji.

Oba uređaja se lako konektuju na telefon...
Zanemari cene koje vidiš, davno je poručeno.
Esager imam i ja dobar je ali trazi napajanje preko usb , ko nema napajanje bice problem

Da li je neko uzima bt resivere koji se kače na aux u autu?
Kupovao sam ja oba što je što je opisao @miki92.Dobri su oba. Mana prvom je što ne radi ako se iznenada istroši baterija, pa mora da se vodi računa da bude puna. Mana drugom je što zauzima USB priključak (mada sam uvek imao jedan višak na upaljaču). Uz drugi sam koristio i ovaj adapter da ne moram stalno da ga vadim iz USB porta kad neću da bude nakačen.
28cm USB Switch Extension Cable Support Data Transmit and Power Supply with On/Off Power Switch for LED Strips, USB Devices

Može preporuka ako je neko kupovao na Aliju litijumske baterije 1,5v i da u setu ide i punjač.

I onda narucis tu istu sitnicu u Srbiji i opet bude skuplja zbog nenormalnih troskova dostave.

Kod mene je pola pola u posiljkama gde ide ekstra harac i opet se isplati. Kad je Choice uzme se vise stvari odjednom gde god moze i bude jedan harac na sve to jer spakuju zajedno.

Da je komplikovanije da nas ne odrape, jeste, ali opet se isplati uz malo planiranja.

Danas preuzeo, platio 40 centi i jos 40 dinara harac, jako lagane, okvir je izgleda stvarno od bambusa sa mat premazom, stakla polarizovana i prilicno cista

GM New Arrivals Black Wooden Polarized Sunglasses for Men Bamboo Sunglasses Red UV400 Lenses Fashion Driving Shades Carton S5523

Kad je Choice uzme se vise stvari odjednom gde god moze i bude jedan harac na sve to jer spakuju zajedno.
Da li je potrebno kupovati sa jedne stranice da bi sve bilo u jednom paketu? Može li malo više uputstava oko ovoga (da bude jasno svakome)?

U sustini nema neke jake filozofije, gledas da kupujes iz Choice radnji to sto hoces u isto vreme, popusti uglavnom globalno skaliraju pa su cene u svim tim radnjama na slicno jakim popustima.

Inace ne mora da bude ista radnja u pitanju, bitno je da bude Choice posto imaju vise jacih magacina ili nekako drugacije objedinjuju posiljke pa se desi situacija kao ova iz attachmenta gde su razlicite radnje ali spakovano u isti paket.

Prilozi

• Screenshot_20260715_211939_AliExpress.webp
    Screenshot_20260715_211939_AliExpress.webp
    40.6 KB · Pregleda: 37
Esager imam i ja dobar je ali trazi napajanje preko usb , ko nema napajanje bice problem
Da to sam zaboravio da naglasim, ali je odlična varijanta ko ima usb +aux jedno pored drugog, uređaj udje skoro do pola u usb, a aux kabl je savitljiv.
Za razliku od prvog uređaja koji se puni i može da radi na baterije neko vreme (postane loše vremenom jer ne drži duže od sat vremena pa zahteva stalno napajanje) ovaj essager nema bateriju već se isključivo napaja direktno na usb.

Nazad
Vrh Dno