I just found this on AliExpress:
Quick Charge 3.0 Fast Charger Muti Total 120W 4 Port USB Type C PD Mobile Phone Wall Adapter for iPhone 16 Samsung S24 Xiaomi 15
![]()
Quick Charge 3.0 Fast Charger Muti Total 120W 4 Port USB Type C PD Mobile Phone Wall Adapter for iPhone 16 Samsung S24 Xiaomi 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
I just found this on AliExpress: | Baseus 45W GaN Charger For iPhone 17 16 15 Pro Max Samsung Galaxy Fast Charger Phone Charger USB C Charger Portable PD Charger
Španija, Italija, Bugarska - sve su to bili predlozi ovde.Koja drzava vam sad preko coinsa daje najbolje cene?
Kod mene jos stoji MKD 😀Španija, Italija, Bugarska - sve su to bili predlozi ovde.
Postoje razlike u dostupnom načinu slanja tako da mora da se rotiraju države dok ne nađeš UC odnosno "AliExpress Super Economy" kako ne bi imao EU taksu.
Turska npr ne može ništa da pošalje, šta god da ti izbaci u ponudi.
Ranije sam plaćao više za dostavu samo da bude selection standard da bi mi stigla pošiljka sigurno a sad jurim super economy, koja ironija 😂Španija, Italija, Bugarska - sve su to bili predlozi ovde.
Postoje razlike u dostupnom načinu slanja tako da mora da se rotiraju države dok ne nađeš UC odnosno "AliExpress Super Economy" kako ne bi imao EU taksu.
Turska npr ne može ništa da pošalje, šta god da ti izbaci u ponudi.
Zbog globe tako jeRanije sam plaćao više za dostavu samo da bude selection standard da bi mi stigla pošiljka sigurno a sad jurim super economy, koja ironija 😂
I kod mene mkd. Probao i ove druge zemlje ali deluje mi da kod njih imam najveći popust na coine.Kod mene jos stoji MKD 😀
Znaci nije vise od vodecih po popustima uz coinse.
Verni otadžbini! Ja bio prešao na Bugare, ali se nisam osećao dobro u sopstvenoj koži... 🤣I kod mene mkd. Probao i ove druge zemlje ali deluje mi da kod njih imam najveći popust na coine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari